Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niski niedoświadczony

Czy jest nadzieja że coś się zmieni?

Polecane posty

Gość ale o so chodzi
Podszywaczu ostatni post byl kiepski.. i bez polotu :P postaraj sie!!

Gość Prowokacja to czy nie...
A tak w ogóle, to uwolnij się od swoich ograniczeń i śmiało, bez kompleksów postaw wielkiego, zakręconego klocka na owłosioną pierś dziewczyny, która na pewno wkrótce poznasz i całym sercem pokochasz 😘

Gość ale o so chodzi
Zrobię wszystko za paczkę czipsów z Lidla (i mam na to papiery).

Gość ale o so chodzi
no juz lepiej :D

Gość ale o so chodzi
czy znacie jakąs zabawę erotyczną, w której można jakos wykorzystać draże kokosowe ? :)

Teraz już wiem co trzeba było zrobić! Zarezerwowałem nicka. Ten ostatni post to oczywiście także nie mój! Moderatorzy gdzie wy jesteście? Nie możecie jakoś porównać IP ostatnich dwóch postów? Napewno wiadomość będzie z 2 różnych IP!

Gość Moderatorzy
Porównaliśmy IP zgodnie z Twoją sugestią. Niestety wyszło na to, że łżesz jak pies. Rzeczywiście osobliwy z Ciebie przypadek.

Gość draże kokosowe
Można nami rzucać zza węgła w niskich niedoświadczonych, zaśmiewając się przy tym z okrutną złośliwością kiedy kręcą się w kółko jak muchy nad kupą :classic_cool:

Bo ja w ogóle cierpię na schizofrenię, wyobrażam sobie, że wyglądam jak modelka, ale potem w szpitalu, gdy prowadzą mnie do toalety z osobnego pokoju, dziwnie mi podnieść zwały mojej otłuszczonej skóry, która to 89 cm zwisa w dół, na 61 się rozciąga, a na 90 nawięcej się naciąga... Cóż, odchudzam się, właśnie zleciałam z 300 do 250... kg. Tak niewiele mi brakuje, a mój ukochany, to w ogóle cudowny jest, codziennie pozdrawia mnie zza krat sąsiedniego pomieszczenia, śliniąc się w swój nowy biały kaftan, zakłada go bez bez kompelksów i nie robi się już przy tym czerwony. Jest taki piękny z tym upośledzeniem... Ale się wyzwolił... Raz, z kaftanu. To było piękne...

Gość To jaski niski niedoświadczony
Sami widzicie!!!

Najlepiej śmiać się z tego. Ja się śmieje, wyśmiałam nawet sama siebie, z nudów. To internet, skąd mam wiedzieć, że i Ty za tym wszystkim nie stoisz? Historia poważna, reszta niepoważna, zaznaczam to dla innych, chcących się może czegoś ciekawego jeszcze z tego tematu dowiedzieć. Bo sam w sobie jest interesując, choć smutny... Do rozmowy najlepiej poszukać kogoś z krwi i kości;) Przynajmniej nie tu. Chyba, że masz zamiar oddać się autoparodii:)

Gość z tobą się nia da
poważnie rozmawiać i to jest problem. Piszesz pod wieloma nickami i sam sobie zaprzeczasz. W panelu moderacyjnym widać ostatnie 20 wpisów z tego samego IP - i te dowody przemawiają przeciwko tobie!

Od jakiegoś czasu piszę pod nickiem \"To ja niski niedoświadczony\" i tylko pod tym będę pisał !!! Ten zarezerwowałem! \"Niski niedoświadczony\" to byłem ja na początku ale ten niepoważny człowiek zarezerwował sobie wcześniej nicka i mnie ubiegł! Nie zwracajcie uwagi na inne nicki tylko na ten mój co mam teraz!!!

No uspokoiło się! Radzę większości wrócić do początku i przeczytać pierwszego posta. Jak widać ktoś najwyrażniej po przeczytaniu moich problemów ich nie zrozumiał i dlatego ma teraz ze mnie jazdę! A to wszystko niestety to prawda. Jeśli ktoś ma podobne problemy do moich albo chce mi ciś stosownego doradzić to niech tu napisze. Pozdrawiam

Gość szrlotka..
Strasznie infantylny jesteś...

No wczoraj się tutaj komuś najwyraźniej nudziło. Ale teraz już jest spokój! Niestety na tym właśnie polega mój problem. Przez mój wygląd nikt mnie nie traktuje poważnie. Tak właśnie mam. Ten co wczoraj się za mnie podawał najwyraźniej musiał mieć podłączoną kamerę do komputera i musiał widzieć jak wyglądam! No bywa i tak.

Gość sorry miało być pompówa

Gość rlipp
Julietta jesteś "super" ile ty masz lat że tak dyskutujesz?

Gość rlipp
tak myślałem że cnota

Gość
wlasnie poprzez takie nastawienie sprawiasz ze inni tak samo jak Ty postrzegasz siebie, postrzegaja Ciebie Zmien siebie, to banalne moze ale prawdziwe - uwierz w swoje mozliwosci, w siebie, pokaz ze masz cos do zaoferowania I nie mysl w kategoriach, ze nigdy nie byles z zadna dziewczyna, nie rozpaczaj, ze nigdy sie nie calowales i jestes prawiczkiem - z drugiej strony moze to dobrze, sa kobiety ktore to cenia Pozdrawiam i trzymam kciuki, wierze, ze uda Ci sie znaleźc kogos ciekawego. Monika D. (Moniśka)

Gość
wlasnie poprzez takie nastawienie sprawiasz ze inni tak samo jak Ty postrzegasz siebie, postrzegaja Ciebie Zmien siebie, to banalne moze ale prawdziwe - uwierz w swoje mozliwosci, w siebie, pokaz ze masz cos do zaoferowania I nie mysl w kategoriach, ze nigdy nie byles z zadna dziewczyna, nie rozpaczaj, ze nigdy sie nie calowales i jestes prawiczkiem - z drugiej strony moze to dobrze, sa kobiety ktore to cenia Pozdrawiam i trzymam kciuki, wierze, ze uda Ci sie znaleźc kogos ciekawego. Monika D. (Moniśka)