Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kiwi1

Czy jest tu ktoś, kto brał ślub w 2004r?

Polecane posty

Gość grusza
Kiwi, ja z meżem robilismy Sylwka w domu moich rodziców, przyszło troche ponad 20 osób, było karaoke (aż móiwć nie mogłam potem :) i balon z helem, a po helu wiadomo jak sie mówi, wesoło było bardzo! Jedynie mój piesek bardzo sie stresował tym wszystkim....

Cześć! Grusza, to fajnego Sylwestra miałaś :) ! A tak z innej beczki, zanim zaczęłaś się starać o dzidzi, to robiłaś jakieś badania? Bo ja non-stop o tym czytam i mam w planie zrobić jakieś! Ines.aas, nic się nie martw tym mieszkniem. Najważniejsze, że mamcie jakąś alternatywę, a jak na razie nie płacicie za wynajem / bo to w ogóle nie ma sensu/. Wiem, że na pewno chciałabys mieć tą sparawę jasną, ale kwestai czasu i napewno tak się stanie, zobaczysz :) PZDR

kiwi, dlaczego uwazasz, ze nie powinnismy placic komornego? W urzedzie mowili co innego.... matko zwariuje od tej sprawy...... pozdrawiam Was a badania przed ciaza sa istotne i warto mniej wiecej na 3 miesiace przed rozpoczeciem staran zaczac brac kwas foliowy. :D

Gość grusza
oj, badania to ja miałam robione już jako nastolatka, bo z moim okresem zawsze cos nie tak było, mam podejrzenie o PCO i generalnie nie do końca wiadomo czy mam cykle owulacyjne... Staramy się "zajść" od września, w maju odstawiłam pigułki i zaczęłam łykać kwas foliowy;Lekarz, pod którego opieka byłam, zrobił mi badania hormonów, krwi, moczu, takie podstawowe; Lekarz ten, znany endokrynolog-połoznik, stwierdził, że bede miała kłopoty z dzidziusiem, i od razu zrobił mi "kurację dzidziusiową" - tzn żarłam Clostibegyt na "wyprodukowanie" jajeczek (urosły śliczne - na bliźniaki! :) Potem dostawałam zastrzyki z progesteronu i luteine w globulkach - to chyba na podtrzymanie ew. ciąży, niestety, okazało się, że sie nie udało; Zrezygnowałam z tego lekarza, mimo, że miałam do niego zaufanie, ale to jednomiesięczne staranie sie kosztowało nas 2,5 tys (wizyty, hormony, USG 2x/tydzień) więc bym chyba zbankrutowała.... Potem poszłam do dwóch innych lekarek - jedna znajoma teściowej mojej, druga znajoma mojej cioci, która przez lata była przełozoną piel. na ginekologii w szpitalu warszawskim - szpital blisko mnie,więc pewno bedę tam rodzić :) One zaleciły na razie starać sie przez 3-4 miesiące bez żadnych wspomagań, a dopiero jak sie nie uda, to wtedy bedziemy ingerować; Też porobiły badania krwi i hormonów; A, w miedycyasie zrobilismy badanie nasienia, tez do konca nie sa najlepsze, chociaz androlog, do ktorego maz z badaniami sie udal, powiedzial, ze sa ok... W tym cyklu robie kolejne badania, zobaczymy, a moze bedzie juz dzidzia? wrozka w listopadzie w Zakopanem (przysiadla sie babinka jakas) powiedziala, ze w 2006 r bede bawic syna! Mam nadzieje!

iness.aas, źle mnie zrozumiałaś. Chodziło mi o to, że : pisałaś, że mieszkacie w domku mamy, więć nie wynajmujecie mieszkania (z tego wnisek, że nie jesteście zmuszeni wydawać niepotrzebnie kasy na wynajem jakiegoś mieszkania) :) I tylko tyle!! / Choć wiem, że na swoim jest najlepiej i pewnie chciałabyś mieć tą sprawę poukładaną!!!/ Grusza, wow ! - to przeszliście trochę.... podziwiam. Ja to się już denerwuję tym wszytskim [na zapas, bo dopiero zaczniemy się starać] ! Ale dzielna jesteś, że to znosisz wszytsko i chyba cierpliwa! Życze Ci i trzymam kciuki, aby słowa wróżki spełniły się, by w tym roku pojawiła się śliczna dzidzia!!! Mam nadzieję, że ja w tym roku również dołączę do grona kobiet w ciąży!!!

kiwi1, a to juz rozumiem wsio. ;) zaczynam Wam zazdroscic ze sie staracie.... naprawde POWODZENIA z calego serca. Czekam na pierwsza wiesc o FASOLECZCE. :D

Gość grusza
Kiwi, tego Wam zyczę! Tylko nie wolno się martwic i pzrejmowac na zapas, bo wtedy na pewno nie wyjdzie, ale łatwo tak mówić, mi samej wszyscy, którzy maja dzieci tak mówia, madrzy, bo juz po... ;)

Dzięki ines.aas!!!! na pewno dam znać, ale jeszcze troche to potrwa, bo zaczynam robic badania zanim będą staranka :) Grusza, podoba mi się bardzo twoje podejście, tak trzymaj !!! Bo ja to niecierpliwa jestem i straszna panikara! I pochwal się szybciutko jak tylko będziesz miec dzidzi w brzuszku, oki? Ines., a może Tobie też zachce się dzidziuni już teraz ;) ? PZDR

Cześć Dziewczyny! Nic się nie odzywacie! Jak minął weekend i co u was słychać? U mnie ok. Zabrałam sie za badanka przed starankami o dzidzi.... Mam nadzieje że wyjdą oki. Już za niedługo sesja :( no ale trudno -trzeba przez to przejść! PZDR

Gość grusza
hejka, ja byłam ze znajoma na targach slubnych a w sobotę odwiedziłam moja ciężarna juz (mimo, że rok później od nas wyszła za mąż) szwagierkę; Dzis robiłam sobie test ciaz, bo mi jakos niedobrze było, ale chyba za wczesnie na pozytywny wynik, bo to dopiero 26 dzien....

Grusza, na twoim miejscu zrobiłambym test w dniu spodziewanej lub po tym terminie, wtedy wynik jest bardziej wiarygodny :) Trzymam kciuki aby sie udało. Ja już nie moge doczekac sie staranek, a póxniej tych dwóch kresek na teście :) Wczoraj wzięłam sobie album z pozowanymi zdjęciami ze ślubu i tak się rozmarzyłam... chciałabym cofnąć się do tego dnia :D , wiem że to niemożliwe dlatego ciesze się, że są zdjęcia i film i dzięki nim przez chwilkę w pewmnym sensie można jeszce raz tam być ....ach,.... PZDR

Gość grusza
kilka dni temu obejrzałam sobie na kasecxie nasz wesele... a jak bylam na targach, to takie fajne kiecki teraz są, że w zupełnie innym stylu bym sie ubrała, bardziej odwaznie i niekoniecznie z welonem, i włosów bym nie zapuszczała specjalnie!

Grusza, jesli mogę cosik powiedzieć: nie myśl w ten sposób, bo moda i style tak sie zmieniają, że zawsze stwierdziasz że cos tam byo do kitu, a teraz to byś zmieniła to i to ..... Nie ma sensu----- wtedy wybrałaś taką suknię, taki welon i fryzurę, bo brałaś ślub WTEDY! Bądź z tego zadowolona! :) Mnie nadal pociągają takie rzeczy związane ze ślubami.... lubie pooglądać suknie itp. Zawsze będę lubiała oglądądać śluby i panny młode :) ale ze swojego ślubu i wesela nic bym nie zmieniła :D

Gość grusza
o, ja tez lubie ogladac suknie, fotki.... bardzo fajna branża , ta slubna :)

Gość grusza
dziewczynki, a macie gdzieś w sieci swoje fotki ślubne? Ines, przeczytałam w któryms watku, że masz fotki Słowa Honoru, tez byłam nimi zainteresowana - chetnie bym obejrzała co straciłam ;) Pozdrowionka!

hej Laseczki, milcze bo jakis ten tydzien ogolnie do kitu jest. W pracy wzgledny spokoj, ale jestem przemeczona. Musze sie uczyc bo sesja sie zbliza = nie ma to jak byc wiecznym studentem i ciagle wymyslac nowe studia a potem w trakcie sesji w brode sobie pluc za swoje poronione ambicje. Faktycznie mialam zdjecia slowa honoru. Ich strona to www.slowohonoru.com a moje zdjecie slubne przez nich robione sa na http://community.webshots.com/user/amkas tam jest reportaz ze slubu i plener a takze pare zdjec amatorskich naszych pieskow. Dziewczynki milego dnia! Jutro juz piatek!!!!! :D

Hejka ! ines.aas, bardzo ładne te wasze zdjęcia... i niezwykle romantycznie wyglądałaś do slubu :) Grusz, ja niestety nie mam w internecie naszych zdjęć slubnych:( ale tak sobie myślę, że może to wcale niegłupi pomysł.... tylko że ja jestem lewa do kompa i tego typu spraw, więc musiałby je zamiśćić tam mój mąż ;) A co do studiów, to ja w czasie prawie każdego roku studenckeigo planuje studia podyplomowe, ale jak przychodzi sesja to się stukam w czoło.... właśnie egzaminy mi się zaczynają 😭... PZDR

pokazcie teraz swoje zdjecia slubne. Czekam Kiwi mozesz to za darmo zrobic na tej stronie co ja mam www.webshots.com - zarejstruj sie i od razu mozesz wgrywac zdjecia.

Witam! Mu slub bralismy 15.05.2004r. Znalismy sie przed slubem 6 lat bez 3 miesiecy. 9 miesiecy i 9 dni po naszym slubie urodzila nam sie sliczna coreczka Ola ktora teraz ma 10,5 miesiaca i jest cudowna. Ja w tym roku skoncze 25 lat maz 30. Uklada nam sie super zreszta my zawsze sie dobrze dogadywalismy i prawie nigdy sie nie klocimy. Mieszkamy z tesciami ale mamy wszytsko osobno tzn. mamy swoja kuchnie lazeienke salon, sypialnie i pokoj. Jednka w przyszlosci myslimy o budowie wlasnego domu. Pozdrawiam

Gość *kiwi*
ten topic został założony całe wieki temu ale czy na forum któras z was dziewczyny : ines.aas, grusza....?