Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwka844

wybielanie zębów

Polecane posty

Gość oliwka844

witam! chciałam widzieć czy ktoś jakoś skutecznie wybielił zęby metodą domową tz.. środkami .myślę nad kupnem Carbamid-Peroxid ,ale nie wiem czy warto???? może ktoś używał??

Gość wariatka P
nie stosowałam tego preparatu ale zawsze po umyciu ząbków przemywam je wodą utlenioną i mi to naprawde pomaga mam dzięki temu bielutkie ząbki :D

Gość oooooooooooOOOOooo
wariatko!!! czy to nie jest szkiodliwe...?? Nie niszczy szkliwa czy czegoś??? Prosze o odp bo jestem strasznie ciekawa, a ząbków białych nie mam..

1. Zębów nie wybielisz do śnieżnej bieli Vizira bo zwykle są kolory kości słoniowej 2. Wybielanie polega na usowaniu i rozjaśnianiu osadów nalotów i innych gówien które sie osadzają na zębach i kamieniu 3. Kup dobrą pastę wybielającą Blend-a-med dual action white i szczotkuj zęby zgodnie z zaleceniami dentystów lub szczoteczka elektryczną

uwaga w przypadku cierpiących na nadwrażliwość zębów...w takim przypadku zadne srodki dostepne na rynku nie wchodza w gre bo osłabiaja szkliwo. takie wybielanie u stomatologa tez nie bardzo wchodzi w gre...moze jakies metody super drogie dla waskiej grupy ludzi, niestety w zdecydowanej większości gabinetów niedostępne. nie wiem co to za pomysł z woda utlenioną??????????????

Gość Z woda utlenioną to
najgłupszy pomysł jaki mozna usłyszeć. Sprawdź - polej sobie palec wodą utlenioną ...

Gość Niunia XXX
moze i tak ale naprawde dziala to sposob babc one nie mialy paskow wybielajacych i tych bajerow,aha podobno te pastyb sa rewelacyjne www.drgeorges.com ale przeraza nie koszt przesylki

Gość pani Kleks
hej powiedzcie co z ta wodą utlenioną...to jakis zart był czy na serio? Bo jak na serio to juz lece myc a potem płukac te okropne zęby :D

Gość Nowa na forum
Czesc, Kupcie sobie Simply White w aptece, ok . 70 zl ,trzeba stosowac raz dziennie po myciu zebow, ale efekt trzeba powtarzac po jakims czasie,nawet gdy sie nie pije wina, kawy, nie pali, wiem z doswiadczenia.Buteleczka atarcza na dlugo,kilka serii. Mozna tez u dentysty na zawsze wybielic, plecam chociaz boli i jest nieprzyjemne i drogie, 1200zl. Ale mam piekne biale swiecace zeby, wiec warto bylo. Pozdrawiam.

Gość chuchereczko
a woda utleniona to jak wkońcu?

Gość serio serio
ale nie wolno czystej utlenionej uzywac tylko rozcienczonej zreszto do tych ktorzy tu krzyczeli ze to glupi pomysl Nawet gardlo sie płucze woda utleniona i w roznych chorobach przyzebia i ogoilnie gardla pomaga.:P :P :P jest gdzies topik chyba wczoraj zalozony o tej wodzie utlenionej poszukaj sobie :)

Gość Scholastyka
reklamuja teraz velform smile, zna ktos moze i stosowal ktos ?