Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka19

Czy moge byc w ciazy? pomozcie prosze!

Polecane posty

Gość kajka19

Witam wszystkich, boje sie bo wczoraj kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia na poczatku, on juz wychodzil zeby zakozyc gume i w tym momencie mial wytrysk! Mowil ze jest pewny ze nic sie ne stalo, ze doszlo do wytrysku calkowiceie na zewnatrz. Ale ja nie jestem tego taka pewna, przeciez mogl nie czuc , moze nie zdazyl i troche zostalo we mnie, ale sie boje, on juz tez zaczyna sie bac. Minelo narazie 12 godzin od tego, slyszlam o jakis tabletkach, postinor czy jakos tak, jak dziala ten lek>? napiszcie cos prosze, ja nie wiem co mam robic..bardzo sie boje, mam 19 lat i studia wlasnie rozzpoczelam...:(

Gość no to ładnie
Hmmmm... bardzo możliwe ze dojdzie do zapłodnienia. Postinor moze byc ratunkiem w takiej sytuacji, ale należy przyjąć go jak najszybciej po stosunku (do 72 godzin, ale im wczesniej tym lepiej). To nie tabletka wczesnoporonna tylko uniemozliwa zapłodnienie

Gość jchbj
Na ilu dzialach pozakladasz jeszcze te topiki????

Gość Majkell22
poza tym Twoj facet to jakis straszny krotkodystansowiec :classic_cool:

Gość kajka19
napiszcie cos, poradzcie mi prosze was

Gość kajka19
Słyszałam że na niechciane zapłodnienie pomaga jeśli się w ciągu 37 godzin zje 20 paczek czipsów z Lidla. Gdzie jest dzisiaj otwarty Lidl??? Błagam, pomuszcie!!!! :-( Jestem z byłego nowosądeckiego.

Gość jajaja_____
no juz ci ktos poradzil mzoesz wziacv postinor. no co mozesz innego zrobic.

Gość jak nic jestes w ciąży
dla chłopca proponuje imie antoni,a dla dziewczynki barbara!!

Gość kajka19
A smarowanie odbytu gęsiwem? W Radio Podkarpacie mówili że skuteczne! Tylko co to jest te gęsiwo i z kturej stronki można to ściągnąć??? Plissssss helpppppp :O

Gość pewnie ze mozesz być w ciąży
!!! przed wytryskiem wylatuje taki plyn w ktorym rowniez znajdują sie plemniki zdolne do zapłodnienia...a swja droga to ciekawe dzie w swieta zalatwisz postinor

Gość zaraz zaraz
dlaczego akurat Antoni/Barbara? To ważna sprawa - podyskutujmy. W końcu to jest forum dyskusyjne.

Gość ....krew mnei zalewaaaa
kurde masz 19 lat, uprawiasz seks, a niewiesz co zrobic?? napewno masz 19 lat?:P

Gość widocznie studia nie były
ci pisane. Opatrzność wie co robi :classic_cool: Przynajmniej nie odbierzesz miejsca w ławce komuś myślącemu.

Gość super 123
Moje GRATULACJE, niech dobrze rośnie !!!!!

Gość pomozemy Ci
wszystki osoby udzielajace sie na forum zloza sie na wyprawke, kupimy wozek, pieluszki i kaszki jestesmy z Toba:)

Gość Minister ds. becikowego
Możesz liczyć na hojność Katolickiej 4 Rzeczypospolitej.

A gdzie były te szczere i chętne do robienia składek jak Tygrys miał tygrysięta?? Na co była wtedy składka???;) ;) ;)

Gość pomozemy
wtedy skladka byla na dzieci rydzyka

Gość kajka19
hheh, zabawne jestescie wszystkie:) dzieki bo przynajmniej sie odstresowuje troche jak czytam te posty:) a tak bardziej na serio to wiecie co, chyba juz mi trocche przeszly moje obawy. Wyliczylam ze mialam wczoraj dni nieplodne wiec nawet jesli cos sie dostalo to watpliwe raczej watpliwe bardzo zeby doszlo do zaplodnienia, a przeciez on powinien byc we mnie jakies 5 cm prawda!? a on mnie zapewnia ze jak wyszedl juz to doszlo do wytrysku, calkowicie na zewnatrz. Takze nie mysle juz o tabletkach typu Postinor. Czas pokaze, a jak bede no to tak widocznie mialo byc heh:) Buzka wielka dla wszystkich!:) no i dzieki za bardzo humorystyczny odzew:)

Gość nie liczą się
jak można być taką idiotką???:P ręce mi opadają-dziewczyno stuknij się w czoło!:O

Gość martynka123
lec po postinor. masz 72 godziny. cena niestety ok 60 zl ale czym to jest w porownaniu z wyprawka..