Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nastia12345

opuchlizna w 34 tyg. ciazy

Polecane posty

sluchajcie ktorej z was spuchly dosc dotkliwie stopy i dlonie podczas ciazy???jestem w 34 tygodniu i po wigilii i w 1 dzien swiat straszecznie mi spuchly stopy....czy to wina butow na obcasie,zbyt dlugiego biesiadowania...ajkie sa tego przyczyny i jak reagowac bo nie mam pojecia..pozdrawiam...

Gość saffi
zmniejsz spożywanie soli, częściej trzymaj nogi w górze - powinno pomóc powiedz lekarzowi bo być może masz podwyższone ciśnienie

czesc !!!ja mam podobny problem kostek mi nie widac wogole i strasznie mnie bola palce u rak przy czym sa opuchniete:-/

mi strasznie puchły nogi .Myślałam że to złe buty lub z powodu upałow(to było lato) ale ból był nie dowytrzymania to poszłam do lekarza,gin powiedział że to nie porzxelewki,że to zakarzenie.Byłam w szpitalu 2 dni na obserwacji ,dali leki i było oki

Gość ewka konewka
Czesc kobietko!Jak sobie radzisz z ta opuchlizna?Ja mam to samo,z palcami rak tez,ale juz sie przyzwyczailam.Kostki za to mnie niepokoja.Kupilam w aptece urosept(ziolka),smaruje stopy i kostki zelem z zawartoscia wyciagu kasztanowca,arniki,oczaru -specjalny dla mamusiek i troche pomaga.Ale kostki przyznam wygladaly jak przy zlamaniu.Wiadomo,ze z nadcisnieniem nie wolno tego lekcewazyc.Pozdrawiam:)

ja jestem w 33 tyg ciazy i od kilku dni nie moge prawie chodzic, nagle spuchly mi stopy i kostki, czuje prawie caly dzien bol. jedyne co robie w tym kierunku to staram sie malo chodzic, ograniczam sol Jezeli macie inne pomysly odezwijcie sie :))) pozdrawiam