Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Budżetowy miś

Niestety ale faceci którzy nie są zbytnio atrakcyjni i nie mają kasy są Skazani na wieczny celibat

Polecane posty

I doszedłem do wniosku po latach cierpienia i zastanawiania się dlaczego tak życie wygląda że po prostu tak jest i nie ma nad czym więcej kminić nie każdemu jest w życiu pisane aby jeździł Ferrari czy nowym Mercedesem tak samo przeciętny facet bez pozycji i wyjątkowego wyglądu jest skazany na celibat i tyle Tak wygląda ten świat

😄 😄 😄 

ojojojojojo

Misiu weź się ogarnij trochę

Ostatnio widziałem w Biedronce faceta, który mi sięgał do ramienia - z babką i dzieckiem

Maserati chyba do tej Biedronki nie przyjechał

ale pewnie był szanowanym profesorem i poderwał babkę na prestiż...

a może po prostu mu nikt nie powiedział, że facet bez kasy i prestiżu nie może mieć kobiety?

pewnie głupek nie wiedział tego i jakoś tak poderwał babkę z rozpędu bo tego nie przemyślał

Narcyz naćpany jak bombaclot, wczoraj wrzucał zdjęcie jakiegoś gołego dziadka z dzidą na wierzchu, stary. ale był przypakowany i w miarę zadbany, dobrze wystrzyżona broda i jak się kobitom na forum podobał...

Także skoro stary naleśnik daje radę to młodszy facet da... uderzyć w siłkę, zrobić sobie dobrą rzeźbę, brodą brzydką michę można przykryć, uderzyć do barbera jak się samemu nie umie i tyle...

Lepsze to niż marudzić.

Edytowano przez RC +

Z drugiej strony przynajmniej żadna łysa salowa ani wieczorna cię nie będzie molestować  jak jakiegoś przystojniaka 😎

27 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

😄 😄 😄 

ojojojojojo

Misiu weź się ogarnij trochę

Ostatnio widziałem w Biedronce faceta, który mi sięgał do ramienia - z babką i dzieckiem

Maserati chyba do tej Biedronki nie przyjechał

ale pewnie był szanowanym profesorem i poderwał babkę na prestiż...

a może po prostu mu nikt nie powiedział, że facet bez kasy i prestiżu nie może mieć kobiety?

pewnie głupek nie wiedział tego i jakoś tak poderwał babkę z rozpędu bo tego nie przemyślał

Pierwsze moje pytanie brzmi jak wyglądała ta kobieta bo jeżeli była shrekiem z wyglądu No to w zasadzie kończymy temat jeżeli z kolei była chociaż trochę atrakcyjna to należałoby się przyjrzeć temu facetowi bo może nie wyglądał na milionera ale mógł być nim jakbyś zobaczyła kilku milionerów na ulicy to też mogłabyś powiedzieć że jest biedny

2 godziny temu, Budżetowy miś napisał:

Pierwsze moje pytanie brzmi jak wyglądała ta kobieta bo jeżeli była shrekiem z wyglądu No to w zasadzie kończymy temat jeżeli z kolei była chociaż trochę atrakcyjna to należałoby się przyjrzeć temu facetowi bo może nie wyglądał na milionera ale mógł być nim jakbyś zobaczyła kilku milionerów na ulicy to też mogłabyś powiedzieć że jest biedny

normalna babka, nic jej nie brakowało

sam sobie głupio tłumaczysz swoją wyuczoną bierność

milionerzy tez nie maja lekko 😄

tylko kurtyzany lecą na kasę - dla normalnej babki to fajnie, że masz pieniądze ale co dalej?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować