Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamka555

podklad kryjacy excipial-prosze o info

Polecane posty

Gość kamka555

napiszcie mi o doswiadczeniach z tych podkladem dla cery tradzikowej -tzn czy kryje tak dobrze jak dermacol,ile kosztuje i gdzie mozna go kupic, jaka ma konsystencje,czy dobrze kryje przebarwienia potradzikowe itd. zamierzam go kupic,ale wpierw chcialabym uslyszec jakies recenzje:) dzieki z gory:) pozdr.

Gość młoodaSiedemnastka
no wiec excipial kryje gorzej nie dermacol ale jego konsystencja jest lepsza, tez uzywalam kiedys dermacolu, no wiesz te przebarwienia są straszne tylko on mogl je ukryc, ale zbiegiem czasu coraz mniej go uzywalam, jest za gesty, teraz dermacol nakladam gdzie gdzie chce cos ukryc tzn. taki korektor;) a potem excipial na to jako podklad:) excipial takze kryje dobrze ale nie tak jak dermacol, ale z dermacolem dla mnie tworza świetna pare;) excipial kosztuje ok 20zł, jest dosyc wydajny;) sa dostepne dwa odcienie ciemny i jasny:) dla mnie jasny jest za jasny a ciemny za ciemny ale, dermacol mam bardzo jasny dla tego zmieszany z ciemnym daje mi idelany odcien;) przez moja zepsutą cere i przebarwienia ktore lecze, nabieram doświadczenia w nakładaniu podkładu heh;) pozdrawiam cieplutko pa:*

jest problem z jego nabyciem :/ kiedys przebieglam wiekszosc szczecinskich aptek i ani widu ani slychu

Gość kamka555
hi dziewczyny! dzieki za info;) ja tez mamz amiar go kupic tylko sie obawiam czy on w ogole jest dostepny w aptekach czy mozna w necie zamowic( jestem z torunia,mam nadzieje ze gdzies go zdobede) ja tez mam mase przebarwien i potrzebuje czegos naprawde extra dobrze kryjacego,z, tym ze dermacol mi troche niszczy cere,ja mam kolor 217 jest za jasny,wrecz trupi ale stosuje z innym fluidem np.eris i jest ok. o tym excipialu slyszalam,ze super kryje przebarwienia i matuje czyll to bylby zloty srodek dla mnie. mi konsystencja dermacolu bardzo odpowiada,mam juz wprawe i umiem nakladac:) niestety mam po nim wiecej zaskornikow na polikach a ten excipial dziala podobno przeciwzaskornikowo. jutro zamierzam obleciec torun wzdluz i wszerz i go nabyc. tez wezme jasny,zawsze wiecej pozytku z niego;) buziaki pozdrowionka:)

to napisz jak go juz zdobedziesz.jeste, ciekawa czy torunskie apteki sa lepiej zaopatrzone ;)

Gość kamka555
ok:) mam tez nadzieje ze sie sprawdzi bo juz baaardzo dlugo poszukuje idealnego podkladu,dermacol sie sprwdza pod wzgledem krycia perfecto;) ale na cere to on dobrze nie dziala:( buzka;););)

Gość Grazynka
czy dermacol mozna uzywacpod oczy jako korektor???

Gość Grazynka
i który numer?

Dziewczyny a czy on nie robi tapety?? slyszalam, ze jest mocno kryjacy i twarz jest podobno nieruchoma...

Gość Grazynka
tez tak słyszałam ale ponoc pod oczy dobry jako korektor

Gość sosik
jak dla mnie super, dlugo szukalam dobrego podkladu i wkoncu znalazlam. To fakt , ciemny za ciemny , jasny za jasny , ale ja mieszam ze soba dwa i jest suer kolor akurat idealny. Lekarz powiedzial mi ,ze to trzeba na reke wycisnac i lekko go rozetrzec zeby od temperatury nabral lepzszej konsystenci.NIe ma efektu maski , dlugo tzryma i idealnie kryje. W aptekaach ok 20 zl . Wydajny