Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 o艂贸wek bez gumki

Podk艂ad MF

Polecane posty

Go艣膰 o艂贸wek bez gumki

ktory dobrze (ale naprawde dobrze) kryje?? mam cere naczynkow膮 i chcia艂abym zakryc te (cholerne) rumience....uzywa艂am wczesniej Revlon Color Stay .. z poczatku by艂 ok,ale cos ostatnio mi sie s艂uzy..s艂ysza艂am ze MF Lasting Performance jest niez艂y...jakie jest Wasze zdanie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
dok艂adnie teraz szuka艂am info na temat lasting performance MF i powiem ci 偶e chyba go sobie zafunduje kosztuke ok 40zl ale chyba warto miec dobry podk艂ad ja mam maybelline no ale niestety robi maske z twarzy i 藕le sie czuje kiedy jestem nim pomalowana sk贸ra nie oddycha, moja kole偶anka ma lasting performance , a ma skore pelna przebarwien i niedoskonalosci a fakt kiedy pomaluje sie tym podkladem to ta skora fajnei naturalnei wyglada i jest superowo matowa. a wiec na zakupki hehe ;) pozdrawiam:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zajebisty
kupuje od 4 lat,na allegro kupujee

Udost臋pnij ten post

Lasting Performance stosuj臋 od paru lat na \"wielkie wyj艣cia\". Bardzo dobrze kryje. Nie mo偶na tylko przesadza膰 z ilo艣ci膮, bo twarz wygl膮da w贸wczas jak maska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasie艅kaxx
MF - SUPEEEEEER!!!! najlepszy podk艂ad. POLECAM!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MF
super!! Dosta艂am go pod choink臋 od przysz艂ej te艣ciowej na gwiazdk臋 :):)!!! Zawsze go chcia艂am mie膰, ale cena (55 z艂) by艂a dla mnie zaporowa, tym bardziej 偶e mam bardzo wymagaj膮c膮 cer臋 i inne fluidy za 50, 60 a nawet 70 z艂 nie by艂y dla mnie dobre, wi臋c ba艂am si臋 kolejny raz wyda膰 kas臋, tym razem na na MF. Ale jestem zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nefretiska
ja tez go bardzo chwale juz trzeci raz go kupuje!!! czy te na allegro to nie podrobki bo zastanawiam sie nad kupnem zawsze to taniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o艂贸wek bez gumki
no to mnie przekona艂yscie....zaraz sie wybiore do miasta....najwyzej okaze sie ze to nie to :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o艂贸wek bez gumki
kupi艂am....no i musze powiedziec ze nie jest z艂y...nawet jestem zadowolona..hehe...a to juz cos bo jesli chodzi o podk艂ad to jestem bardzo bardzo wybredna;) Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nefretiska
a jaki nr kupi艂as ja mam 109 ciemny ale jest super!!! mialam kiedys 108 ale blado wyglada艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilinka19
Nie jestem nim zachwycona, w艂a艣nie g艂贸wnie przez to, 偶e s艂abo kryje. Jest w moim 偶yciu taki okres, 偶e nie mam tr膮dziku, wtedy Lasting Performance jest poprawny, kolor w porz膮dku, wi臋c nie narzekam, ale niestety kiedy mam tr膮dzik MF zupe艂nie sobie nie radzi, nie zakrywa, pryszcze s膮 widoczne. Podoba mi si臋 fekt matu, to przy mojej mega t艂ustej cerze i tak du偶y plus. przymierzam si臋 do zakupu Colorstay, znam mn贸stwo os贸b, kt贸re by艂y z niego zadowolone, niestety do najta艅szych te偶 nie nale偶y:( Przez d艂ugi okres czasu stosowa艂am Unifiance LRP, ale niestety twarz bardzo mi si臋 przet艂uszcza艂a, mimo tego, 偶e mia艂am wersj臋 dla cery t艂ustej, je艣li chodzi o krycie to by艂o doskona艂e, ale co z tego skoro potem mia艂am t艂uszcz na twarzy, kt贸ry i tak wszystko uwydatni艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuuuuuuuuuuuuuuuup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja kupuje na allegro
zajebisty 12 h matuje na zime 106 a na lato 109 .ostatnio taka babka mnie zatrzepi艂a jakiego podk艂adu uzywam ze mam tak sliczna cre!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nefretiska
no w艂asnie widziaam na allegro po baardzo przystepnej cenie!!! - a to nie sa jakies podr贸by?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katia*************************
Kupi艂am ten podk艂ad 2 tygodnie temu, za 55z艂, i naprawde jest warty swojej ceny, niestety ja tez mam problem pekajacych naczynek i ten podk艂ad kryje perfekcujnie nawet na 8 godzin sprawdza si臋 te偶 艣wietnie na imprezach, poprzednio wydawa艂am na podk艂ady 20-30z艂 i naprawde sprawdzi艂am juz wiele ale ten jest poprostu NAJLEPSZY!!! POLECAM GOR膭CO POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o艂贸wek bez gumki
do Nefretiska ---> Kupi艂am nr 105 ale wydaje mi sie ze jest odrobine za ciemny od mnie...ujdzie,ale nie czuje sie najlepiej...nastepnym razem (bo bedzie nastepny raz) kupie ton jasniejszy...chyba 102 do lilinka19 --> tak sie sk艂ada,ze wczesniej tez kupi艂am REVLOON Color Stay....mia艂am go 2 razy/..i przyznam szczerze,ze nie jest z艂y ale MF okaza艂 sie lepszy....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a mnie
uczuli艂:(

Udost臋pnij ten post