Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Friend

które perfumy najlepsze ?

Polecane posty

01.Cool Water Woman-Davidoff 02.Dune-Christian Dior 05.Rush-Gucci 06.Green Tea-Elizabeth Arden 07.Acqua di Gio-Giorgio Armani 08.L`eau par-Kenzo 09.Naomagic-Naomi Campbell 10.J`adore-Christian Dior 11.Noa-Cacharel 14.Hugo Deep Red-Hugo Boss 16.Muelhens-Gabriela Sabatini 18.Coco Madmoiswll-Chanel 21.No.5-Chanel 23.Amor Amor-Cacharel 24.Jungle Elephant-Kenzo 25.Hugo Woman-Hugo Boss 26.Naomi-Naomi Campbell 29.Miracle-Lancome 30.Very Valentino Femme-Valentiono 31.Boss Intense-Hugo Boss 32.Angel-Thierry Mugler 33.Light Blue-Dolce & Gabbana 34.Chance-Chanel 35.Sensi-Giorgio Armiani 36.Ultraviolet-Paco Rabanne 37.Glow by J.Lo-Jennifer Lopez 38.Very Irresistible-Givenchy 39.Celine Dion-Celine Dion 40.Weekend for Woman-Burberry 44.O`oui-Lancome 46.In Love Again-Yves Saint Laurent 47.5-th Avenue-Elizabeth Arden NOWOŚĆ 48.Eternity Moment-Calvin Klein NOWOŚĆ 49.Truth-Calvin Klien NOWOŚĆ 70.Tresor-Lancome NOWOŚĆ 71.Envy Me-Gucci NOWOŚĆ 72.Touch of Pink-Lacoste NOWOŚĆ 73.Echo Woman-Davidoff NOWOŚĆ 74.Mania-Giorgio Armiani NOWOŚĆ 75.Opium-Yves Saint Laurent NOWOŚĆ 76.Dolce Vita-Christian Dior NOWOŚĆ 77.Pure Poison-Christian Dior NOWOŚĆ 78.Skin-Trussardi NOWOŚĆ 79.Week End Women-Burberry NOWOŚĆ

Gość asiekkkkkkkkkkkkkk
a wiecej tych propozycji nie mialas??

Gość kasieńkaxx
zdecydowanie numer 31. oprócz tego bardzo lubie Ralph Lauren Blue.

Gość lidja
Noa-Cacharel No.5-Chanel

Gość ilaria
a znasz moze NIKE United Kingdom meski perfum produkowany kilka lat temu? chce wiedziec jak wyglada.. podobno niebieska buteleczka.. znasz jakas strone na necie gdzie moge znalesc ten stary perfum?

Gość ilaria
wiem ze niedostepny..mi chodiz tylko o zdjecie w necie !!! pomocy !!!!!!!!!

Gość ilaria
szukałam i nie znalazłam.. a mi serio zalezy zeby zobaczyc jeszcze dzis jak on wyglada chociaz

Gość DG***
Dolce&Gabbana RED oraz paco rabbane! celine dion itd to wiochy na maksa tak samo jak te naomi cambell. moja babcia to dostala pod choinke

Gość gfhgfh
a ja uwielbiam gucci rush

Gość ilaria
bo to są ulubione perfumy takeigo jednego ;] i mu zalezy na tym zeby je zobaczyc..o nich przeczytac.. tęskni za nimi bo t kiedys były jego ulubione.. chciałabym mu je dac ale wiem ze chyba nie mam szans skoro nie są dostepne w polsce..to przyjamniej strone jakąs gdzie one by były..

dzięki za opinie :) a chcę to wiedzieć dlatego, ponieważ mam zamiar sobie jakiś z tych kupić :) a przecież nie będę wszystkich wąchać :O

Gość miśka7
Jeśli chcecie któryś z tych zapachów to mogę wysłać za 30;zł bez kosztów przesyłki ❤️

Gość bet_ka
08.L`eau par-Kenzo - jesli chcesz lekki owocowy zapach 25.Hugo Woman-Hugo Boss - jesli mocny, wieczorowy zapach.

Gość burberry weekend
to nowosc??? Stoi u mnie na polce chyba z 5 lat. A poza tym moichulubionych tez tu nie ma :P

Gość 48.Eternity Moment-Calvin Klei
TYLKO TEN

Gość Kenzo-fujjj

Gość Divi
Echo Davidoff - super

to zależy kto co lubi :) jeden woli swieze , drugi pudrowe a trzeci piżmowce :) ja uwielbiam Gucciego ... na kobietach :) ale równie piekny jest Dior czy Valentino :)

Gość malutka_de
tresor- lancome