Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca was o zdanie

JAK WAM SIE, DZIEWCZYNY I FACECI,PODOBAJĄ TAKIE BUTY??

Polecane posty

Gość pytająca was o zdanie

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77597329 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77615419 pytam i dziewczyny i facvetow,chcialabym znac opinie,co sadzicie o takich mukluksach i butach emu?podobają sie wam one na zghrabnych nogach ladnej dziewczyny?co sądzicie o dziewczynach noszących takie buty?czy wygladaja wg was smiesznie,elegancko,seksownie,....(wpisz wg uznania)???

Gość kasieńkaxx
elegancko na pewno nie seksownie, raczej też nie ale na pewno śmiesznie :)

Gość Lepsze
te pierwsze

Gość lidja
te buty byly rok temu w Deichmanie za 70-80 zeta,a u ciebie kosztuja 360!!! zdzierstwo

Gość i juzzz
mnie sie wcale nie podobaja... te pierwsze sa smieszne i niezgrabne...i wygladaja dla mnie jak kapcie a te drugie wygladaja jakby na te straszne modne latem biale polbutki nałozono jakies futerko...

biedne zwierzęta które na takie bezguście poszły pod nożyce lub gorzej... te pierwsze buty to chyba na działkę albo do kopania rowów a te drugie...Teraz co 3 dziewczyna w nich chodzi.

barzdzo fajne butki sama chcialam je kupic ale jak zalozylam to jakos zle mi sie chodzilo

Gość nie podobaja mi sie
sa tandente i wygladaja jak bambosze pensjonariusza domu spojoknej starosci :o

Gość no to humorek sie poprawil
pierwsze wygladaja na robotki domowe (nawet najzgrabniejsze nogi beda w nich po prostu smieszne) drugie ma teraz co druga laska blechhh i wszystkie wygladaja w nich okropnie buahhhaha sa tandente i smieszne NO ALE PRZECIEZ MODNE buahahhah

Gość biedorna
ja pitole ja nie wiem co wy widzicie w tych butach!!! SĄ OKROPNE!!! JAk kalosze robocze pracowników dawnych PGR-ów. JAkbym zalozyla takie buty chlopak chyba by 5 metrow za mna po miescie chodzil. Z reszta jego tez sobie w takim czyms nie wyobrazam. OHYDAAAAA!!!!! Ani kobiece, ani ladne, ani seksowne, niby modne?? pffff To pozdrowienia dla tych co wyglądaja jak kretynki, ale sa " modne" ech...

Gość wuell
wyglądają jak hit PRLu - buty Relax

Gość bleeeeheee
mnie sie takie buty nie podobaja. nigdy bym sobie takich nie kupila. ja wole cos bardziej kobiecego, eleganckiego. te pierwsze wygladaja jak bambosze i w ogole katastrofa, a drugie niby modne, ale jak dla mnie paskudztwo. dziewczyny, ktore nosza cos, tylko dlatego, ze jest to modne, mimo tego, iz jest okropne, nie maja po proestu swp\ojego stylu, gustu i tyle...jak dla mnie te buty sa smieszne..

Gość ha ha he
jak chcesz rozbawic ludzi na ulicy to kupuj :)

Gość pytajaca was o zdanie
no wlasnie o takie wypowiedzi mi chodzilo,hehe,chcialam tylko potwierdzic swoją opinie o tych butach,bo ja tez raczej bym ich nie zalozyla tym bardziej ze uwazam sie za elegancką i klasyczną kobietę,a nie za ....yeti:P

Gość pytajaca was o zdanie
nie no sorki,nie chcialam nikogo urazic, te buty są fajne ale po prostu nie pasują do mojego stylu i tyle!