Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia__

Jakie buty wybrać, żeby stopy wyglądały na mniejsze???

Polecane posty

Gość asia__

Pomóżcie, jestem załamana!! 165 cm wzrostu i nr buta 41-42!!! A w dodatku wysokie podbicie... Jeśli możecie to wklejajcie linki do zdjęć, albo opiszcie... Z góry dzięki 0 PS wysokie obcasy nie wchodzą w grę... :( (szkoła... :()

teraz wychodza z mogy buty z długim noskiem a jest pełno fajnych z okrągłym czubkiem- takie beda odpowiednie i koniecznie na obcasie a nie płaskie!!!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja mam 177 cm wzrostu i tem sam problem :(.... dodam jeszcze, że do szczupłych nie należę.... i co ja mam zrobić?!?!

Gość a.aga
Wiecie, ja tez walcze z tym kompleksem.Mam 175 cm i 41 nr.Chociaz wmawim sobie ze sie tym nie przejmuje to nie moge sie przemóc zeby zalozyc spódnice.No cóż przeciez stópek sobie nie utniemy... Pozdrawiam

Gość Do Aga
A jakie ty dziewczyno chciałabys miec stopy przy swoim wzroście, jak bys miała 36 to by było śmiesznie, tak to jest proporcjonalnie, chodz jak najbardziej w spódnicach, wmówiłaś sobie, że nie możesz, pozdrawiam

Gość a.aga
Bez przesady nie 36 ale jakbym miala 39 to bym sie nie obrazila.Wiem ze to jest kwestia wmowienia sobie,bo podejrzewam ze nawet nikt na to uwagi nie zwraca, ale wiesz jak to jest jak sie cos w glowie ubzdura...

Gość magnolia ciemna noca
mam podobny problem, ale kupuje buty zawsze na obcasie, z obcietym noskiem (te z czubami odpadaja od razu). zanim cos kupie strasznie duzo musze przymierzyc, ale jak na razie nie narzekam. ps mam 167 cm i rozmiar 42. chcialabym np 39 ale coz... pzdr

Gość bfdgfdg
yyy, to ja nie kumam. do swojego wzrostu masz za dużą stopę. Wybieraj trampeczki.

Gość asia_
trampeczki!!! hahaha.... może są jakieś "tricki" jeśli chodzi o normalne buciki... ??? np linie umieszczone w spoecjalny sposób, kolory, kroje... 3majcie się dziewczynki :)

Gość o kurczea mi sie zmniejszaja
stopy mam coraz mniejsze albo nie wiem co sie dzieje...mam 166 cm wzrostu a stopy 5 lat temu nosilam 38 a teraz nosze 36...jeszcze niedawno 37 ale i te zaczely byc za duze

a chcialabym zeby mi sie tak zmniejszyly do 35,to by ybyly zgrabne stopki

Gość asia_
o kurczea mi sie zmniejszaja - starzejesz się... albo wymyślasz bzdety, żeby ci któraś z nas zazdrościła :/ DUŻE JEST PIĘKNE :)

Dziewczyny, mała stopa sprawia więcej kłopotów niż większa,ja mam przy 168 cm stopę 35 i wygląda to debilnie. Nie wspomne już jaki mam straszny kłopot, żeby kupić buty. Jak ide do sklepu i pytam o dane buty i rozmiar 35 to sprzedawczynie pukają sie po głowie i wysyłają mnie do sklepu z obuwiem dziecięcym:/

Gość o matko....
To wam współczuję serdecznie Ja mam 168 i but 37 (do rajstopek), 38 (do grubszych skarpet). I za przeproszeniem, wcale nie wygląda to śmiesznie. Normalnie. Nie wmawiajcie innym, że "małe" stopy wyglądają śmiesznie, bo jeżeli w ogóle stopy mogą być śmieszne, to chyba własnie takie kajaki

o matko masz racje!

Gość faceci kochaj MALE stopki