Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siakos tak mi niefajnie

jestem....kretynką????

Polecane posty

zamieszkalam z facetem po 3 miesiacach znajomosci, bo wszytsko bylo takie cudowne i....nadal jest takie ale jakos wpadlam w panike bo wszyscy reagują delikatnie rzecz ujmując zdziwieniem nad moją niefrasobliwoscia....czy naprawde postapilam tak lekkomyslnie? przeciez zawsze moge go wystwic za drzwi??? a moze ze mna cos nie tak?

Gość k*** tego jeszcze nie było
:D nie no, jeśli pytasz sie czy jesteś kretynka, to znaczy, że nia jesteś ;)

hahaha no dziękuję:-)

Gość masz bogatą wyobraźnie
Witaj Wioletto 💤

ale jestem ciekawa opinii czy jest jakas granica, po ktorej przekroczeniu zamieszkanie razem nie wywoluje az takiej reakcji, hmmm zawsze wydawalo mi się ze jestem rozsadna dziewczynka, zawsze jednak moglam sie mylic:). Po jakim czasie zamieszkaliscie ze sobą? kobietki? faceci??? hmmm?

Gość masz bogatą wyobraźnie
Wioleta z Lublina

No to mój wujek dopiero był kretynem!W wieku 24 lat po 3 m. znajomosci wziął slub i żyli długo i szczęśliwie 20 lat dopóki ich śmierć nie rozłączyła.Amen. Powodzenia.

nie no u nas nie ma mowy o slubie bo n mowi ze tak jest dobrze :-) zraeszta ja tez bo ja juz mialm meza :-). Ale to patwda ja znam kilka par, ktore jak szybko sie zdecydowaly na slub, potem bylo im dobrze, bo to chyba na zasadzie ze trafil swoj na swego....ech...

Gość ktośtam
O ranyyyyy. Jak się dobrze czujesz z tym facetem, to z nim mieszkaj - nie ma mowy o kretynizmie. :) Mowa byłaby, gdyby to był jakiś patol albo alkoholik, na przykład.

Gość a kto umarł
??? po tych 20 latach? On czy ona? Szkoda. co to jest 20 lat?

nie no...facet na poziomie, wyksztalcony i sliczny jak nie wiem co....chyba wlasnie za sliczmy i tego obawiaja sie moi znajomi, ze to taki slicznis co pomieszka u mnie a potem u innej....ojeju juz sama nie wiem:( nie lubie ludzi za takie gadanie. Mam 30 lat a czuje sie dzis jak dziecko nie umiejace podejmowac samodzielnie decyzji:(.

Gość ktośtam
Jak na poziomie, to próbuj, a znajomi... niech sobie gadają. Czasem zdroworozsądkowe myślenie się nie sprawdza ;)

ktos tam no wlasnie wlasnie wlasnie wlaaaaaasnie nooooooooooooooooooo!v :-)

Żułam pierda mojego faceta! Nisamowite uczucie. stalo sie to wczoraj w czasie oralniaka.w momencie gdy lizalam mu dupe on wypuscil ozywczy wiatr prosto w twarz. wlosy zaczely mi falowac, a ja nie moglam zlapac tchu. potem zdazylam jeszcze zebami zlapac resztke i dlugo zulam. cudownie.

o nie to nie ja no:(.... mamy oboje po 30 lat. Tylko my się poznalismy...wstyd powiedziec na sympatii wiec mzoe dlatego tak moi znajomi reaguja, wiec juz teraz sie nie przyznajemy.

bylam kiedys na imprezie gdzie facet zagadną mnie,że może mi zrobić patelnię i coś odpalić jestem osobą dobrze sytuowaną i z ciekawosci poszlismy do innego biura i tam nadstawilam mu cipę,jak skończył to zosatwił 2 stówy. No wiecie ja we wszystkim szybka jestem

Gość hukejjjj
to głupota - znajomi maja racje! jak mozna z kims zamieszkac po 3 miesiacach znajomosci? i to jeszcze facet wprowadza sie do ciebie..ciekawe czyj to był pomysł - bo widze ze sobie to wszystko sprytnie obmyslił - mieszkac w twojej chałupie chce, ale juz o slubie nie ma mowy - kolejna naiwna 30 - kobiety w tym wieku jesli sa same to ze wszelka cene chwytaja sie facetów na to wygląda. odbiera im nawet rozum.

Gość nie patrz
na innych rob co uwazasz! :D

Gość DHYEEYDH
nie kapuję.... Teraz dopiero tego żałujesz? dobrze Ci z nim ? to co Cię obchodzą co mówią znajomi? chyba że co do niego masz wątpliwości , to co innego?

eeee tam olewaj innych, sama sie zastanów czy nie jesteś wykorzystywana-tzn. czy facet nie jest na twoim utrzymaniu i tego typu. I to jedyne odnośnie czego możesz mieć watpliwości. Znajomi zawsze lubią sie powtrącać.