Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 aptekareczka

Apteka

Polecane posty

Go艣膰 aptekareczka

Dziewczyny jakie znacie masci i leki z apteki na poprawienie urody jak i na codzienne przypad艂osci? Jak wiadomo w aptekach pe艂no lekarstw bez recepty ale ciezko ulotki poczytac bo wszystko za szyba :( Moze macie jakies swoje pere艂ki ktore mozna nabyc tylko w aptece bez recepty i sa naprawde dobre? Piszcie nazwe,cene i na co pomaga :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 elleelle
ma艣膰/krem z witamin膮 A.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przepha艂 ale i zapcha艂
M贸j psi贸r 2 letni doberman ma kr贸tk膮 sier艣膰 i prawie go艂膮 par贸wk臋 i zwa偶y艂am 偶e od pewnego czasu biega za mn膮 po mieszkaniu wysuwaj膮c z izolacji czerwony przew贸d w kszta艂cie owalnego ostros艂upa i skacze na mnie i uderza tym czerwonym zaworkiem o moj膮 nog臋. Pewnego razu gdy wysz艂am po k膮pieli nago z wanny na mieszkanie mocno rozgrzana gor膮c膮 k膮piel膮 m贸j pies rzuci艂 si臋 na mnie od przodu i przewr贸ci艂 mnie na dywan i zacz膮艂 szybko wsuwa膰 ten czerwony ostros艂up do mojej jaskini mocno przy tym dysz膮c i sapi膮c i przewracaj膮c tak oczy 偶e by艂y widoczne same bia艂ka. Do tego zacz膮艂 liza膰 mi cycki. Po czasie zacz膮艂 tak sapa膰 i wy膰 偶e a偶 s膮siedzi s艂yszeli w ca艂ej okolicy. Za chwile tak zacz膮艂 sapa膰 偶e si臋 zesra艂 na moje nogi i zacz膮艂 mnie gry藕膰 po cyckach a ty艂kiem to rusza艂 tak szybko, 偶e a偶 by艂o czu膰 spalenizn膮 i czu艂am mocne grzanie. Za chwile zauwa偶y艂am 偶e moje ca艂e krocze jest w 艣luzie kt贸ry sp艂ywa p moich udach a pies suwa dup膮 tak szybko 偶e czuje ogie艅 w dziurze. Trwa艂o to jeszcze chwile i pies przesta艂 ale na dupie wisia艂y mu bobki a na par贸wce mia艂 pe艂no 艣luzu. To skurwiel jeden szed艂 przez ca艂e mieszkanie suwaj膮c dup膮 po dywanie i zostawiaj膮c na nim autostrad臋 艣luzu i smaru oraz g艂贸wien i robi艂 tak przez kilka okr膮偶e艅 mieszkania WYDZIELAJ膭C PRZY TYM DU呕O SROMU.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do przepha艂 ale i zapcha艂
mog艂aby艣 wymy艣le膰 ju偶 co艣 oryginalnego i swojego autorstwa... ta opowie艣膰 swojego czasu ju偶 by艂a zamieszczana na Kafe..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj nie moge
masc cynkowa cena 2,5zl do 3,5 dobra na pryszcze punktowo pastylki cynkowe do ssania cena ok 40zl osiwrzaja oddech i zapobiegaja smrodkowi :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj nie moge
odswiezaja cholera ;) :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hopsiup
kop w du[p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja to mam dobrze
bo bede pracowac w aptece :)