Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

in_ka

dobry fryzjer w zielonej górze

Polecane posty

Czesc!chcialabym sie dowiedziec o Waszych spostrzezeniach na temat uslug fryzjerskich w zielonej górze. chcialabym sciac wlosy, bo zbyt dlugo juz mam ta sama fryzure, ale mam pewne obawy co do wyboru salonu fryzjerskiego.Pomozecie?mam dlugie wlosy, ktore ani nie sa proste, ani super krecone, wiec chetnie dowiedzialabym sie jaki fryzjer moglby mi pomoc. z gory wielkie dzieki!

Gość agata__
czesc tez mieszkam w zielonej gorze i sama szukam dobrego fryzjera, bylam w carlo biani (czy jak to sie nazywa) ale tam tna wszedzie na jedno kopyto, tak mi sie zdaje, poszlam tam z kolezanka mamy zupelnie inne wlosy, a jak wychodzilysmy to obie wygladalysmy tak samo mimo ze dwie rozne fryzjerki nas strzygly, ci fryzjerzy tna wedlug jakiegos szablonu mi sie zdaje;P

no wlasnie, jak sie przyczepia jednej fryzurki, to leca kazdemu po troche. ale co, nie slyszalas moze jak ktos zachwalal jakis salon, albo byl zadowolony i z ceny i z efektu?:)

Gość TORKAIMART
Polecam salon na Żeromskiego obok hotelu Śródmiejskiego neew loock chyba nazywa sie ten fryzjer ceny przystępne miła obsługa no i bardzo byłam zadowolona po wizycie u Pani Oli.

Gość KAR132
Bardzo polecam salon "GORDON"na ul. Jaskółczej, na przeciwko przystanku mzk,jest fajna obsługai przystepne ceny ioczywiscie super czeszą pozdrawiam i serdecznie polecam

Gość aluniaa155
Widzę, że dośc dawno nie odp. na ten wątek, ale ja też poszukuje fryzjera. Jestem z okolic Zielonej Góry, zastanawiałam się też nad Słubicami... No i nie wiem:( proszę, doradźcie...

Ja również poszukuję dobrego fryzjera. Mam gęste i ciężkie włosy [kręcone od spodu a proste u góry] i zero pomysłów na fryzurkę. Ciągłe noszenie kitki czy warkocza zaczyna mnie powoli nudzić. Chciałabym zmiany. Tylko boję się iść do pierwszego lepszego salonu. Co byście mi poleciły? Słyszałam o salonie na deptaku [koło restauracji Sphinx lub gdzieś za Filarami]-podobno jest dobry i ma fachową obsługę. Tylko nie pamiętam nazwy. Był tam ktoś może? Pozdrawiam

Gość Robkas7891
Witajcie jestem dziewczyną i chodzę już drugi rok do Super fryzjera, który ma potencjał i kreatywność, mam gęste i ciężkie włosy ale to nie stanowi dla niego żadnego problemu zawsze wychodzę zadowolona. Dla studentki jest ważne wszystko: Dobra lokalizacja, cena, oraz właśnie technika i dobra ręka do cięcia oraz szybkie terminy. I TOMEK TO MA w dodatku jest młody i godny polecenia. DEPTAK KOŁO PIEKARNI JÓŹWIAK I BUDY Z frytkAMI

Gość chce na krotko
a jest moze gdzies w ZG taki salon, gdzie pracuje jakis profesjonalista w doborze fryzur? mam naprawde trudne wlosy i chcialabym, zeby ktos mi fachowo doradzil i scial wlosy, cena to tak max do 120zl

Gość nononon
jak chcesz sciac wlosy na krotko to polecam MANNEQUIN . miesci sie on na ul. drzewnej w podworzu wejscie.

Gość chce na krotko
A ten MANNEQUIN to drogi jest? i Czy trzeba sie umawiac i dlugo czekac, czy jak ogolnie? Znalazlam tylko info o nich na fb ale tam cennika nie ma.

Gość nononon
sciecie/podciecie 60zl a z farbowaniem 170zl. ale dziewczyny sa naprawde dobre. chodze do nich juz pare lat i jestem zadowolona z kazdej metamorfozy

Gdyby nie zupełny przypadek, pewnie nigdy bym nie trafiła do salonu Rerusso. Chciałam schować się przed deszczem - a wyszłam z nową fryzurą:) Dzisiaj tą anegdotkę przytaczam dość często. pamiętam że wtedy obcinała mi włosy Pani Julita - zrobiła to tak mistrzowsko, że zostałam stałym bywalcem tego salonu i to nie tylko wtedy gdy pada deszcz:)

Gość zakręcona

Hej, też jestem z Zielonej Góry. Mam dość dziwne włosy, bo są niby kręcone ale nie do końca, wyglądają trochę jakby chciały się kręcić, a nie mogły. Zastanawiam się nad ścięciem ich na krótko tzn. tak gdzieś do ramion ale po pierwsze nie wiem jak to będzie na mnie wyglądać, a po drugie nie wiem co się wydarzy wtedy z włosami, czy się spuszą i będę miała tzw. szopę na głowie czy może zaczną się ładnie kręcić. Dlatego chciałam zapytać czy ma ktoś może sprawdzonego fryzjera w Zielonej Górze, który pomógłby mi dobrać fryzurę i przede wszystkim dobrze zna się na kręconych włosach!