Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malcolm_X

Szukam wartościowej kobiety..

Polecane posty

Smutno tu i strasznie nudno:)Nie powinno wiać taką nudą podczas poszukiwania "wartościowej kobiety ".Panie Malcolmie a czy myślał Pan kiedyś o agencji matrymonialnej? Ponoć zupełnie przyzwoita instytucja i pełno w niej anonsów od kobiet o Pańskiej pozycji społecznej,że pozwolę sobie na takie feudalne sformułowanie.A poza tym podobna wygoda poszukiwań.Zgodzę sie jednak z Pana wcześniejszą wypowiedzia:szukanie tutaj do za łatwa droga...Przecież Pana nie wierzy w bajki ,w których za tło służy monitor komputera? Pozwalam sobie na taką bezpośredniość -rozumie Pan ...sytuacja.Pozdrawiam.

Gość artystka 1
Witam,ja ostatnimi czasy tez jakos tak nie mam w sobie radosci zycia-chyba zaczyna sie robic pod górkę...a sylwester...coż,wolałam spedzic go oryginalnie,a kolejny raz spedze go tak samo...przy zwyczajnej zabawie.Kiedys sylwester miał dla mnie ogromne znaczenie...dzis juz nie. Pozdrawiam

Witam - ostatni raz w 2005 roku.. Dziękuję za wszystkie e-maile i wpisy w topicu. Pozwolę sobie w tym miejscu złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia noworoczne - by to, co ważne się ziściło, by pojawiła się w Waszym życiu miłość, by troski omijały Was szerokim łukiem.. Pozdrawiam, M

Gość artystka 1
Ja rózniez zycze szczesliwego Nowego Roku...

Gość Kaśkanachwilę
Znam faceta, który od pięciu lat się zastanawia - niestety jest to mój obecny.. :(

Życzę Wam, by ten nowy rok przyniósł Wam same radości - obyście znaleźli owe wytęsknione połówki ;-) Wszystkiego dobrego, M.

Ja już znalazłem wartościową kobietę :) Pozostaje jeszcze kwestia tego, czy zechce być ze mną...

malcolm, a czemu by nie w kilka chwil? znowu powialo groza i powaga... :-)

Malcolmie, spotkalim się już gdzieś tu w necie kiedyś... cosik pisać przestałeś...

Gość patrzcie co znalazłem
:D

3 topici i zadnej nie znalazleś samotny z wawy??? nie za wybredny

3 topici i zadnej nie znalazleś samotny z wawy??? nie za wybredny

Gość Agatta
Odradzam Ale z wawy rocznik 1969! dziwka!

Gość malcolm X ona
gdybym wiedziała ze mam szanse...ale jak znam życie to nie mam! mimo że jestem humanistką ...szkoda życzę Ci powodzenia będę trzymać kciuki, mam nadzieję że znajdziesz-wtedy nas poinformuj może przywrócisz wiarę że coś takiego jest możliwe....

Witam!Zaskakuje mnie troszkę Twój wybór sposobności poznania partnerki.Internet nie zawsze temu sprzyja.Należy mieć na uwadze prawdopodobieństwo złej \'\'interpretacji\'\' osobowości:) Prócz informacji o wykształceniu,wydajesz się być bardzo powściągliwy w dzieleniu się detalami dotyczącymi Twej osoby.Gdzie leży geneza tego stanu rzeczy?Ufam,że resztki zdrowego rozsądku dają się we znaki-stąd powyższe. Pozdrawiam Cię serdecznie i trzymam kciuki za znalezienie thesaurusa:)

Gość bejbe bejbe
nie dla psa kiełbasa, nie dla prosiąt miód, moje drogie dzieciaczki:P a po Malkolmie vel Samotnym30wawa słuch zaginął:D

Gość nie zaginął
ja nawet go ostatnio tutaj widziałem, ale on pewnie nie wie, że ten topic zostawł wyciągnięty na światło dzienne, ten topic jest już stary, pamiętam, jak Malcolm go jeszcze zakładał, pewnie dlatego się tutaj nie udziela, trzeba poczekać, chłopaczyna z niemgo dobry

Gość ciekawska...
o rany ile chętnych..no cóz jak facet tak się ceni...i wybredny jest cholera :D ja sie nie zgłaszam bo juz mam...ale oczywiście jak cała reszta pasuję do wymagań:D

Gość zaczekajmy na niego
miłe panie:)

do autora>>to piekne i warte zachodu,poszukiwan :) Zycze Ci ogromu szczęcia i spełnienia w miłosci:) Nie ma co sie zadowalac namiastką,lecz całokształtem w pełnej okazałosci ..twoja wybranka bedzie szczesliwą kobietą;) pozdrawiam ciepło

Gość ceIIyna
Jezdem wartosciowom kobietom. Tatko ma szklarnie pod Grojcem. Chcesz mnie poznac blizej ?

Gość taka inna samotna
ej, czy on nie szukam ostatnio jako Samotny30Wawa???