Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amadzia

AVON - opinie na temat kosmetyków

Polecane posty

Gość spływaj stąd
😠 To nie do ciebie topik!!!

Gość ale się boję
brbrbrbrbrbrbrbrbrbrrrrrrrrrrrrrrr

Gość ale się boję
:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość ale się boję
Avon jest fuj

Gość ale się boję
:O:O:O:O:O

Gość ale się boję
😠 😠

Gość nie wchodźcie na tę stronę
!!!! jest na niej wirus!@@@@@@ k.... ale mam teraz problemy z kompem :(:(:(

Gość 288M
"Nie twórzcie sztucznych postów bo nikt się już nie łapie na te sztuczki" - jesteś pewna???? W takim razie czego tu szukasz, nocnych wrażeń?? Teraz już wiem, kto buszuje po internecie tuż po północy, takie złośliwe i samotne stworzenia jak ty. No ale kto by z taką wytrzymał dłużej........

Gość 288M
Dziewczyny, ja ściągnęłam wczoraj ten katalog ( właśnie z tej strony) i wszystko jest ok.

Gość ale się boję
hihihihihihihihihihi:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość 288M
http://www.kosmetykavon.za.pl/ tu też jest katalog 03. Zastanawiam sie czy z tym wirusem to nie jest jakaś podpucha? Ja otwieram obie strony i nic się nie dzieje!

Gość 288M
Właśnie znalazłam ofertę Demo Z katalogu 03 DEMO 1 Kuracja wyszczupląjąco – liftingująca brzuch i pośladki w cenie specjalnej netto 51,90 (cena regularna 79,90 zł). Numer produktu 07963. DEMO 2 Esencja perfumowana Today Tomorrow Always Heart w cenie specjalnej 51,90 zł netto (cena regularna 79,90 zł). Numer produktu 17871. DEMO 3 Szminka Ultra Moisture Rich w cenie specjalnej 10,90 zł netto (cena regularna 22,90 zł). Kopia z Forum. gazeta. Numery produktów: Berry Mauvy 01388 Cappucino 05553 Cherub 03343 Knockout Pink 04143 Melted Sun 04820 Pale Rose 02956 Plum Frost 04192 Rose 38505 Spicy 05488 Strawberry Delish 05454 DEMO 4 Krem nawilżająco - liftingujący na dzień SPF 15 w cenie specjalnej 11,90 zł netto (cena regularna 29,90 zł). Numer produktu 10447

dzieki za udostepnienie informacji - jestem w ciaży i mam teramin na 1 marca - wiec ta kuracja przyda mi sie zapewne, dobrze wiedziec, a juz chciałam zamawiac ta pozycje z demo katalogu 02! a jednak ten z demo 03 bardziej mnie przekonuje. dzieki. a mam pytanko co sądzicie o szmince regenerującej do ust z serii beyond colour??? chciałabym naturalny kolorek, wiec moze pink charm - mam nadzieje, ze nie ma on swiecacych drobinek, chodzi mi o efekt gładkich ust delikatnie świecacych - ale nie drobinkami jak np błyszczyki extreme gloss. prosze o szczer a rade, zwłasza, że cena nie jest niska.

Gość TOreTOre
konsultantko napisz mi cos o nowym zapachu be...kissable

Gość 288M
Do amadzia - w kat 03 jest też specjalna promocja dla konsultantek 3 kuracje na brzuch... + 3 wagi w cenie 132 zł, więc wychodzi jeszcze taniej niż Demo! Szminka regeneracyjna ma zdecydowanie za małą objętość tylko 1,5 ml. Miałam korektor i wiem że starcza na bardzo krótko.Jesli chodzi o kolor to moim zdaniem za jasna i zbyt perłowa...może Creamy Nude będzie lepsza? No i gratuluję.....życzę szybkiego, łatwego porodu i zdrowego dzidziusia. Pozdrawiam.

Gość estera67
Ja nawet lubie kosmetyki z Avonu. Fajne sa zele do kąpieli Sensens, maseczka błotna z serii Planet Spa a teraz mam ocote na spray do ciała waniliowy z serii Naturals. Co o nim sądzicie?? I jeszcze maseczke do twarzy ta z zieloną herbatą tez z serii naturals. Napiszcie czy sa one cos warte

dzieki za rade w sprawie błyszczyku.. :) jesli chodzi o spray - to klientki sa zadowolone, ja osobiście nie uzywałam, podobnie maseczki - zależy od rodzaju Twojej cery - wiele osób chwali sobie...;)

Gość maxmara35
nie przepadam za kosmetykami tej firmy ,ogolnie rzecz ujmujac stosuję kremy polskich , sprawdzonych firm /dermika, eris, oceanic/Mam do nich zaufanie, choc ostatnio przerzucilam sie na zwykły krem nivea sofy i powiem ,ze bardzo mi lezy .Kazde kosmetyki zawieraja duzo chemii zatem im mniej tym lepiej. Jeśli za młodu fdrogie panie przyzwyczaicie skóre do silnych srodkow to co bedzie za lat kilka ? Jesli chodzi o hity avonu to polecam puder w kóleczkach jest rewelacyjny , nie zmieniam go od lat . Polecam tez saerię kosmetykow do nóg. Na temat smponow się nie wypowiadam bo żaden z nich mi nie leży to samo tyczy się balsamów ... nie ma lepszego balsamu od garniera. polecam! Tuszy , cieni nie uzywam :) zatem milcze w tym temacie .. zapaszki ? niektóre są niezłe , nie mniej gustuję w oryginalnych perfumach :)) Z kosmetykami jak z ciuszkiem nie na wszystkich tak samo ,,leżą/ . pozdrawiam

Gość a jak pytanie o
Avon - co to za firma i jakie są to kosmetyki bo np.Oriflame to wiem,że są to kosmetyki szwedzkie itd.a siedzibie i produkcji Avon jakoś się nie słyszy hmm...

Gość okropne sa te kosmetyki
paskudna chemia nic nie warta. Niezdrowa, zapycha pory, rakotworcza. Okropienstwo slowem. dobre firmy to: ALVA, WELEDA, DR HAUSHKA, LOGONA. Avon to chemia i sam plastik. SYF ROKU!!!

moze i chemia - ale nie wszystko rzecz jasna. nikt nikogo nie zmusza, ale cenie sobie i takie opinie - ludzi którzy propagują nature - wiec polecam szare mydło - natyralne, prawda?

Gość anga
jestem konsultantką już naprawdę długo. Był czas że znudziły mi się te kosmetyki i kupowałam inne ( dermika, iwostin, avene, dax i inne) ale znów wróciłam do avonu bo tamte nie były wcale takie dobre. Avon mnie nie uczula a problemy z uczuleniem miałam nawet z aptecznymi kosmetykami. Polecam: - krem głęboko nawilżający pod oczy - krem głęboko nawilżający na noc - glicerynowy krem do rąk - większośc produktów spa planet - wysuwaną konturówkę do powiek - puder prasowany - kremowy preparat oczyszczający - tonik bezalkoholowy - kompleks witaminowy w kremie - odżywczy krem na noc z wit. - szampon i maski do włosów zniszczonych Ogólnie lubie Avon i mam jeszcze dużo ulubionych kosmetyków tej firmy i wcale nie uważam, że innych firm są lepsze

Gość 288M
Wczoraj zaczęłam stosować zestaw Skin s...S.. ( ten nowy zielony) ujędrniający. Zel pod prysznic jest bardzo gęsty, trudno wylewa się z butelki, balsam ok, w toniku czuć alkohol. Po nałożeniu toniku na balsam skóra staje się lepka, ale to szybko mija. Tyle o wadach, no ale muszę powiedzień, że już po pierwszym użyciu ( wczoraj wieczorem- całość i rano sam balsam, widać efekty. Skóra stała się gładka, dobrze nawilżona i bardziej jędrna. Zobaczymy co będzie dalej. Na razie ok. Czy ktoś z was miał okazję wypróbować ten nowy preparat na brzuch i pośladki?

Gość MiSS_M
A co myslicie o Treselle? lepszy zwykły czy edycja Silver?

Gość MiSS_M
Jak dla mnie seria Skin so soft jest lipna, w katalogu na lato była bardzo zachwalana jako doskonała do opalania i po.. Ok. Zakupiłam. Patrze na skład a tam sporo alkoholu, Zapach też niczego sobie- alkohol z lekkim zapachem kwiatów więc nie polecam ( zwłaszcza na podrazniona i opalająca sie skórę)

Jestem konsultantką od 2 lat. Moje typy: Najlepsze: szampony Advance Techniques żele do twarzy Naturals krem do rąk Dry Skin Relief (niestety wyszedł) krem zmiękczający do pięt Botanisource+ Accolade na noc i dzien (wg mojej mamy) Naoczne cienie z Color Trendu puder prasowany podkład matujący lakiery te zwykle tuz stylista Do niczego :( : lakiery Speed-dry (za szybka schną, zanim zdąże pomalować...) tuz pogrubiający (kiepska szczoteczka) potrójne, podwójne cienie,naoczne powójne - za słabe,ledwo widoczne antyperspiranty - nie działają!! żel senses - get ready - okropny smród Z Naturals szampony - włosy po nich splątane , nie da się rozczesać Reszta ok w miarę

Gość pique
Avonu używam już od paru lat i prawie się uzależniłam ;) Nie ma tojak mieć znajomą konsultantkę która rezygnuje z procentu i sprzedaje bez prowizji.. pnad 20% taniej nuiż w katalogu!! Co lubię: - cienie do powiek podwójne - tusz wydłużający - perfumy Summer White - ampułkki z białą herbatą (uratowałay ostatnio moją wysuszoną na wiór cerę) - żel pod oczy z peptydami - krem do rąk i balsam z serii owsianej - szampon i odżywka Adwanced dla włosów mało puszystych (dla blond - rozczarowanie...) - polyskliwy liner do powiek 9jedyna rzecz z serii Color trend, którą kupuję, i z której jestem w 100% zadowolona) - metaliczna kredka do powiek (użuwam jej jako rozświetlacza kącików oczu) Była jeszcze rewelacyjna maseczka "1-2-3", ale zniknęla, szkoda :( zniknie tez prawdopodobnie żel pod oczy "Botanisource", a bardzo go lubiłam... Nie podpasowały mi: - podkłady (wszystkie za ciemne, i slabo kryją) - krem tonujący (wyglądałm po nim jakbym była brudna/niedomyta!!) - peelingi do ciała (w ogóle nie działają!!) - szampony naturals (wyjątkowo mało wydajne) Lakierów do paznokci, pudrów, szminek i błyszczyków nie używam, więc wypowiadać się nie będę ;) Kremów pielęgnacyjnych używam raczej polskiej produkcji.