Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katar

cos dobrego na katar?

Polecane posty

Gość katar

czy ktos moze mi pomoc - mam straszny katar moze znacie jakies specyfiki czy ktos uzywal tabletek cirrus - dziajaja? ile kosztuja?

Gość he he he
mleko z czosnkiem i jeszce raz czosnek!!!!

Gość mercunia
najlepsze sa tabletki sudafet czy cos takiego rewelka dwie biore na raz i jest spoko polecam zreszta spytaj w aaptece o tabletki na katar

Ja nie mogę się obejść bez Xylometazolinu - kropli do nosa, które momentalnie go odtykają

Gość biedorna
tabletki na katar Cirrus.

Gość olbas olejek
katar niezależnie od tego, czy leczony, czy nie, zwykle trwa tydzien, mozna jedynie zlagodzić towarzyszace mu uczucie "zapchanego nosa". Ja używam w tym celu olejku Olbas - naturalny, ladnie pachnie, skuteczny i praktyczny.

ja chwalę sobie tabletki Sudafed, Contac, Disophrol oraz olejek pichtowy.

Gość gość
Jak dzieci się zaziębiają to wtedy stosujemy u nas inhalacje i widzę dużo pozytywów. Szybsze leczenie i rzadziej infekcja nawraca. Urządzenie takie bardziej zaawansowane mamy w domu od niedawna i jest to polskiej firmy model Sanity Simple. Simple czyli proste i to faktycznie skomplikowane w obsłudze nie jest. Można też tutaj chyba każdy lek wlać byleby był przystosowany do podawania wziewnego.

Gość gość

Na stronie novamed.pl/novama-familino-pro-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja masz bardzo dobry włoski inhalator z dożywotnią gwarancją od Flaem. Polecam!!! Wygodna szybka inhalacja praca ciągła, bez jakiegoś przerywania. Maseczki są tutaj super wygodne, dopasowane do nosa i twarzy, aerozol nie ucieka gdzieś bokiem na oczy itp.