Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nujksdhkds

jak dlugo rosnie biust

Polecane posty

Gość nujksdhkds

Mam pytanie: do ktorego roku zycia rosnie biust. ja mam 17 lat i chcialabym wiedziecz czy mam jeszcze jakies szanse na jego powiekszenie sie, bo na razie mam dosc male (rozmiar to male B).

Gość do 60tki spoko. powaznie

Gość całe życie rośnie
ale jaki masz ten rozmiar B, to znaczy ile masz pod biustem, bo rozmiar B rozmiarowi B nierówny

Gość mlimlumla
mi wydaje się że do 25 roku życia ale czasami jak kobita przytyje to też tłuszczyk idzie w piersi

Gość mlimlumla
ja mam pod biustem 74 a w biuście 77 to chyba baardzo małe A . mam 23 latka czy urośnie )-:?

Gość gWh
minimalutka ja Cie rozumiem - mam roznice 4 cm, i płacze tez mam 23 lata - a biust jak u 11 staltki

Gość mlimlumla
co robić jak długo rośnie pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość omaaaaaamo
nawet jak bedziesz po 30 i przytyjesz to mogą urosnąć

Gość deseczka
podobno do 18 lat ale tak naprawde nikt tego nie wie

Gość fkjfi
nie zawsze bo po ciąży może zmaleć ale jak przytyjesz to może urosną moim zdaniem genetyka nie ma z tym nic wspólnego wszystkie kobiety od strony mamy i jej babcie ciotki nawet siostra mają potężne balony a mamcia nima nic ja też nic może jakbym przytyła coś by sie ruszyło ale stres mnie zjada więc niemam szans>-:

Gość wiadomo ze piersi rosna
albo inaczej - zmieniakja sie przez cale zycie. Ale rosna do okolo 20 roku zycia - zalezy kiedy sie mialo okres itp. Po ciazy moga troche sie zwiekszyc. Do autorki: male B to nie taka tragedia - ja mam male i B i jestem zadowolna:] tzn mam 14 cm roznicy pomiedzy obwodem w biuscie i pod nim. A z tego co wiem to rozmiar B ma od 14-16:) Przydalyby sie jeszzce z dwa centymetry ale nie narzekam:]

Gość sosik
ja mam83 pod biustem jestem wielka baba dwoje dzieci a w bjuscie tylko94 i to puste co z tym zrobic

Gość 23-ltka
hmm mi cały czas ....8 klasa 70b 3 kl liceum 70c...dziś 75f nie mam dzieci anie nie jestmem w ciaży ...co będzie jak będe....:P

Gość miniaturka
a ja mam 2 cm różnicy i 23 lata tragedia >-:

Gość miniaturka
a ja mam 2 cm różnicy i 23 lata tragedia >-:

Gość lalllka
ja mam 16 lat, 172 cm wzrostu 49 kg wagi a rozmiar biustu tak A70:(:(:(:/ a okres mam od 2,5roku...

Gość nafazowana_artystka
ja mam 16lat okresuje 4lata moje bmi jest w dolnej granicy ale mimo wszystko normy i roznica mojego biustu wynosi khm.. tez jakies 3cm;] zaczal mi rosnac w 2gim a przestal pod koniec- rozwijal sie jakies pol roku i teraz nie rusza;( Raz jak przytylam 5kg to mmialam w brzuchu 75cm w biuscie 77 i to wygladalo przeotwornie- jak uhipopotama

Gość nafazowana_artystka
ja mam 16lat okresuje 4lata moje bmi jest w dolnej granicy ale mimo wszystko normy i roznica mojego biustu wynosi khm.. tez jakies 3cm;] zaczal mi rosnac w 2gim a przestal pod koniec- rozwijal sie jakies pol roku i teraz nie rusza;( Raz jak przytylam 5kg to mmialam w brzuchu 75cm w biuscie 77 i to wygladalo przeotwornie- jak uhipopotama;/:p

Gość lalllka
u mnie z biustem ejst identyczie...rosl tak rok a moze krocej i...a w mojej rodzinie nikt nie am tak amlego biustu:/

Gość nafazowana_artystka
u mnie kobiety od strony mamy nosza B (chociaz ponoc przed ciazmi mialy mniejsze ale nie wierze ze az takie jak ja) a od strony taty B, C a nawet i D;(

Gość lalllka
ponawiam...

Gość Sally_Hanson
Ja skonczylam 18 i mam malutkie A, dodam ze mam 162 i waze 52kg .A to jest dopiero tragedia..a wy na B narzekacie..:/:/:/ Najgorsze,ze praktycznie nie pamietam zeby mi cokolwiek roslo..cale zycie jak decha wygladam.. A dodam,ze matka ma D jej mama C..a od strony taty babcia C.. KURDE.. CZY JEST TU KTOS KTO SIE ZNA NA GENETYCE?? dlaczego u mnie wszyscy w rodzinie maja takie rozmiary a ja jakies wypierdki??

Gość lalllka
chyba jedynym wyjsciem dla nas jest silikon...bo do amlych piersi nie ksztltnych ani fajnej blzuki ani sukienki ubarc nie mozna bo wyglada to zalosnie:/

Gość Sally_Hanson
dokladnie zalosnie... Dupa i tyle..

Gość Sally_Hanson
najlepsze,ze jako smarkula zawsze cieszylam sie ze bede miala biuscik jak mama.. Bo ona sama mi powtarzala,ze to genetyka..:/ wiec czekalam czekalam.. i G

Gość lalllka
moja ma B80 i tesh myslalam z ebede miec taki. a 13letnie dzieci mają wieksze ode mnie:(:/

Gość liviaanka
a ja mam 22 latka i nie nosze stanika am 3 cm różnicy pod 74 w biuście 77 i co mam zerówke ? >-: rozpacz !!!!!!!!!!! tak mi źle >-:

Gość dotychlal
mi też nie urósł jestem płaska ale nie mam nadzieji że urośnie )-:

Gość blue15
Ja mam 15 lat, pod biustem mam 71 a w "biuscie" 79/80 zalezy jak mierze czy przydusze sutki czy nie... Ale te moje "piersi" wogole nie sa pelne i jesli zaloze bluzke bez stanika to tak jakby ich wcale nie bylo same sutki sie odznaczaja a wszedzie indziej plasko.... :(:( maja ksztalt takiech stozkow tylko dlatego te 8-9 cm roznicy:( Cały czas nosze push upa nie iem co bym bez niego zrobila... ale mysle juz o lecie kiedy pojde na plaze ze znajomymi, oni mysla ze ja tam "cos" mam, a jak wskocze w stroj kapielowy bedzie plasciutko:(:(:( na codzien pod bluzka nie widac ze to push up.... na szczescie..... pocoeszam sie tym ze mi jeszcze urosna, bo okres doatlam dopiero 5 miesiecy temu.... to jest okropne uczycie:(:(:(

Gość noooooooo
bluu wyluzuj będzie dobrze ja mam 23 latka i jestem płaska mam 5 cm różnicy w biuście ale dla mnie to jest najgorsze że ; są bardzo nierówne lewa większa a na prawej mam okropne przebarwienia czy ktoś wie jak je usunąć ? prosze o rade