Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatynka niefarbowana

Jak zrobic samemu pasemka blond ?

Polecane posty

Gość kotka222
w czepku moznesz zrobic male dziurki wyjac przez nie pasemka wlosow i pedzelkiem nalozyc na nie farbe

Gość antyFryzjera...
Jestem kosmetyczka i podnajmowałam kiedys stanowisko od fryzjerek takze wiem ile to kosztuje... i powiem wam, że materiał kosztuje kilka zł ok. 10 a biora za odrost nawet 120. Ja szukam, żeby jakaś fryzjera mi w domu zrobiła bo wexmie 40 zł i jest zadowolona a tamtym 120 mało...

Gość OaLnIe..; ]
Bo wiecei , najlepiej sobie samej zrobic xd .... ja rok temu pomalowała sobie włosy sama na czerowny , wyszedł rudyy. .. ; / bylam zla , ale pod koniec wakacji przyjeli mnie jako modelke . ; ]] . I juz prawie rok jest jedna z najlepszych modelek. ;p ... dzieki włosom , bardzo czesto fotografuja ,mi włosuy ....

Gość niuunia21
ja jak poszłam do fryzjerki na zrobienie balejażu blond i do renomowanego zakładu do wyszłam prawie z płaczem ponieważ miałam zaledwie kilka pasemek blond i do tego prawie białych a zapłaciłam 140zł... gdyby mama mi robiła to już teraz wiem że ładniej by jej wyszło.

Gość Kiarcia
A wiecie może jak zrobić piórko na włosach?? Chodzi mi o jedno pasemko przeplatane blond, ciemny, blond, ciemny... marzy mi sie to ;]

Gość karcia429
wescie se bibule , folie i wode oraz pedzelek i rekawiczki naluzcie rekawiczki na rece wescie kawalek bibuly (wszystko jedno jaki kolor)wez folie przytrzymaj przy wlosach namocz bibule i poluz na foli zacisnij mokra bibule z wlosami w foli potrzymaj 3min i gotowe piszccie do mnie na adres karcia429@wp.pl

Gość Nunaaaaa ;)
zrobienie na pazlotko te tez banalnie proste raz popatrzyłam jak robi to fryzjerka i od akies 2 lat robie kolezankom ;)) a fryzjer wezmie 100zl i sie cieszy ;p

Gość Włosofilka
Czepki są moim zdaniem do dupy, bo: - nigdy nie wiesz z ktorego miejsca włos wyciągniesz - jak wyciągniesz niechcący za dużo włosów to nic nie zrobisz, musiałabyś zdjąć czepek i od nowa robić grrr -przez nie farba nie chwyta włosów przy skórze głowy i masz od razu gwarantowane odrosty Jutro będę farbować farbą i na folię :)

Gość Groshki_pl
sposób stary jak świat kupić farbę do pasemek i czepek z dziurkami. Najlepiej taki gumowy i samemu zrobić dziurki. Szydełkiem powyciągać cieniutkie pasemka i nałożyć farbę:)

Gość karolinka1234
Kiedyś robiłam sobie pasemka w domu, miałam taki specjalny czepek, ale wtedy miałam krótkie włosy. Teraz sięgają mi za łopatki więc czepek się nie sprawdza. Myślę że najlepiej udać się do salonu fryzjerskiego. Ja chodzę do Pure Diamond i jestem zadowolona, pasemka są ładne i równe:)

Gość gość
Mi pasemka robi siostra ze zwykłej farby na folię

Gość gość
tak róbcie sobie same w domu a potem płaczecie że idziecie do fryzjera po jakimś czasie a ona nie może nic wam poprawić..włosy farbowane juz na zawsze tracą swój pigment i ciężko potem jest osiagnąć oczekiwany kolor no chyba ze zapuścicie odrosty i bedziecie je skracac. Jestem fryzjerką od kilkunastu lat i zawsze tłumacze dziewczyną żeby nie robiły same takich rzeczy, a już napewno nie za 1 razem. nie wiem gdzie wy macie takie ceny U mnie w salonie za taka cene macie mycie pasemka,obciecie i do tego regeneracja na całość włosów by te pasemka nie odróżniały sie od naturalnych( same potem tak wyglądaja) w dodatku modelowanie ( nie samo wysuszenie włosów) wiec nie mowcie ze wszedzie sa tak kosmiczne ceny.same robicie pasemka potem dziwicie sie ze fryzjerka nie potrafi sobie z nimi poradzic.Pamietajcie fryzjer to nie magik !!

Gość gość
a jak juz jestescie tak odwazne to nie trzymajcie pasemek po godzine sądząc ze lepszy efekt bedzie...trzymajcie krócej bynajmniej nie spalicie sobie włosów a efekt bedzie napewno lepszy

Gość gość
Nie prowokuj takim tematem. ;)