Toya 20 Napisano 4 minuty temu 17 minut temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Fuj badania zrób sobie Pacz skrzynkę ja ja zaraz wyprostuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 28 Napisano 4 minuty temu 3 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Czemu przecież wiadomo że to pustak moja rozmowa z jakoms przedwczoraj wiktoriaw po co to wstawiasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 5 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, lybed napisał: bierz sie za nia ona o tobie milo pisala co pisala i kto to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 84 Napisano 3 minuty temu 3 minuty temu, Łysa z brazzers napisał: Kobieto wysmiewasz wygląd żony lexa a wielce moralizujesz na forum jak ktoś ocenia po wyglądzie. Sam dal mi to prawo zyeb. I będzie tyrany. Haha. A ty się nie wtrącaj bo twoje opinie niekumatego są zawsze od czapy i każdy ma na nie wyebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 52 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Tyle to ja wiem tylko skąd ta buta u Janusza który probuje wmówić że może wybierać w miss. Bicz pliz miejmy rigcz no jak na l;exa to jednak osiagniecie wyrwac dwie baby ktore sie o niego bija. normalnie chlop z 3 bombli to jest u kazdej baby skreslony a jemu sie udalo 3 chore lanie liczac jeszcze szynszyle a o ilu nie wiemy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 20 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, Mgła napisał: Mogłabym Cię tu zniszczyć, tyle o Tobie wiem. Jak zyjesz, nie tylko co mi pisałeś. Ale Ci tego oszczędze. Mimo bycia szmaatą i gufnem, nikim po prostu, kogo nikt pewnie nigdy nie zaakceptuje i nie pokocha, to jednak mam to czego nie Ty- empatię. Wywalilas wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 324 Napisano 2 minuty temu 3 minuty temu, lybed napisał: przyslij tu lexa ja sie chce do niego na szkoelnie z red pilla zapisac Musiałbyś przestać być lewarem by przyjąć red pilla i wyrywać szalone czterdziestki, a dobrze wiemy, że ty z Tuska nigdy nie zrezygnujesz, a bez tego ani rusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 28 Napisano 2 minuty temu 2 minuty temu, obly napisał: kto to jest ta BellaS qwerty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 84 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, lybed napisał: no jak na l;exa to jednak osiagniecie wyrwac dwie baby ktore sie o niego bija. normalnie chlop z 3 bombli to jest u kazdej baby skreslony a jemu sie udalo 3 chore lanie liczac jeszcze szynszyle a o ilu nie wiemy ? Bezzebne 40 podniecone jak podlotki? No to rzeczywiście czad jak ja jebje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 52 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, obly napisał: co pisala i kto to ? ze chcialby miec janusza kierowce ktory rzadko w domu bywa. wzdycha do sasiada wiesz masz szanse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 74 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Mogłabym Cię tu zniszczyć, tyle o Tobie wiem. Jak zyjesz, nie tylko co mi pisałeś. Ale Ci tego oszczędze. Mimo bycia szmaatą i gufnem, nikim po prostu, kogo nikt pewnie nigdy nie zaakceptuje i nie pokocha, to jednak mam to czego nie Ty- empatię. Masz jeszcze blone czy lex popsul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 52 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, +RC+ napisał: Musiałbyś przestać być lewarem by przyjąć red pilla i wyrywać szalone czterdziestki, a dobrze wiemy, że ty z Tuska nigdy nie zrezygnujesz, a bez tego ani rusz kto wie moze nawet na pisizm przejde jak to bedzie skuteczne p.s. ja beke tocze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 733 Napisano przed chwilą 3 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Szukaj w swojej lidze kürwiarzy i pijakow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 145 Napisano przed chwilą 2 minuty temu, Mgła napisał: Mogłabym Cię tu zniszczyć, tyle o Tobie wiem. Jak zyjesz, nie tylko co mi pisałeś. Ale Ci tego oszczędze. Mimo bycia szmaatą i gufnem, nikim po prostu, kogo nikt pewnie nigdy nie zaakceptuje i nie pokocha, to jednak mam to czego nie Ty- empatię. Przykro mi kobiety upadłe już nie szukają niczego tylko cieszą się prostymi rzeczami i na co ci w sumie ktoś kto tylko ma ci szkodzić i będziesz przy nim chorować, lepiej ci będzie samej bez wampira który by się znęcał psychicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1155 Napisano przed chwilą Jestem w szoku Malowany jest tu skończony po tym cyrku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach