Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wroclawianka

Boje sie zostawic synka na 3 dni...

Polecane posty

WItam, Moj synek ma 15 m-cy wiec juz nie jest taki malutki, na Sylwestra wyjezdzamy z mezem na 3 dni w gory a maly ma zostac z dziadkami,ktorych bardzo lubi zreszta. Mimo to bardzo sie boje go zostawic, nie wiem co bedzie jak zacznie za nami plakac itd. Jechac czy nie jechac? :( Moze ktos mial takie rozterki:)

Gość witam...
pewnie ze jechać! babcia i dziadziuś napewno sobie poradzą, wkoncu swoje dzieci wychowali:)pozdrawiam i życze milego wyjazdy z mężem..

Gość IWKA26
Pewnie wrocławianko zostaw malenstwo dziadkowie pewnie dadzą radę:)ja mam synka 5 mies.i w lutym tez muszę go zostawić ale z tatusiem bo musze wyjechac na 3 dni do Wawy na szkolenie z pracy pewnie ciężko będzie no ale jak trzeba

Gość CyTrA
badz szczeslwa, ze masz z kim zostawic dziecko. Milej zabawy!

Gość CyTrA
wroclawianko" ja nie mialam takich zmartwien, bo nie mialam dziadkow, wiec musialam sobie radzic sama, a zaczelam wychodzic dopiero jak dziecko mialo nascie lat. W wiec docen dziadkow, i baw sie , oni chetnie ci pomoga

Gość do wrocławianki
Po powrocie napisz jak synek się sprawował i jak dziadkowie dali sobie radę mój ma 19 miesiecy i mam takie same obawy jak mam zostawić go z kimś nawet jeśli są to dziadkowie. Po prostu jesteśmy "mamy kwoki". Odpocznij w tym czasie i się z relaksuj to Ci się napewno przyda. Życzę szampańskiej zabawy

Cytra> faktycznie mialas znaczniej ciezej, ja doceniam dziadkow i ciesze sie ze sa i pomagaja nam duzo. Pojade na tego Sylwestra i mam nadzieje ze bede sie dobrze bawic ale kurcze to cholernie trude...

a ja wrecz mysle, ze takie rozstanie wszystkim dobrze zrobi (nawet jesli potesknicie troche) - dziecko bedzie mialo dziadkow i troche innego zycia; dziadkowie - wnuczka i troche rozrywki; wy - odpoczynek i czas dla siebie nie zamartwiaj sie niczym, jezeli tylko masz zaufanie do dziadkow i wiesz, ze dobrze sie dzieckiem zajma, to maluj paznokcie i baluj :-)

pewnie ze jedz tobie tez sie od zycia nalezy:) synek napewno bedzie sie dobrze bawil a dziadkowie jeszcze lepiej.....:)

jechać. Jeśli Twój synek przepada za dziadkami to nie ma się czym martwic,rodzice napewno sobie poradzą. W końcu swoje dzieci tez mieli.A wam nie pozostało nic innego jak dobrze się bawić

Mialam dac znac jak poszlo wiec daje:) Synuś nawet łezki za nami nie uronił a my bawilismy sie świetnie... A tak sie balam...;) Pozdrawiam !!!

Gość do wrocławianki
no i super masz synka i dziadków na medal