Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

22 pary autosomów + XX

loczki - kręcone włoski D

Polecane posty

Gość łooo mamo
mam swoje loczki wiec nie próbowałam:) ale powodzenia;)

Gość kayka
robilas to na mokre czy suche wlosy? Boje sie ze jesli zrobię na mokre - to nie wyschną a jesli na suche to loczki się nie zrobią :((

Gość hmmmmmmmmm
mozesz napisac dokladnie jak to zrobilas bo ja troszke dzis malo kumata jestem i nie kapuje jak to jest zrobione - wlosy sa krecone w reczniku? i napisz jaki efekt uzyskalas

robiłam to na mokre włosy oto jak to zrobiłam : 1. umyłam włosy ( nie rozczesując przed myciem i po ) 2. wziełam niewielki ręcznik położyłam na nim włosy 3. Recznik polozylam na stoliku i takjabym stwala na glowie polozylam wlosy zawinelam w takie warkocze i spielam je z tylu gumka siedzilam w tym ok 20 min no i efekt byl taki ze wlsoy byly pokrecone ja mam z natury krecone wiec mi wyszlo nie wiem jak taM INYM ALE MUSILAM JESZCXZE DODATKOWO SUSZYC WLOSY SUSZARKA Z DYFUZATOREM NA ZASADZIE METODY KLAMRY. NO I NALOZYLAM PIANKE I DO TEJ PORY SIE TRZYMJA :p

Gość abeilleee
jak ich nie rozczesywalas ani przed myciem ani po...to moze masz je poczocharane a nie pokrecone?? :P

Gość zakręconaa
Dziewczyny, jeśli w ogóle macie podatne włosy na kręcenie, to nigdy nie rozczesujcie włosów przed i po myciu; starajcie się również jak najrzadziej używać grzebienia, czy szczotki; rozczesujcie włosy rękoma, palcami. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi :) Ja tak robię i jest super.

Gość przeniesienie
19:48 loton jutro mam zamiar krecic kolezance loki lokowka i ona kupila loton ale ja jeszcze tego nie uzywalam i mam pytanie czy najpierw pryskac nim wlosy czy dopiero pozniej gdy beda juz zakrecone? mozna uzyc lotonu zamiast zwyklego lakieru do wlosow czy lakier tez dac? dzieki na odp.

Gość łooooo mamo
ja mam loczki ale nie wyobrazam sobie nie rozczesywania wlosów po umyciu! Po umyciu je rozczesuje na mokro, troche pianki potem zelu i sie kreca! ja sa juz suche nie rozczesuje ich, odswiezam fryzurke spryskujac czyms włosy lub jelkko moczac.... ale jakbym nie rozczesywala wlosow po umyciu to mialabym straszne koltuny a nie pokrecone wloski!

Gość dobermanirottweiler
hahaha, oczywiście, ze wlosy kręcone się czesze, ale zdecydowanie rzadziej (tylko mokre) no i grzebieniem o rzadko rozstawionych zebach! Takie wlosy sa sklonne do splątywania się, jesli ich nie czeszesz regularnie po każdym myciu, robia się koltuny, wręcz dredy! :)

bardzo chciałabym mieć kręcone włosy, ja mam długie, proste i ciężkie. jak kiedyś fryzjer mi je nakręcił na wałki to po godzinie były już jak druty proste, ehh taki już ich urok. ale wyprobuje to z ręcznikiem :)

Gość łoooooo mamo
jak ich nie rozczesujesz chociaz na mokro po umyciu, to masz poplatene wlosy a nie pokrecone... wiem jak takie laski wygladaja, jest pare takich na uczelni, masa pianki i poplatene włosy ...a one mysla ze sa ladnie pokrecone :O jakbys miala naprawde krecone wlosy wiedzialabyś ze trzeba je rozczysywac i ukladac na mokro np na piance...wtedy sie skrecaja -a nie placza bo sa nierozczesne od miesiecy ...

Gość oooooooooooooo
kreconw wlosy mozna czesac tylko i wylacznie grzebieniem z szerokimi zabkami. A najlepiej wcale nie czesac, kazdy fryjer Ci to powie. Ja mam zdrowe wlosy, po umyciu nakladam odzywke i wystarczy rozczesac palcami, lekko pougniatac i juz:)