Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzęska

jak sie przykleja sztuczne rzęsy????

Polecane posty

Gość nagrzewalo sie w sensie ze
Sztuczne rzesy nakleja sie specjalnym klejem, czesto dolaczonym do rzes, a jak nie, to kupicie go w drogerii oddzielnie. Wystrcza trzy kepki na oko, przicnacie je tak, aby kepka ktora bedzie na zewnetrznym kaciku byla najdłuzdza, a trzecia ktora powinna byc na srodku powieki, powinna byc długosci naturalnych rzes. Najlatwiej zlapac kepke peseta, nalozyc klej i przycisnac na chwile do powieki tuz nad linia rzes. Widoczny lekj zamalowac eyelinerem.

Gość anulka84
według mnie najlepszy jest silikonowy klej duo ale trudno go w Polsce dostać ja go widziałam tylko w sklepie www.glamourlook.pl trochę drogi ale tubka jest duża i można go używać wiele razy ;)

Gość iwonka409*
Dziewczyny mam takie pytanko, moze troche głupie ale nie robiłam tego nigdy:) Czy rzesy lepiej jest przykleic przed malowaniem tuszem czy po? I jeszcze jedno pytanko, czy sztuszne rzesy przykleją sie do powieki juz pomalowanej cieniami czy lepiej najpierw przykleic rzęsy a dopiero pozniej zrobic makijaż?

Sztuczne rzęsy na listwie przyklejamy tylko do górnej powieki, po dokładnym wytuszowaniu naturalnych rzęs. Listwę rzęs odrywamy od kształtnika i, chwytając palcami za końce, na sucho przymierzamy do oka. Następnie smarujemy cienką warstwą kleju i czekamy, aż przeschnie. 2. Jednym zdecydowanym ruchem (w kierunku od wewnątrz na zewnątrz) przykładamy rzęsę do górnej powieki i przytrzymujemy palcami. Łatwiej przykleić rzęsę na zamkniętym oku, dlatego warto poprosić kogoś o pomoc. Sama nie umocujesz rzęsy na zamkniętej powiece, bo będziesz mrugać i marszczyć ją. 3. Jeśli przy przyklejaniu rzęs zauważysz, że w jakimś miejscu nie ma kleju, wyciśnij jego kroplę na cienką igłę, odczekaj, aż wyschnie, i wsuń pod odstającą listwę. Dociśnij patyczkiem. Aby zdjąć rzęsy, po prostu oderwij je delikatnie i odłóż do pudełka. ..wystarczy wpisac w google ;)))))))))

Gość Rzęsiasstaaa
hejj ;** mam dla was myślę że istitne radyy ;)) 1. Zacznij od przetarcia rzęs i skóry powiek płynem micelarnym lub tonikiem. Następnie nanieś sypki cień lub puder. Dzięki niemu klej będzie się lepiej trzymał. 2.Zanim przykleisz rzęsy, przyłóż je do krawędzi powieki. Sprawdź, czy nie wystają poza oko lub nie są zbyt długie. Jeśli coś jest nie tak, przytnij je nożyczkami. 3.Po naklejeniu rzęs lub kępek lekko je dociśnij i przytrzymaj kilkanaście sekund. Na koniec narysuj cienką linię eye-linerem. Ukryje wszelkie niedociągnięcia i zatuszuje kropelki kleju. . jeśli ktoś miałby jakies pyt. piszcie na e-maila. ;** pozdrawiamm .. :) a i dodam jescze że przyklejałam te rzęsy siostrze jak szła na studniówkę i wiem coś o tymm ;))

Najlepiej zrobi to kosmetyczka, wiem , że od 100zł takie upiększenie siebie kosztuje. i naprawdę warto bo efekt jest super!!!

Gość Rzęsa x100
No więc Kochani urzytkownicy ;P Rzęsy przykjeja się nisko powieki :) osobiscie uwazam ze przyklejanie rzes do rzes jest troche niebezpieczne bo gdy będizemy chcieli oderwac sobie te rzęsy to możemy je chyba oderwać razem ze swoimi .. Pozdrawiam :))

Gość MagdaLl
Hej, witam;-)) Ja od dłuższego czasu wszystkie produkty do salonu kupuję ze strony www.noblelashes.pl . Wybór mają zacny, wszystko dobre jakościowo, żadnego made in china ;) Polecam – miła obsługa i sprawna wysyłka towarów.