Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowana aska

excipial czy dermacol-co lepsze?

Polecane posty

Gość zdegustowana aska

co lepiej lupic? podobno dermacol nie ejst dobry dla cery z problemami bo zatyka pory,ale czy excipial tez dobrze kryje i dlugo sie 3ma? ;)

Gość witaj..........
tego excipial nie znam, ale mam już długi czas dermacol Ja uzywam dermacolu punktowo, jak mam jakiegoś pryszcza, fantastycznie przykrywa, ale niestety skóra nie oddycha i zapycha pory, więc odradzam używać codziennie, tylko na jakieś wyjścia polecam. A już na pewno nie polecam na całą twarz!!!!! Dermacol tworzy istną maskę!! Brrrr

Gość zdegustowana aska
dzieki:) a jaki odcien polecasz? mam tyowy dla naszych warunkow klimatycznych kolor cery,zastanawiam sie nad 213 i 215.

Gość nataliaaaaaaaaaaaaa
gdzie mozna kupic dermacol? pierw poszłam do drogerii, dosc duzej a tam pani powiedziala mi ze to w aptece mozna dostac. zdziwilam sie a w aptece babka zrobila wielkie oczy ze niema czegos takiego..

Gość zdegustowana aska
mzona go w esentii zamowic,albo w jakiejs drogerii na peryferiach kupic. w duzych drogeriach nie ma:(,a w aptekach to juz a ogole. w aptekach mozna zas nabyc excipial i chyba sie na niego zdecyduje bo jak wyczytalam na necie on nie ma wlasciwosci zaskornikotworczych i okluzyjnych wiec nie trzeba sie martwic ze bedzie wysyp:) pozdro;)

Gość witam...........
nie.....w aptece tego nie będzie, poszukaj w małych drogeriach, w Sephorze albo Douglasie nawet nie pytaj co do kolorków, to nie wiem jaki ja mam, teraz jestem w pracy, a nie noszę go ze sobą, ale z tego co pamiętam to one wszystkie jakies jasne były.... kurcze nie pomogę z kolorem :( sorki

Gość na allegro
na allegro jest jeden i drugi