Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wenezuelka

Co robić ?

Polecane posty

sorry że setny raz zakladam ten sam temat.. kochalam sie 11 dnia cyklu i byl to stosunek przerywany ... dodam ze bylam po alkoholu nie chce was sie pytac czy moge być w ciazy - choc opiniami nie pogardze ALE jak mam to sprawdzić: - jak sie nazywa to badanie krwi na ciąze ?czy musze mieć skierowanie i gdzie sie je wykonuje? - od kiedy jest czestsze oddawanie moczu testom jakos nie ufam ,wiem ze pewne sa w dniu okresu a to za dlugo Cykle mam 28 dniowe ,choc ostatni trwał 35 dni .. Boje sie... lece jutro po recepte na anty ...Oby się przydała :(

Gość całkiem całkiem
nie musisz miec skierowania na badanie krwi - nie pamietam dokładnie jak sie nazywa takie badanie ale powiedz po prostu ze chcesz zrobic test ciężowy z krwi. ja robiłam odpłatnie - chyba zapłaciłam cos ok 30 zł, czekałam na wynik cos z 2 godziny. była w prywatnej przychodni i wszystko odbyło sie bez problemów. a moze lepiej zaufaj najpierw testom - bardzo dobry i pewny to quick view i tańszy niż badanie krwi. mozesz to zorbic nawet 6 dni od mozliwego zapłodnienia - moze 100% gwarancji ci nie da, ale również badanie z krwi nie bedzie 100%. co do stosunku przerywanego to cóz - raz sie uda raz nie. jesli akurat wydzielił sie płyn przed wytryskiem który moze zawierac plemniki to mogło dojsc do zapłodnienia...

Gość całkiem całkiem
zreszta takie badania na ciąże z krwi chyba nie ma darmowych wiec tak czy siak trzeba zapłacic.

Gość całkiem całkiem
p.s. ale skoro bierzesz tabltki anty to czego sie boisz?

To badanie nazywa się beta hcg i daje 100% pewności, można je wykonać już w 4 dniu od stosunku.