Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tilkaaa

Colour Adapt - Max Factor

Polecane posty

Gość tilkaaa

czesc! uzywalyscie, uzywacie tego podkladu?? co o nim sadzicie?? polecacie go czy nie?? jak radzi sobie z niedoskonalosciami twarzy? jak dlugo sie utrzymuje na twarzy?? napiszcie wszystko co o nim wiecie :) bardzo mi to potrzebne:]

Gość polecamm
Mam ten podkład i jestem zadowolona.Niedoskonałości kryje lepiej niż duża część podkładów ale to nie znaczy,że nic nie widać.Zależy jakie niedoskonałości.Mi czasami robią się krosty(bomby) i ślady po nich są lekko widoczne.Nie kładę go sobie w dużych ilościach,z umiarem.Podkład jest bardzo lekki,delikatny,dobrze się rozprowadza,jest jedwabisty w dotyku,pudrowy.Buzia jest ładna ,gładka i matowa.Po jakimś czasie twarz zaczyna się świecić ale to już zależy od cery,pogody itd.Mogę go polecić,to zależy czego wcześniej używałaś bo jeśli droższych kosmetyków to możesz nie być zachwycona,jeśli używałaś tańszych będziesz bardzo zadowolona.Ja w każdym razie go polecam.

Gość pepsicola
Mój ideał. Jedyny minus, to że po kilku godzinach buzia zaczyna się lekko świecić. Poza tym same zalety: świetnie się rozprowadza, jest bardzo naturalny, delikatnie kryje nie tworząc maski i dopasowuje się do koloru cery. Mam numer 45 warm almond idealny dla typowej polskiej karnacji, jasnej o ciepłym odcieniu. Polecam gorąco.

Gość tilkaaa
polecamm: dzieki :) ja uzywalam tanszych podkladow, ok 10 cz 15 zl takze powinnam byc zadowolona, oby tak bylo jak piszesz:)

Gość piszcie
czy kryje przebarwienia i ktory kolor najlepszy dla sredniej karnacji?

Gość do pepsicola
typowa polska karnacja jest o zimnym odcieniu, pałąku:o

Gość piszcie
ktory kolor najlepszy i czy kolor Bronze jest bardzo ciemny?