Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczkaAa

Olejek Rycynowy do wlosow - dobre to ?

Polecane posty

Gość gwiazdeczkaAa

Czy poprawia kondycje wlosow? Stosowala go ktoras z was?

Gość ja stosuje
do rzęs i obawiam się ze byłby kłopot ze zmyciem tego z włosów, choć jesli chodzi o rzęsy to na prawde działa

Gość do ja stosuje
a mozesz mi powiedziec jak czesto go stosujesz na rzesy?? codziennie wieczorem na noc?? kiedy zauwazylas pierwsze efekty??:)

Gość codziennie na noc
czasem w dzień. Juz po niecałym tygodniu widac efekty. Rzśy sa grubsze, gęsciejsze i ciemniejsze, nawet przestałam je malować

Gość jucha69
dobry na koncowki jako odzywka na noc i na rzesy;)

Gość ja________
robie sobie czasami maseczki na wlosy i to na prawde dziala ;) Ladnie blyszcza i mniej wypadaja ;) Nie powinno sie stosowac samego olejku na wlosy, bo mozna miec problem ze zmyciem tego, a zamiast tego robic maseczke z olejku+ sok z cytryny+ zóltko jajka. Taka maseczke zmywa sie ok ;) Przy zmywaniu najlepiej na wlosy lac letnia wode, a potem gdy zmywasz szamponem to dopiero cieplejsza. Problemy mozna miec, gdy sie od razu chce splukac bardzo goraca woda :) Polecam

Gość nfkjg
a na rzęsach jak sie da ten olejek to nie ma po nim żadnych jęczmieni?

Gość maseczka domowa
a ten olejek lekko podgrzewacie i dopiero kładziecie na rzęski?można stosować także na brwi? ja uzywam od czasu do czasu maseczkę z nafty, olejku i żóltka i włosy są naprawdę fajnie nawilżone..

Gość kamila-laura
jest zajebisty na koncowki!!! nie ma lepszj odzywki! moje pazurki wlosow odzyly!! i sa grube! i rzesy tez! hurrrrrrrrrraaaaaaa!!! :);)

Gość maseczka domowa
jak często stosujecie na włosy? i co z tymi brwiami?

Gość maseczka domowa
halo jest tu jakaś żywa istota?;)

Gość kamila-laura
ja na rzesy nakladam umyta szczoreczka po mascarze a w koncowli wlosow wcieram palcami (na noc) ,rano zmywan i efekt jest super! ;) polecam!!!+

Gość kamila-laura
sorry za literowki na ale na kacu siedze;(

Gość mlimlumla
trzeba wypróbować mam dość tuszów do rzęs one tylko zniszczyły mi je a po tym olejku może odrosną >-:

Gość do rzęs rewelacja
na włosy wypróbowałam ale na same końcówki i się zmył ale póki co tylko raz uzyłam do włosów

Gość addicted
uzywalam olejku na wlosy ale uznalam ze jest lepszy na rzesy :) troche babrania ale warto: przed pojsciem spac czysta szczoteczka od tuszu przeczesywalam porzadnie rzesy (w sumie nakladalam tego duzo - az splywalo :P) rano mialam posklejane oczy, ale naprawde warto :) glebsze spojrzenie murowane! chyba mushe wrocic do tego... :)

Gość moniczkaaam
kupilam dzisiaj ten olejek i zdziwilo mnie jego zastosowanie... -> " na zatwardzenia".. eee.. tego uzywa sie do wlosow i rzes? troszke mnie to zszokowalo...

Gość addicted
to na pewno to :) to jest oleiste i stosuje sie tego na przeczyszczenie :) ale chyba w zyciu bym tego nie przelknela :P na pewno mozesz tego na wloski i rzeski uzywac :)