Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaa23

a ja mam swietny sposob na schhhhudniecie tylko troche drogi

Polecane posty

Gość alicjaa23

kupilam tabletki THERMAL PRO moze i drogie ale warto bylo naprawde jestem zachwycona wogole nie chce mi sie jesc dziennie zjadam 1 jogurt albo salatke rano smaruje brzuch i uda zelem wyszczuplającym owijam sie folią zakladam dresy i ide biegac:) czuje sie swietnie

Gość abeilleee
drogi to znaczy?

Gość alicjaa23
ja kupilam za 110 zl 120 kaps. ale to roznie zalezy gdzie raczej jest drozszy ( dla mnie to raczej duzo)

Gość alicjaa23
7dni i narazie nie wiem ile schudlam bo nie mam teraz wagi ale czuje ze chudne nie mam juz duzego brzucha itp

Gość alicjaa23
170 56 kg

Gość alicjaa23
przynajmniej tyle wazylam 2tyg temu

Gość i Ty pisalas ze jestes gruba
???????????? :/ ludzie nie zalamujcie mnie :/

Gość loooooool
wy jesteście okropni. to ze wy jesteście tak spasione i dla was 70 kg to mało, nie znaczy, ze jezeli ktoś się odchuda i waży 56kg nie znaczy ze jest nienormalny!!!!! ja mam znajoma która ma 172 wzrostu waży 58kg i jest niezłym tłuścioszkiem! mogła by spokojnie z 7 kg zgubić! wszystko zalezy od budowy!!!!! moja inna znajoma ma 165 i waży 46 kg i napewno nie wygląda jakby miała niedowage.... wygląda normalnie!

Gość calkowicie zgadzam sie z loooo
oool

bony..ludzka głupota nie zna granic..wydaje mi sie ze zanim zaczełas je brac to nawet nie raczyłas o nich cokolwiek poczytac, chyba chcesz zrobic sobie krzywde, bo pod zadnym pozorem przy tych tabsach nie wolno ograniczac kcal, bo powoduja ze nie chce sie jesc ..ale kazdy orze jak moze :P powodzenia

Gość uu
nastepne debilki :P sportowcy jak biora srodki dopingujace to tez sie swietnie czuja, zapeewniam :P

Gość alicjaa23
dobrze wiedzialam ze trzeba jesc przy nich a poza tym to jakos bralam j e przez 2 tyg i zyje jakbys nie zrozumiala sama jestes kretynka pewnie wazysz ze 100kg i zazdroscisz ze mialam na tyle silnej woli aby isc i cwiczyc nie to co ty tylko pewnie siedzisz przed komputerem i tluczysz dupe

Gość makagigi
A dlaczego, autorko topiku, jestes tak agresywna? Co ci to daje? Wewnętrzną satysfakcję, czy kompensujesz sobie kompleksy i niezrównoważenie emocjonalne. Kogo jeszcze zwyzywasz pod różnymi nickami?

ooo tak zazdroszcze ci ze tyle schudłas i w ogole chyle czoła heh..dobre sobie :P ..dowartosciowalas sie?to moje gratulacje, przez ten post pokazałas swoja głupote ..bez odbioru :P

Gość alicjaa23
oj ludzie piszcie co chcecie poprostu to nie ja wracam do tego tematu obrazajac kogos ''ta dziwczyna jest nienormalna'' tylko wy, ten topik byl juz dawno zapomniany ale wy musialyscie napisac swoje, wyzwac i wogole wiec nie ja pokazalam brak inteligencji tylko wy i nie czekam na teksty typu ''zazdroszcze ci ze tyle schudłas '' jestem przekonana o mojej atrakcyjnosci i to wam gratuluje ze potraficie tak obrazac ludzi to dopiero klasa

no przykro mi alicjoo23- ale moim zdaniem masz zwichrowaną psychikę i za przeproszeniem gówno wiesz o odchudzaniu....jak chcesz pozbyć sie tluszczu to musisz duzo cwiczyć a nie chwalic sie ze zjadlas poł jogurtu... Nie jedzac nic stracisz na mięsniach ( których przy tej wadze chyba prawie nie masz ) a w tluszcz bedziesz obrastać, bo taka bedzie obrona organizmu...ale glupich ludzi mi nie jest zal, wiec powodzenia :D

Gość alicjaa23
mi jest szkoda ciebie bo co ty o mnie wiesz?? dla twojej wiadomosci napisze ze biegam jak bys nie zauwazyla to jest to napisane w pierwszej mojej wypowiedzi, cwicze na rowerku stacjonarnym i mam rozwiniete miesnie ramion jak nie wiesz gdzie są takie miesnie to sprawdz na googlach a na dodatek pewnie nie wiesz co to jest 6weidera prawda??

Gość alicjaa23
od miesiąca jem normalnie i nie tyje wiec nie mow mi o odchudzaniu bo nie sztuka jest schudnac a utrzymac wage

blond wamp-....jak chcesz pozbyć sie tluszczu to musisz duzo cwiczyć a nie chwalic sie ze zjadlas poł jogurtu... przeciez napusala na samym poczatku ze cwiczy,biega,poczytaj sobie uwaznie zanim cokolwiek napiszesz

Gość Wpadlam tu na chwilę
Wiesz co to jest anoreksja? osoba ,która przy takim wzroście i wadze się odchudza ,nie akceptuje siebie , nawet jak schudniesz jeszcze z 10 kg to i tak nie będziesz zadowolona ze swojego wyglądu .Powinnaś porozmawiać z psychologiem.

Gość isabelle1974
Przy wzroście 172 cm powinno się ważyć minimum 59 kg! Obliczcie sobie wskaźnik BMI.