Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziks

Plastry antykoncepcyjne Tyje sie po nich???

Polecane posty

Gość madziks

Prosze o opinie obecnie biore Yasmin i nie tyje po nich jednak ze wzgledu mojego zapominalstwa chcialam zaczac stosowac plastry.Tyjecie po nich ?HELP

Stosowałam jeden tydzień KOSZMAR, spuchłam, chodziłam wsciekła i wywaliłam w cholere. Ale dużo koleżanek sobie chwali..

Ja osobiście nie stosowałam plastrów, ale słyszałam że są okropne! Po pierwsze łatwo się odklejają i zostawiają brzydkie ślady jak po plastrze! Po drugie moja przyjaciółka po nich miała wiele skutków ubocznych...częste bóle i zawrotygłowy, wysypka w okolicy gdzie naklejała plaster, wymiotowała...może to indywidualny przypadek ale znam wiele osób które negatywnie mówią o tej metodzie antykoncepcji! Niby są wygodniejsze, ale z drugiej strony droższe i jak Ci się odkleji taki plaster to należy założyć nowy! Tabletki są chyba bardziej wiarygodne

Gość soczek37
musisz po prostu spróbowac, bo kazdy organizm reaguje inaczej, aj mam dużo koleżanek, które plastry bardzo sobie chwalą......

Gość ponyy
ja przeżuciał sie z tabletek na plasterki, bo po tabletkach niedość że przytyłam to ogólnie chodziłam taka spuchnięta,z pełnym wiecznie brzuchem i wielkim biustem!a przy plasterkach wszystko sie zmieniło, właściwie jeszcze nie schudlam ale nie tyje i czuje sie zupełnie inaczej.a piersi rosna mi tylko przed okresem.

Gość ponyy
ja przeżuciał sie z tabletek na plasterki, bo po tabletkach niedość że przytyłam to ogólnie chodziłam taka spuchnięta,z pełnym wiecznie brzuchem i wielkim biustem!a przy plasterkach wszystko sie zmieniło, właściwie jeszcze nie schudlam ale nie tyje i czuje sie zupełnie inaczej.a piersi rosna mi tylko przed okresem.

Gość ponyy