Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania27f

problem wody poldowe

Polecane posty

Gość ania27f

moja siostra ma 39 lat niedawno urodzila sliczna coreczke,to jej pierwsze dziecko,moja siostrzenica byla przenoszona ponad 2 tygodnie,razem z moja siostra boimy sie o jej zdrowko bo siostra miala trudny porod mala ma krwiaka a dodatkowo siostra miala problem z wodami plodowymi podobno jak mi to okreslila byly koloru zielonkawego(?)i niemilo pachnialy,jestem tym faktem przestraszona siostra tez.Mam pytanie czy przez to ze te wody polodowe byly takie"brudne"moglo cos sie stac malej?nie mam dziecka ,nie wiem co jest w porzadku a co nie!aha siostra palila i pali papierosy,niestety!

Gość kimka
dzidzia powinna dostać skierowanie do neurologa i na wszelki wypadek usg przezciemiączkowe, a wcześniej powinna być przebadana przez neonatologa.

Gość czasami tak jest
Czasami wody płodowe są zielone jak dziecko zrobi smółkę czyli pierwszą kupkę w brzuszku mamy, ale nie wiem czy to akurat mogło być przyczyną w przypadku twojej siostry. A lekarze nic nie mówili? Najlepiej niech siostra na wszelki wypadek idzie z dzieckiem do neurologa, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok.