Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZASEM JESTEM DZIWNA

POMOCY SYLWESTER

Polecane posty

DZIEWCZYNY JAK BIŻUTERIA PASUJE DO SATYNOWYCH CZARNYCH SPODNI I CZARNEGO GORSETU ZE SREBRNYMI JAKIMIS KWIATAMI CHYBA? WYGLĄDAM OK, JEDNAK WCIĄZ MI CZEGOŚ BRAKUJE? CHODZI MI O COŚ NA SZYJE, JAKĄŚ BRANSOLETKĘ I MOŻE SREBRNY PASEK DO SPDNI? WPISUJCIE SIĘ!!!

EEEEE NO NIE BĄDŹCIE TAKIE - CZY TO TAKIE TRUDNE PYTANIE? NO CO Z TEJ BIZUTERII BĘDZIE PASOWAĆ :(

Gość karamba zielona mamba
ja tez mam stroj w tych kolorach :) Zakladam aksamitke z czarną różą :)

Gość coś srebrnego błyszczącego

Hej do gorsetu pasuje taki ,,kotylion\" tak to teraz nazywaja cos jak obroza może być z atłasu albo innego materiału pasujacego do reszty ubrania. Jeśli te kwiaty na gorsecie sa srebrne można przyipąc do nej jakąś kameę lub inną srebrną pierdułkę .Wszystko zalezy od tego jakie będziesz miała pozostałe dodatki . Takie ,,kotyliony\" bardzo poszerzają i skaracaja szyjkę a poszerzaja ramiona więc jesli masz jakies niedocoiągnięcia w tych miejscach to odradzam. W takim wypadku pasuja jakies delikatne drobne koraliki lub łańcuszek z rzucającym sie w oczy wisiorkiem. Odpadaja w jednym i drugim wypadku długie wiszace kolczyki. Pozdrawiam i życze udanego sylwestra