Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joniunka

Co ciężarna moze robić w Sylwestra

Polecane posty

Gość Joniunka

bo ja czuje się ciężarem dla męża. On nie chciała nigdzie iść - ja nie chciałam zostać w domu. W końcu go wyciągnęłam ale mam wrażenie ze idzie ta za karę, ze nie chce iść ze mną. Oh gdybym wiedziała nie zachodziłabym w ciąże w takim układzie tylko tak aby sylwestra ominąć.

Gość a z główką wszystko w parządku

Gość Joniunka
dzięki za pomoc...:-( moze jest tu jakaś mądrzejsza dziewczyna od poprzedniczki i mi coś doradzi

no niestety w ciąze zachodzimy nie patrząc na to czy ominiemy sylwestra czy nie...ponadto nie jest tak latwo sobie to zaplanowac...mam kilku znajomych ktorzy urodzili się albo 01.01 albo 31.12 i ch mamy z pewnoscią spędzaly sylwestra w szpitalu, więc nie narzekaj;)

Gość Joniunka
Mąż mówi ze wogóle nie ma sensu gdzieś iść bo ja albo zacznę wymiotować, albo jakieś fochyy będę robiła jak to ciężarna, wogóle nic nie można się będzie napić, zapalić swobodnie tez nie - bo wszyscy palą tylko nie ja...

Gość Daffodile
Ja spedzam w domku sylwestra tylko z moim mezusiem , przy bezalkoholowym szampanie:) chcemy ten wieczor spedzic tylko we dwójke:) Ciaza to nie jest czas na sylwestrowe szalenstwa:)

Gość lala la
nie rozumiem, po co go wyciagalas na sile z domu, we dwojke tez mozna fajnie spedzic sylwestra, a w Twoim stanie faktycznie sie nie pobawisz

zachowanie Twojego męza jest co najmniej dziwne...:O powiedz mu niech idzie sam i dobrze się bawi... a Ty umów się z przyjaciółkami lub kimś życzliwym, kto będzie potrafił uszanować Twój stan pozdrawiam

kobiety w ciąży też moga spedzić fajnie sylwestra, wypić lampkę wina, czy szampana o północy. Porozmawiaj z mężem, powiedz, że bardzo masz ochotę na zabawę i pogadanie z innymi. potańczyć tez możesz jakieś wolniejsze kawałki załóz fajną sukienkę i baw się...oczywiście bez szaleństw

Gość Joniunka
czuje troche ze on się chyba wstydzi przyjść ze mną bo jestem gruba a tamci znajomi mają bombowe żonki. Obiecałam mu ze trochę wypiję i ze będzie mógł palić przy mnie i to go przekonałao.

palić przy Tobie? i on się zgodził? wstydzi się Ciebie? zgroza :O:O:O:O:O:O

Gość tezbrzuchatka
rozumiem, ze chcesz zeby maz byl zadowolony, ale z tym paleniem to juz przesadzilas... pomysl troszke o dziecku!

Gość Joniunka
ja nie będę paliła tylko chodzi o to ze nie będzie wychodzenia na balkon na papieroska tylko wszyscy będą palić w pokoju - on mówi ze jak idziemy do znajomych to wstyd zebym ustawiała ludzi i broniła im palić tam gdzie chcą.

może ci ludzie będa bardziej kulturalni niż wydaje się to twojemu meżowi

Gość powiedz
swojemu męzowi że ciąża to nie choroba bo może zapomniał:D

Gość palant
ten Twoj maz!!! :-0 ja bylam w ciazy rok temu w sylwestra, impreza byla u nas w domu, wypilam lampke wina, szampana troszeczke, znajomi chodzili palic do innego pokoju przy otwartym oknie i jakos nikt nie mial o to pretensji!!! Maz oczywiscie robil wszystko zebym to ja sie najlepiej czula.

Gość Joniunka
no wiesz ja jednak uważam ze ciąża to pewieni rodzaj choroby..jednak.. a propo kultury mojego męża - jest kulturalny - nie przeklina, znjomi też.

Gość Nie gniewaj się ale
ten Twój mąż to jakiś pokręcony jest. Jak można tak traktować własną żonę? I Ty się na to zgadzasz?

nie rozumie twojego meza, jak to sie bedize wstydzil ze ty gruba a oni maja bombowe zony? przeciez jestes w ciazy, nosisz pod serduszkiem jego dziecko wiec powinien byc dumny z Ciebie, powinien nie tylko z Toba isc skoro sobie tego zyczyc ale opiekowac sie toba itd mozecie jakby cos zaraz po polnocy wyjsc, nie rozumie podejscia twojego meza, naprawde, czy dobrze sie miedyz wami uklada na codizen?

Gość Nie gniewaj się ale
tak na marginesie - do flądry - słodki ten Twój dzidziuś.

ZGADZAM SIE CIĄŻA TO NIE CHOROBA A JESLI TY UWAŻASZ INACZEJ TO SORY ALE PO CO CI DZIECKO? TYLKO TROCHE TERAZ ZA POŻNO NA MYSLENIE :P POZA TYM TWOJ MĄŻ TO PALANT, MÓJ TROSZCZYŁBY SIE TYLKO O MNIE A NIE O TO CO LUDZIE MYSLĄ CZY POWIEDZĄ

Gość Joniunka
u mnie wszystko OK. Kochamy się bardzo i wogóle ale on - on po prostu zawsze widzial mnie zgrabną i teraz jest przerażonym tym co dzieje się zmoim ciałem. Nie bardzo chce ze mną gdzieś wychodzić i jak cokolwiek mi się nie podoba to zwala na moje ciążowe himery.

a myślał, ze jak zajdziesz w ciąże to dziecko gdzie będzie się rozwijać? W koszyku obok?:)

Gość Nie gniewaj się ale
No właśnie to jest, moim zdaniem, nienormalne. Jak mąż może patrzeć na swoją ciężarną żonę przez pryzmat "chimery, hormony, humory" itp? Chce przy Tobie palić? Czyli nie obchodzi go Twoje samopoczucie czy zdrowie dziecka.

Gość Junionka
no mam wrażenie ze jego wogóle to dziecko nie obchodzi. On w sumie nie był za bardzo za tym abyśmy mieli dziecko ale ja b. nalegałam. W końcu powiedziała ze tez chce mieć dziecko - "byle jedno" jak to określił......

Gość Ja tez powtórzę
"a z główka w porzadku" ? Wg mnie ciężarna w Sylwestra może się bawić w czym tutaj przeszkadza ciąża. Pewnie, że 6, 9 m-cu nikt nie idzie na wielki bal, ale przeciez mozna się bawić ze znajomymi :-D Życze milej zabawy :-D

Gość Lishka***
fląderko -> alez ta twoja córeczka jest śliczna :D NAPRAWDĘ !!! ja jeszcze nie mam dzieci ale chcialabym miec te taka śliczna córeczkę :D Zyczę szczęścia Wam obu