eliksa 0 Napisano Grudzień 30, 2005 Bo slyszalam dwie wersje: jedna, ze chamuja jajeczkowanie i w ogole nie dochodzi do uwolnienia jajeczka do jajowodu. A druga to taka, ze zagęszczają sluz w macicy, tak, ze plemniki nie sa w stanie dotrzec do jajeczka. To jak jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Uma Thurman jest straszna Napisano Grudzień 30, 2005 a ja słyszałam , że Hamuja , ale może źle słyszałam i się przesłyszałam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliksa 0 Napisano Grudzień 30, 2005 jejku, sorki za bląd, oczywiście że Hamuja, a nie ch:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Uma Thurman jest straszna Napisano Grudzień 30, 2005 oj wiem, wredna jestem i złośliwa ... przepraszam, nie powinnam ci zwracać uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Uma Thurman jest straszna Napisano Grudzień 30, 2005 a tak powracając do tematu, pigulki po prostu nie dopuszczają do owulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach