Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana1714

Pytanie do Panów...-

Polecane posty

Jaki najśmieszniejszy tekst słyszeliście od dziewczyny,która chciał Was poderwać? Wiem,że jedna z Pań zamieściła podobny topik o Was. Panowie!Odwet :-) (Żart)...Ale chętnie się pośmieję...Może któryś z Panów ma ochotę \"pochwalić się\"i rozbawić Nas do łez...Panowie!Czekam!Pozdrawiam.Ana

Gość ferdek
dziewczyny po prostu albo sie wstydza podrywac albo podrywaja kulturalnie i z taktem.. wtedy my faceci sie w nich zauraczamy i sami nie wiemy jak to sie stalo :D :D a podajcie jakies sposoby jak wy nas podrywacie??

Gość ferdek
hehehe no dokladnie z nas to przynajmniej mozna sie posmiac... i powspominac a wy dziewczyny zabierzcie sie za polowanie.. :D

sorry, że tak długo nie było mnie na tym forum...weszłam na nie dzisiaj..i zdziwiłam się, że Wy Panowie nie chcecie się z nami-Kobietami trochę poprzekomarzać...bo nie uwierzę, że My-Kobiety nie popełniamy nigdy żadnych \"słownych gaf\"...na wasz widok...:-)

Gość sad but true
idziecie na łatwizne, wolicie się wypacynkować i czekać :)

Gość fredi07
Ja to mam jakegoś pecha do starych musztard. Raz z żoną jesteśmy na baletach siedzimy przy barze a taka jedna pierw pyta o godzinę. A póżniej języczkiem daje takie jednoznaczne znaki. Żonie ze śmiech makijaż się rozmył....

jak podszedlem kiedys do pewnej niewiasty ktora to byla uprzejma mi wpasc w oko i zagailem w celu poznawczo - zapoznawczym to owa Niewiasta nieboga blyskawicznie mi zadala pytanie: a firme masz?

oj nie zawsze tak jest...Panowie nie przesadzajcie :-P Naprawdę Was nikt śmiesznie nie podrywał ?Biedacy!!!!!:-PPPPPPPP

Gość haRake
ja nie podrywam , ja jestem podrywana i dobrze mi ztym , ostatnie doświadczenie soliści w operze ale ubaw ....;)

hahaha ta od firmy przynajmniej byla szczera...wiedzialeś na czym stoisz przynajmniej...materialistka

Gość Franek
Będąc z żoną na weselu podrywała minie druchna panny młodej kopiąc delikatnie pod stołem i puszczając oczka. Pełna konspiracja. Nikt poza mną niczegonie zauważył.

Gość fredi07
Ja mam firmę. To tak na marginesie

Gość napalonanamaxa
a wujek Dziabąg to jak wygląda?

Gość TxM
Troche krotko tu jestem ... i moze dlugo i nie pobede ,ale mam wrazenie ze to takie jakies kobieco delikatne forum i w przekroju forumowiczow sklada sie glownie z kobiet a czesc mezczyzn ktora jest tu obecna to glownie z powodow jakichs niepowodzen ,wiec i doswiadczen podrywania nie ma wielkich ... moze sie myle ,w kazdym razie przepraszam dotnietych tymi slowami ,choc z drugiej strony sam tu jestem wiec ogolnikowo siebie tez takim swierdzeniem oceniam . OK , pomijajac powyzsza paplanine i wracajac do zabawy to osobiscie rece mi opadly gdy probowano , mi moze zaimponowac w ramach dziwnego podrywu uporczywie mowiac do mnie "jaszczorka" .Bynajmniej nie zebym mial luski :D ,poprotu wyciagnela to sobie z mojej wesolej rozmowy z kolega na imprezie . W kazdym razie poczulem sie jak w podstawowce gdzie metodami podrywu bylo plucie na sympatie lub zwracanie jej uwagi na siebie w rownie dziecinny sposob ... ta dziewczyna byla pelnoletnia wiec powina prezentowac troche wyzszy poziom . to wlasciwie tyle dziwnych chyba sytuacji z mojego doswiadczenia .

ooo gratuluję firmy-jest się czym pochwalić...i wabik na kobietki jest...! hmm tylko jakie te kobietki się na to łapią...

Gość sad but true
.....hmm prawie każde :D

Gość fredi07
Nieraz tak myślę, że brakuje fajnych facetów i powinno się wprowadzić wielożeństwo. Teraz siedzę sam w pustym domu. Żona jest w drugim. A masa ,,menów" nawet tej jednej nie ma co zaproponować. No oczywiście poza .... ale jak ma mieszkanie.

Gość FLAMASTER
Raz jak szedlem przez park to prze de mna szly takie dwie dziewczyny , to bylo kilka lat temu , chodzilem wtedy do sredniej jeszcze i jedna mi sie przygladala i cos mowila do kolezanki troche zwolnily , jak chcialem je wyminac to ta jedna co mi sie przygladala nagle zeszla na bok dokladnie przede mnie ze niby chciala buta zawiazac. Prawie na nia wpadlem , zatrzymalem sie ale lekko ja dotknalem , rozesmialy sie , przeprosilem a ona powiedziala ze nie wie czy my wybaczy i ze powinienem ja zaprosic na lody (bylo lato) ja powiedzialem ze spiesze sie na autobus i nie moge ( to byla wymowka bo jestem niesmialy a dziewczyna mi sie podobala :( Czesto nieznajome dziewczyny na uczelni mowia mi czesc ale nie wiem czy chca mnie podrywac itp. .ale kilka razy nawiazywalem ciekawe znajomosci pod dziekanatem w kolejce , one przewaznie odzywaja sie pierwsze , ja rzadko zaczynam rozmowe pierwszy bo nie wiem czy one sobe zycza. Z takich najsmielszych to raz rozmawialem z dziewczyna na uczelni , ona w ogole jest taka ze sie niczym nie przejmuje , mowie ze musze isc do wc ona sie rozesmiala i mowi ze pojdzie mi potrzymac , odpowiedzialem no to chodz i wchodze do wc a ta za mna :D- na wszelki wypadek poszedlem do kabiny zamiast pisuaru :D Druga taka sytuacja dotyczyla kolegi , siedzimy na stacji i czekamy na autobus , na sasiedniej laweczce siedza dziewczyny ktore znamy z widzenia , jedna z nich wyciaga karteczke i cos na niej pisze i podaje ja kolezance , ta kolezanka przynosi ja nam a tam jest napisane : " Bardzo podoba mi sie ten chlopak w spodniach po kolana " :D . Od razu wiedzielismy o kogo chodzi.

Gość najlepiej podrywac na stluczke