Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrraukocica

czy rozwodnik to materiał na partnera?

Polecane posty

Gość mrraukocica
dzięki kobitki ...tyle, ze ja po prostu nie jestem w stanie wybaczyc mu tego, ze zamiast wyjaśnić ze mną i zaproponowac rozmowę pozwolil mi pisac tyle maili a potem odpisal, ze "nie zna osoby, ktora tak się nazywa" a gdy po tym wszystkim jeszcze probowalm wyjasnic i napisalm,z e sie martwilam o niego napisal "nie uzalaj sie nad sobą" nie - ja sobie odpuszczę; on i tak wie, ze żaluję kaszany, jakiej mu narobilam

Gość mrraukocica
wszyscy się wtedy ode mnie odwrócili, w tym 2 osoby, ktore mialam za przyjaciolki - a ja potrzebowalam jedynie rozmowy, bo u mnei w domu z tym kiepsko..szukalam wiec wsparcia na zewnątrz

Gość Tu Złotko
Nowy Roczku dwóch śmierci , właśnie dlatego, nie wykasuję. Ale nawet taka wirtualna sympatia bardzo pomaga. Dziękuję. Bardzo wierzę, że 06 będzie dla mnie łaskawszy. Dobrej nocy, Nowy Roczku, obyś był dobry dla nas.

Gość Nowy Rok
mrraukocica no jezeli wytlumaczylas a on tego nie rozumie,niechce? to daj sobie spokoj,wiem ze to jeszcze "poboli" ale wyjdziesz z tego;) I tego Ci Nowy Rok w Nowym Roku zyczy👄

Gość Nowy Rok
Tu Złotko:( 👄,nie obiecuje ale sie postaram🌼

Gość mrraukocica
dzięki:) w to forum wsiąklo juz 5l moich łez

Gość żalutek
i oby ani kropli więcej w Nowym Roku! :)

Gość Nowy Rok
mrraukocica Masz napewno czarny nik jezeli bys chciala jestem dla CIEBIE pod malaczarna_1961@tlen.pl,jestem tu tez pd czarnym i chetnie z Toba poklikam ,dobranoc👄

Gość Nowy Rok
Tu Złotko z Toba tez chetnie;)

Gość Tu Złotko
No to do pojutrza Nowy Roczku, mam jakieś gg i tlen też, dowiem się dokładnie, jak mam toto uruchomić. :) papa

Gość hoplalalalala

Gość Dodam jeszcze jedno
Ja choć sama jestem rozwódką, trochę się "obawiam" związku z innym rozwodnikiem. (choć pewnie jak bede chciała się kiedyś z kimś związać, to nie mam innego wyjścia :) ) Problem polega na tym, ze zaden rozwodnik, z powodu którego rozpadł sie związek, nie przyzna sie do swoich błędów przed nową partnerką. Ja np szczerze współczuję tym dziewczynom, które uwierzą w piekne kłamstewka mojego eks, tak jak kiedyś ja uwierzyłam. Także wszystkim osobom (sobie także), które zauroczą sie jakimś rozwodnikiem radzę dobrze się mu przyjrzeć.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci