Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwyczajny_facet

Jak to jest z Wami?

Polecane posty

Zastanawiam się jak to jest z Wami. Czy jest to jedyne forum na którym, jesteście, czy nie? Nie podawajcie może nazw, żeby nie była to reklama. Poza tym jestem ciekaw jak to jest z Waszymi loginami. Czy na każdym forum na jakim jesteście macie ich po kilka i w zależności od tego co chcecie powiedzieć wybieracie inny, czy na każdym forum macie tylko po jednym i wszystko piszecie pod tym jednym. Ja na każdym forum mam nawet po kilkanaście różnych loginów i czasem zdarza mi się zapomnieć pod jakim powinienem pisać :-) i muszę wyszukiwać swoje posty, żeby sobie przypomnieć. Nie potrafiłbym pisać wszystkiego pod jednym nickiem, gdyż nie chciałbym, aby ludzie którzy mnie znają w realu przypadkowo podczas przeczytania moich postów domyślili się, że dany nick należy do mnie. Dlatego w zależności od tego co chcę powiedzieć wybieram różne nicki. A jak jest z Wami?

Jestem tylko na tym jednym forumie :) Mam tu 5 nickow. Z 4 pozostalych korzystam sporadycznie, raczej dla urozmaicenia ;) Zreszta pare osob zna je... wiec nie jest to zadna tajemnica ;)

Nie chodzi mi o pomarańczowe nicki. Na każdym forum mam po kilka (albo kilkanaście zarejestrowanych(!) nicków, czyli w przypadku tego forum kilkanaście czarnych nicków :-)

Ja też jeśli już mam ochotę pogadać na forum to tylko na tym-kiedyś weszłam sobie na chwilę na o2 i wymiękłam, stwierdziłam że tu jednak większa kultura. Mam jeszcze jeden nick-też czarny-ale korzystam z niego tylko na jednym topiku od kilku miesięcy. Pozdrawiam.

Ależ masz dylematy pod koniec roku... ;-) Nie, nie jest to jedyne forum, ale faktem jest, że na tym bywam najczęściej. Nick\'i - nawet nie pamiętam, ile mam ich tu zarejstrowanych.... ;-) a i kilka pomarańczowych też by się znalazło. Najczęściej piszę pod 3-4 stałymi czarnymi nick\'ami. Na innych forach na ogół powtarzam nick\'i. Nie zawsze zależy mi na wspomnianej przez Ciebie anonimowości - czasem wręcz przeciwnie, zwłaszcza, jeśli rozpoznaję rozmówcę. ;-) Odpowiedź wystarczająca? ;-) Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku! :-D

--> Rybka zwana Wandą Nie chodzi o to, żeby to mi spać nie dawało. Tak sobie po prostu przeglądałem dwa inne fora, na których bywam i chciałem odświeżyć stare tematy i musiałem przypomnieć sobie pod jakimi nickami tam pisałem, żeby nie było wpadki :-D

Ja tez mowie o moich 5 czarnych. A na pomaranczowo sie nie wypowiadalam od czasu jak sie po raz pierwszy zahaslowalam ;) No i czasem jak zle wklepie nicka ;)

najlepiej jestzawsze i wszędzie - oprócz sceny teatralnej - być sobą, wtedy nie trzeba się tyle nakombinować, aby napisać cokolwiek :)

Tylko to forum , bo lepszego nie znalazlam a nawet nie szukalam I tylko jeden nick

Nie mogę być sobą, gdyż mam pewne problemy w życiu, które poruszam na forum, a o których nie powiedziałbym żadnemu koledze czy koleżance. A, że moje problemy wiążą się z tym, że jestem osobą rozpoznowaną w moim mieście z pewnych względów ( a to miasto nie jest specjalnie duże ) więc nie chciałbym aby ktoś z mojego miasta, kto by przez przypadek zajrzał na to forum dowiedział się o moich problemach. Mógłbym mieć wtedy nieprzyjemności.

Zahasłowanych mam 3,wypowiadam sie właściwie pod jednym,sporadycznie uzywam drugiego.Pomarańczka zdarza mi się,jak źle wpiszę nick :P Jestem jeszcze na jednym tylko forum tematycznym,jako aktyewny uczestnik,a jedno przegladam okazjonalnie,kiedyś tam też sie wypowiadałam,teraz od czasu do czasu anonimowo,też tematyczne.

Piszę na kilku forach w miarę regularnie, na bodajże 2-3 nie jestem anonimowa w ogóle :classic_cool: W ulubionych mam około 30-40 forów :o:o, które czasami przeglądam, ale raczej więcej czytam niż piszę. Mam 2 najczęściej używane nicki, ale mam ich serdecznie dosyc, ale się tak ciągną za mną w nieskończoność :o Na Kafeterii mam sporo wcieleń, bo chyba zanudziłabym się udzielając sie ciagle pod 1 nickiem ;) Zawsze gdy obiecuję sobie, że to juz będzie ten jeden jedyny nick, to prędzej czy pozniej wypalam się i zmieniam na kolejny :o Na pomarańczowo tez się udzielam, bo tak jest szybciej i prosciej, nie mam ustawionego menedżera haseł w przeglądarce i często nie chce mi sie wklepywać haseł :o U mnie zreszta tak ze wszystkim jest w życiu, jestem typowy słomiany ogień i do tego leń :o Nie wiem tylko jak to możliwe, ze tak długo już wytrzymuję na Kafe :o:o:o

Konsekwencją nigdy nie grzeszyłam, ale Kafeteria zdaje sie byc wyjątkiem od reguły ;) Konsekwentnie wchodze tu niemal codziennie :o

Ja tu na forum jestem od krotkiego czasu dopiero , i teraz moge byc co dziennie bo mam wolne i mnie wciaga to troche ale od 2giego stycznia zas tylko w weekendy albo i nie .:P Byle do ferii:D