Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIELKI PROBLEM

ON DZIŚ W NOCY MÓWIŁ DO MNIE EWA

Polecane posty

Słuchaj jest coś takiego jak upojenie przysenne, jak LD (life dreaming) - swoiste stany w których sen miesza sie z jawą. Są to ilościowe zaburzenia świadomości. Moga nastąpić przy maksymalnym zmęczeniu, w trakcie przejścia ze stanu snu do stanu czuwania i po intoksykacji organizmu (alkohol, narkotyki też wchodzą w grę). Może on rzeczywiście nic nie pamięta? Ludzie w tym stanie po przejściu w stan świadomy nie pamiętają nic, mimo że mogli wykonywać jakieś czynności, rozmawiać (zdałoby się z sensem i w miarę świadomie). Nie dygaj dziewczyno. Jak przez 1,5 roku mu się nie zdarzylo czemu miałoby teraz?

gwoli wyjaśnienia=> mogl tkwić w swoim \"śnie\" i myśleć że rozmawia z osoba będącą częścią jego fantazji...

Gość WIELKI PROBLEM
właśnie napiliśmy się drinka, w dyskusji powiedział do mnie EWA :( to nie był sen :(

Gość WIELKI PROBLEM
i wiecie jak się tłumaczył? że Ewa to jego partnerka w biznesach, wdowa po kumplu... powiedział, że ona nie jest w jego stylu więc się nie mam co martwić... nie chodzi o tą, Ewę od biznesów, chodzi o tą, którą ukrywa pod Ewą od biznesu, o Ewę z którą sypia, jak wyniknęło w sylwestra... co teraz mam robić???

Gość Benicjusz
Patelnią drania. ;)

Gość WIELKI PROBLEM
co zrobiłybyście na moim miejscu???