Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwona nić

Jakich środków używacie do demakijażu ??

Polecane posty

Gość Czerwona nić

Jestem ciekawa który środek do demakijażu uważacie za najlepszy. Ja niedawno kupiłam jakieś dziadostwo Bielendy (miał to być płyn do demakijażu oczu) i jestem bardzo zła że skusiła mnie niska cena. Okropnie podrażnia oczy. Nie za bardzo chce usuwać cienie, nie mówiąc o tuszu do rzęs. Trzebaby naprawde długo pocierać oko żeby coś zeszło. Poszukuję dobrego, sprawdzonego środka. Jestem też ciekawa czy zawsze wracając z imprezy pamiętacie by zmyć makijaż. Bo ja niestety kiepsko sobie z tym radze kiedy wracam nad ranem ze szczególnie grubej imprezy a mam zmyć makijaż to jestem po prostu zbyt nieprzytomna, zbyt zmęczona i zbyt śpiąca. Ledwie jestem w stanie dojść do łóżka, a co dopiero bawić się ze zmywaniem makijażu :O Myślę że tu rozwiązaniem mogłyby być jedynie nawilżające chusteczki do domakijażu. Wtedy mogłabym zmywać makijaż nawet leżąc w łóżku. Tak tak. Jestem leniwcem. Dlatego zamierzam wypróbować te chusteczki do demakijażu. Natomiast ciekawią mnie też inne środki. A co Wy stosujecie i polecacie ??

uzywam kosmetykow Eris-Lirene do skory wrazliwej mleczko jest bardzo dobre i niepodraznia mojej skory ani oczu polecam ten kosmetyk :) uzywalam kiedys plynu do demakijazu oczu Ziaji i tez byl ok

najlepszy do demakijażu oczu jest płyn L\'Oreala :) przetestowany,do oczu wrażliwych,kosztuje ok. 18 zł. Polecam bo go używam od lat:) Super jest też żel ze świetlikiem Vipery,bardzo odpoczywają po nim oczy:) Te dwa kosmetyki to moje hity ;)

Gość koniec tego forum
ja uzywam tego z leader price za niecale 4 pln i jest ok! nie podraznia,ladnie pachnie i niczym nie rozni sie od tych innych,drozszych:) polecam! ps.uzywam go tylko do makijazu oczu ,nie calej twarzy,gdyz u mnie wszystkie mleczka i smietanki byly przyczyna powstawanie zaskornikow:) ale oczka trzeba zmyc:) pozdr;);):)

Gość koniec tego forum
do demakijazu oczywiscie:)

Gość Mój typ
do demakijażu to mleczko La Roche-Posay, mozna stosowac go też do oczu, ale ja do tego zadania wybieram płyn Ziaji (mała niebieska buteleczka). Jak dla mnie - dobra jakość za niewielką cena. Dobra jest takze seria Dotleniająca Sorayi (mleczko świetnie nawilża skóre). Zmywanie makijazu po imprezie rzeczywiście nie należy do moich ulubionych czynnosci, ale tu jestem rygorystyczna wobec siebie. Nawet po wczorajszym szaleństwie sylwestroym to zrobiłam. Dobrze mnie motywuje wyobrażenie mojej poduszki, z kolorowymi plamami po różnych tuszach, cieniach i inych takich specyfikach. bleeee....

Gość koniec tego forum
a ja kie pryszcze potem wyskakuja:(( ja nie moge uzywac mleczka do demakijazu cery,stosuje zel myjacy i tonik na to krem i do wyrka! ale do demiakijazu oczy super sluzy ten z leadera,serio. myslalam ze to jakis shit ale zmienilam zdanie po wyprobowaniu! pozdrowionka:) i pieknych cer zycze:)

ja używam mleczka Garniera, w zielonej butelce. Od niedawna. A teraz staram się zmywać zawsze bo ostatnio zaczęłam używać podkładu i jak pomyślę że miałabym się kłaść w \"masce\" i brudzić całą poduszkę... :o Ale mam niesttey takie m-ca na policzkach, w których mam b.suchą skórę :(:( znacie coś nawilżającego ???

Gość ja też tylko
wod i mydłem i mam super świeżutką, jasśniutką cerę. I też używam Nivei!

Gość Lina82
czesc! Używam mleczka nagietkowego Ziai. Do tego tonik - też nagietkowy. Ma właściwości łagodzące , podrażnienia skóry. Nie podrażnia oczu /chyba, że sobie go specjalnie do nich wciskasz/.

Ja lubię płyn błękitny do demakijażu oczu z Sephory. Genialnie zmywa tusz.