Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urocza pieguska

PANOWIE !! CZY PODOBAJA WAM SIE PIEGI...?

Polecane posty

Gość urocza pieguska

PROSZE O SZCZERE ODPOWIEDZI, BEZ GLUPICH KOMENTARZY:)

Gość sorry ale
zdecydowanie nie, cera kobiety ma byc delikatna, jasna bez zadnych paskudnych kropek

Gość zadalas ciekawe pytanie
ja tez jestem pieguska - tyle tylko zem oje piegi sa na ramionach wiec wyglada to oblesnie:( na jednym ramieniu mam moze z 5 piegow i jest okey a na drugim mam chyba z 15:( fuuuuuuuuu

nie jestem facetem ale się wypowiem- drobne piegi bardzo mi się podobają na nosku i policzkach... buźka jest przez to taka pogodniejsza, a uroda bardziej wyrazista.. :) pozdrawiam wszystkie pieguski :)

Gość jestem dziewczyna ale
mam nadzieje, ze moge sie wypowiedziec:) oczywiscie piegi tak smao jako wieczny dylemat kobiet - wielkosc biustu i wiele innych to kwestia indywidualna, gustu... jendym sie podobaja mniejszy biust innym wiekszy, tak samo z piegami, jednym sie podobaja, innym nie, szcerze sama mialam piegi, nie az tak duzo, ale mialam i widoczne, ale nie na calej twarzy i jakos znikly... (mam 20 lat) moja mama miala to samo, teraz nie ma w ogole piegow, a ja? hm cos mam, ale to z lupa by trzeba patrzec:) mi osobiscie podobaja sie piegi, fajnie to wyglada, jasna cera i takie ciapki, na serio dodaja urody!! do tego najlepiej dlugie, rozpuszczone, zdrowe, ciemniejsze wlosy i bomba!! tylko nie pomyslcie, ze jestem lesbijka:P ale serio ladnie to wyglada u dziewczyn, a dziewczyny tez moge oceniac jako jedna z nich:)

Gość głos faceta
Tak. Tak!

Gość urocza pieguska
ja swoich kiedys nie nawidzilam, ale teraz, z czasem zaczynam sie jakos przyzywczajac, a jak czytam takie pozytywne komentarze, to az mi sie cieplej na serduszku robi:)

Gość radeczkowiec
mnie sie podobaja, :) nawet bardzo I lepsze to niz kilo tapety:|

Gość ubu król
Podobają. Bardzo (oczywiście takie leciutkie).

Gość zdecydowanie Tak!
Piegi na buźce sa bardzo ładne a do tego rude włosy i niebieskie oczy jak husky;] coś pięknego

Gość wiedzminka
Piegi mmm owszem ale jak jest ich kilka, a nie cala buzia w piegachhh

Gość kassana
stwierdzony jest fakt ze u największych modelek ok. 75% występują piegi !!

Gość Ell Cer
Nic tak mnie nie podnieca jak setki piegów na kobiecym ciele. Nie tylko na twarzy, najlepiej także na ramionach, plecach, nogach. Piegi są niesamowicie seksowne. Bardzo przykro mi, że takich piegowatych dziewczyn jest bardzo mało w Polsce i na poznanie takiej praktycznie nie mam szans :(