Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieprzyk welcome

Czy pieprzyki na nogach sa antyseksowne?

Polecane posty

Gość Pieprzyk welcome

Płaskie pieprzyki podkreslam. Jeden czy dwa by mi nie przeszkadzały, ale ja mam ich duzo i mam wrażenie, że to szpeci moje nogi:(

Gość Pieprzyk welcome
Żaden facet sie nie wypowie?:P

Gość nikomu nie mozna
A ile mniej wiecej ich masz?

Gość Pieprzyk welcome
Nieważne;p

Gość no niestety
pieprzyki zawsze szpecą, i tak lepiej ze masz je na nogach a nie np w duzej ilosci na twarzy

Gość klljhkjh
pieprzyki na nogach nie szpecą , ja mam obok pempka wygląda sexi ,jak kolczyk ;)

Gość popieprzona
wyluzuj. pieprzyki rule. Mam wszedzie i zyje. plus piegi na twarzy. na brak powodzenia nie narzekam

Gość o feeee
o fuj, sorry ale mnie taki widok odrzuca i ogi, i twarz, i koło pępka jeden, dwa ieprzygi gdzies tam są ok ale taka masa ? to sie na szczescie da zatuszowac albo usunac laserem

Gość Pieprzyk welcome
Hmm, ja widziałam kiedyś dziewczynę, co miała duzo pieprzyków na buzi ale szczerze mowiąc nie szczpeciło jej to, może datego, ze miała ciemną karnacje i ładnie wyglądała, bardzo ładnie. Ale te moje są okropne, wstydzę się rozebrać w lecie do krótkich spedenek, buu

Gość klljhkjh
Pieprzyk welcome - nie każdy może mieć pieprzyki na nogach , ciesz się tym co masz ;)

Gość Pieprzyk welcome
Wcale się tym nie cieszę:(

Gość klljhkjh
kotku , czy TY masz jakie kolwiek problemy , czy tylko chodzi o pieprzyki , ciesz się że masz 2 zdrowe nogi a pieprzyki są poprostu ładne , ja mam mało ale lubię wszystkie - są moje ;)

Gość Pieprzyk welcome
No mam tez inne poważniejsze problemy, ale czasem człowiek lubi sobie ponarzekać na cokolwiek:)

Gość klljhkjh
to się nazywa`szukaniem dziury w całym ` - może ta pogoda ma na nas zły wpływ , mój humorek odpływa :(

Gość Pieprzyk welcome
No pogoda jest ble

Gość klljhkjh
u mnie pada deczcz , a ja siedze w szkafroczku ciężko wybrać się pod prysznic bo jest błłłłłeeeeee i do bani :(

Gość klljhkjh
a może jednak ten prysznic poprawi mi humor ;) zmykam :D

Gość Pieprzyk welcome
W szlafroczku? hehe, dopiero wstałaś?:)

Gość klljhkjh
Pieprzyk welcome .....miły prysznic - lepszy humorek :D , wstałam ok.13 pózno poszłam spać ok.4 , ja tak lubię ;)

Gość klljhkjh
no tak ....ja prysznic biore a -----> Pieprzyk welkome -- pogodzony z pieprzykami i słusznie nie ma czym się przejmować :D;):D

Gość szpeciara
a ja mam dwa duze pieprzyki na biuscie / dekoldzie, tak ze kiedy zakladam bluzeczke na ramiaczkach lub kostium kapielowy to strasznie je widac... sa duzej wielkosci, takie same jak np. gdy wychodzicie ze strony to naciskacie ten czerwony "x" tyle ze sa w ksztalcie kola... jest ich dwa... a moze da sie je usunac? sa leciutko wypukle... jak moge to zrobic, jestem jeszcze niepelnoletnia ale mama by sie zgodzila... bedzie slad? 😭

Gość duża ilośc
pieprzyków wcale nie jest powodem do dumy wrecz przeciwnie! pieprzyki to nieaktywne komórki rakowe, więc czy mich więcej tym gorzej ze kiedys te komórki moga sie uaktywnić! a gdy są duże to włąsnie powinno sie ja usuwać.

Gość klljhkjh
ja wiem że wcale tak nie jest ;)

Gość szpeciara
oki oki ale jak ja to moge zrobic? ktos mi pomoze? A zostanie slad?:(

Gość ja ci cos powiem
jesli ogladasz "Na Wspólnej" to przypatrz się rękom i dekoltowi Żanety!! Ta to dopiero jest "spieprzona", a mimo to nie jest obrzydliwa.

Gość pieprzyk welcome
Ale chyba tylko takie duże i wypukłe sa ewentualnie niebezpieczne i je można usunąć chirurgicznie, ale taki płaskie tez sa groźne? e chyba nie. klljhkjh - no pogodzić się juz dawno pogodziłam, że je mam bo co ja mogę zrobić, tak mnie Bog stworzył, hihi:) Ale to nie zmienia faktu, że mi się one podobają tym bardziej, że mam jasną karnację i to wyrażnie widać, no ale cóż A prysznic moze ez sobie wezmę, ale wieczorkiem:)

Gość pieprzyk welcome
Nie, nie oglądam na wspólnej. Ale dekolt czy nawet ręce, plecy to co innego. Ale nogi to tak dziwnie:/

Gość klljhkjh
Pieprzyk welcome -- w życiu nie liczą się pieprzyki , to tylko dodatek do urody są ważniejsze sprawy .... :D a prysznic wieczorem też biore -- bo lubie ;)

Gość szpeciara
ja mam biala niemal skore i dwa okragle duze lekko wypukle pieprzyki i nawet sobie nie wyobrazasz jak szpeca 😭 ktos wie cos o usuwaniu...? i czy zostaje slad? :(zreszta... to niewazne... wole dwie male jasne blizienki niz te dwa gowienka ;/