Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieprzyk welcome

Czy pieprzyki na nogach sa antyseksowne?

Polecane posty

Gość pieprzyk welcome
A może ktoś jescze coś dorzuci:)

Gość pieprzyk welcome
Ale masz tylko jeden, farciara:P

No, ale spory :P Mam jeszcze na ręce jak ugryzienie wampira ( ciemne dwa małe ), taki maciupeńki na brodzie i jeszcze gdzieś ;) ale to zostawię dla siebie, gdzie :P

Gość Pieprzyk welcome
E ten na bródce to fajny musi być, hihi

śmieszny, prawie nie widać, myslałam, że to wągier :P ale jest brązowy i większy.. ach, te pieprzyki.. Nie martw się jedna babka ma ich pełno na TWARZY i to nie są piegi, tylko pieprzyki.. takie ogromne i ciemnobrązowe.. fee

Ja mam jeden mały pieprzyk nad lewą brwią, fajny jest :) Trochę mam pieprzyków na plecach co już mniej mi się podoba :O I jeden pieprzyk lekko wypukły, centralnie między piersiami i tak się zastanawiam czy go usunąć, jak uważacie czy taki pieprzyk szpeci czy dodaje seksapilu?

Gość pieprzyk welcome
upup:)

Gość caSar
Pieprzyk welkome --> masz fajnie , lubie pieprzyki na nogach :)

Gość pieprzyk welcome
A ja nie lubię, łeeeee A kto jescze lubi?:)

Gość Agatha15
ja mam 3 takie na twarzy dosyc spore.zlituje sie ktos i napisze mi co wie o usowaniu?czy bezpieczne ,boli,czy sa blizny?TO JEST NA TWARZY mam ladna twarz a te pieprze ja szpeca!chce usunac 3 te duze a co z pozostalymi?bo jest ich wielee ;( ;(( ;( pomozcie!!!!!

Gość dora5551-85
Ja mam 3 małe pieprzyki na policzku. Nazywam je "trójkątem bermudzkim" :) bardzo mi się podobają ;) przynajmniej wyglądam oryginalnie. Mam też na plecach..ale to wygląda sexy :) zwłaszcza przy bluzce z odkrytymi plecami. Jest również jeden mały na pośladku :)i ostatnio powstał mi nowy na brzuchu....ale się z tego bardzo cieszę, bo wygląda ciekawie :P nie wspominam o tych maciupeńkich pieprzykach:)

Gość gitmajonez
też mam trójkąt bermudzki, chcę usunąć dwa na dole trójkata, bo są bee wedłóg mniei nie tylko ;(

Gość Z Każdym Dniem...
tez jestem cala w pieprzykach i dobrze mi z tym :D

Gość Mi$ka
Ja mam 2 pieprzyki na policzkach . . . .Jak myślicie czy pieprzyki na twarzy są ładne ? Moja mama mówi że moga mi one lekko urosnąć :(((

Gość alfjvid
Ja też mam dużo pieprzyków na nogach, najchętniej to bym nie zakładała krótkich spodenek. 3 pieprzyki usuwałam kilka miesięcy temu, jeszcze są czerwone blizny, ale wygląda coraz lepiej. Jeśli chodzi o ból.. znieczulenie bardzo boli, ale samo usuwanie nie jest bolesne. Myślę, że warto. :)