Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama

Wyprawka dla noworodka

Polecane posty

Gość szukam_na _zime
tak zachwalacie ten sklepik agugu, że i ja się skuszę, przymierzam się do tych spodenek ocieplanych : http://www.agugu.com.pl/product_info.php?products_id=14568 w opiniach czytałam, że agatex się dobrze nosi, więc w zasadzie kupuję bez ryzyka... chyba :) miłego dnia wszystkim, u nas zimowo już troszkę...

Gość funka_allegrowa
ja tam uwielbiam szalec na allegro, choc ostatnio nacielam sie, bo dostalam inne kolory spiochow niz zamawialam, wkurzylam sie, a sprzedawca beztrosko oznajmil,ze to im zostalo. zaczynam sie zastanawiac nad sensem takich zakupow...

Gość Ja nienawidze Allegro i zycze
mu rychlego spektakularnego konca dzialalnosci. :o

Gość matinezka
zajrzalam do agugu i mają promocję na kombinezony http://www.agugu.com.pl/index.php?cPath=171 - wysyłają gratis, kupiliśmy, dorzucilismy body, spiochy i super. Podaję, bo może macie ochotę skorzystać.

ja mam już skompletowaną wyprawkę a w niej 4 pary spiochów 4 koszulki 4kaftaniki 4 czapeczki bawełnianie 1 czapka cieplejsza+kombinezon rożek kocyk 3 pieluchy tetrowe nosidełko do wózka wanienka wata sól fizjologiczna mydełko krem zasypka oliwka szczoteczka z miekkim włosiem koperek w saszetkach rumianek pampersyy+chusteczki termin na 20.11.2010

Gość pinia_m
do tej wyprawki dokupilabym 4 pajacyki, albo troche spioszkow i body, to tak z wlasnego doswiadczenia.. po 4 szt to malo, chyba, ze juz wiesz na 100%, ze ktos Ci przyniesie ciuszki..

Gość Mama2be
a ja kupiłam cały biało-czarny zestaw (kocyk, rożek i poduszke do karmienia) i właśnie czekam na przesyłkę!!!

Gość mirindaXXL
a czemu biało-czarne? czemu tak smutno?

Biel i czern jest najelegantsza. :) Choc w sumie nie tylko. Generalnie trzymanie sie minimum okreslonych kolorow daje bardzo elegancki, nie meczacy wzroku, nie narzucajacy sie i nie nudzacy sie po tygodniu efekt.

Gość przestymulowanie
z tym czarno-białym trzeba uwazac, żeby nie przestymulować dziecka. Owszem zaleca się , ale to chwilę pokazujemy....Ale tak to jest, ktoś przeczyta, nie doczyta i potem robi cud ofertę, że niby to tak świetnie wpływa na dziecko... oj ludziska.

Gość KAjamamama
cześć, mam termin an listopad ale już teraz kusi mnie żeby coś powoli kupować. widziałam fajne zestawienie ile czego potrzeba na www.martido.pl ale doradźcie mi proszę czy to nie jest czasem przesadzone, bo nakupię jak głupia a potem okaże się, że połowy nie wykorzystam:). Pozdrawiam Was wszystkie gorąco

Gość maaaaaaaaalenstwo
KAjamamama ja też mam termin na listopad i już powoli kupuję jakieś rzeczy. Jak znajdę gdzieś fajne ciuszki z przeceny (np w smyku) to kupię. Ostatnio kupiliśmy bujaczek bo był za połowe ceny (trafiliśmy na likwidację sklepu). Jak masz ochotę to kupuj :) Ja mam już szufladę, do której wkładam rzeczy córeczki i wierz mi, że za każdym razem kiedy ją otwieram to mi się mordka cieszy. Jeśli chodzi o to zestawienie- fakt sporo tego, że część to są drobiazgi np. nożyczki czy smoczki. Wiadomo, że nie musisz wszystkiego kupować. Daruj sobie np. parasolkę czy moskitierę na wózek. Nie musisz kupować od razu laktatora- nie wiadomo czy będzie Ci potrzebny. Jeśli zamierzasz karmić piersią, to też nie kupuj wszystkiego co potrzebne do karmienia butelką. Jak się okaże potrzebne to kupisz wtedy. Jeśli chodzi o ciuszki- nie ma idealnej ilości- jedni twierdzą, że nie ma co kupować za dużo, ale druga sprawa to, że małe dziecko często się przebiera. Pamiętam jak nasz siostrzeniec jeszcze w szpitalu wszystko zabrudził bo pluł wodami płodowymi.

Gość gość
Cześć dziewczyny, pewnie podobnie jak ja wiele z Was ma dylemat co dla naszego maleństwa wybrać i kupić na wyprawkę. Chciałam się z Wami podzielić fajnym sklepem w bardzo fajnych cenach. Polecam Wam kinderswiat.pl Może komuś się przyda - sprawdzone:) Joasia:)

Gość gość
www_kinderswiat_pl

Gość Noworodka
Zastanawiam się, dlaczego wybieracie szklane butelki. Wg mnie np. te z Tommy Tippee są świetne- szczególnie smoczki które można sobie później wg wieku dopasować. My naszą wyprawkę do drugiego dzidziusia kompletujemy już od 2 tygodni. Jak ktoś chce to mam ją w postaci listy do wydrukowania (http://wyprawka.dla.noworodka.pl/wp-content/uploads/2013/06/Wyprawka-dla-noworodka-lista.pdf)

Gość gość
wszystkie potrzebne maluchom rzeczy znajdziesz w www.aico.com.pl/ od ubran po zabawki i akcesoria - wszystko jest tam dostepne, wszystko od wiodacych na rynku producentow.

Polecam zakupić dla swojego dziecka kubeczek QUISELLE. Ma dwa uchwyty, które ułatwiają picie naszemu maluszkowi. Kubek dostępny jest w bardzo niskiej cenie na stronie internetowej sklepu CoZaCena - http://www.cozacena.pl . Polecam gorąco.

Gość gość
gość 2016.05.02 wszystkie potrzebne maluchom rzeczy znajdziesz w www.aico.com.pl/ od ubran po zabawki i akcesoria - wszystko jest tam dostepne, wszystko od wiodacych na rynku producentow. Tez tam kupilismy wyprawke. Jestesmy zadowoleni z nich abrdzo!

Gość pola890
Bardzo spodobała mi się oferta na stronie http://www.simed.pl Jeszcze nie miałam okazji tam nic kupować, ale wkrótce może się to zmieni. Znalazłam ich, gdy sprawdzałam laktator Lakta Electric, bo mieli go w fajnej cenie. Jestem coraz bliżej porodu, więc może w końcu go sobie kupię.

Gość gość
Cześć wszystkim :) Ostatnio kupowałam na www.boboborn.pl rzeczy dla dziecka , porównałam z innymi cenami i wyszło bardzo dobrze :) Poleciły mi ten sklep dziewczyny na forum na fb. Warto tam spojrzeć i sprawdzić. Pieluchy tetrowe i flanelowe- bez porównania, jakość ekstra.. Ubranka kupowałam w pepco i na prawdę bez porównania. Wszystkiego dobrego życzę :)

Gość gość
Jesli chodzi o materacyk to mogę polecić Sensitive ms 11 - http://materacyk.pl/produkt/materac-sensitive -model-ms11/ Ja jestem zadowolona, można prać pokrowiec a wkłady mrozić w zamrażalniku, do tego ma wzmocnione krawędzie a chyba wszystkie wiemy jakie to ważne gdy dziecko zaczyna wstawać