Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatka

dentysta i narkoza

Polecane posty

Gość kwiatka

Mam pytanie dotyczące dentysty. Mam do usunięcia 8ki i panicznie sie tego boje pod znieczuleniem miejscowym. Czy zna ktos dentyste, klinike, który podjąłby sie zrobienia tego zabiegu pod narkozą. Proszę o jakies namiary i moze ktos zna cenę.

Gość miniaturka
ja wyrywałam siódemke miałam zastrzyk znieczulający stały ząbek oczywiście ale niestety był umiejscowiony jak ósemeczka za znieczulenie płaciłam 45 zł bo 3 zastrzyki jeden to zamało ale troche kuły dasz rade a za zęba dodadkowo 80 zł )-: nic nie bolało usuwanie ale po usunięciu jak zastrzyki przestały działać wyłam z bulu 3 dni ale byłam szczęśliwa potem przeszło i mam narazie spokój bo mam pare ząbków do leczenia tylko brak kaski znieczulenie pod narkozą ? bałabym sie że sie nie obudze wole zastrzyki troche bolą ale nie jest źle jak dostaniesz to po paru chwilach szczęka powinna mocno zdrętwieć i nie poczujesz bulu tylko pamiętaj powiedz lekarzowi że sie boisz i żeby dał mocne znieczulenie wcześniej powinien sie zapytać czy masz jakąś alergie lub czy chorujesz na coś on mósi wszystko wiedzieć bo znieczulenia czasami powodują alergie itd... u ludzi chorych