kaza2234ee 0 Napisano Styczeń 3, 2006 Przez 2 lata brałam Logest i na koniec maja je odstawiłam. Kilka dni temu minął 7 miesiąc odkąd nie biore. Kiedy moja płodnośc powróci? Od lipca się nie zabiezpieczam i nic :( dodam,że niestety gdy przerwałam branie to nie wziełam ostatnich 3 tabletek :( Pomóżcie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasztanka997 Napisano Styczeń 3, 2006 Po odstawieniu tabletek plamienie ma prawo się od razu nie pojawić! Nie oznacza to ciąży, tylko to, że organizm wraca do siebie i może to czasem potrwać kilka miesięcy, zanim cykl się ureguluje.pozdrowinka :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deedlit 0 Napisano Styczeń 3, 2006 Moja kuzynka zaszła w ciążę w pierwszym miesiącu po odstawieniu tabletek ;) To chyba kwestia indywidualna, ale w ciagu 2-3 miesięcy płodność zdecydowanie powinna Ci wrócić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaza2234ee 0 Napisano Styczeń 3, 2006 dziękuje za odpowiedź. Musze udać się do gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach