Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cilesta

femoden - jak go oceniacie?

Polecane posty

Gość cilesta

Witam, prosze o info jak sie czujecie po femodenie? pozdro cilesta

Gość monton
witaj. ja dopiero zaczełam brać femoden ... dopiero tydzień ... ale moge powiedzieć że nie czuje sie najgorzej ... tylko dzisiaj boli mnie głowa :) , ale chyba z krótko biore żeby cos powiedzieć. a Ty? jak sie po nim czujesz.

Gość Cilesta
witaj monton :) ja go jeszcze nie biore, dopiero mam zaczac jak skoncze opakowanie cilestu :) a pytam bo chvialabym wiedziec czego sie spodziewac :) pozdrowki

Gość ventana
ja używam od półtora roku czuję się po nim b. dobrze, nie zauważam żadnych skutków ubocznych

Gość cilesta
dzieki za info ventana :)

Gość monton
cilesta - ahaaa... ok, to moge Ci dziennie relacje zdawać z mojego samopoczucia, bo ja dopiero - tak jak Ci pisałam biore dopiero pierwsze opakowanie. :):):) więc dzień nr 8... :) dzisiaj mnie bolą piersi, nawet dość bardzo - nie ma nawet jak sie dotknąć. poza tym ... luz :) pozdrawiam.

Gość mnie też
na początku brania femodenu bolały piersi, a w przerwach na miesiączkę okropnie bolała mnie głowa.To trwało około 3 miesięcy. Teraz jest dobrze. Biorę ponad 3 lata i nie widzę żadnych skutków ubocznych.Poza tym jest w miarę tani i kupuję go bez recepty, więc nie muszę co miesiąc stać w kolejce do ginekologa.

Gość oleksandra20
posiadam do sprzedania kilka listków femodenu