Puchаczu 3 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Właśnie wysłałem jej sms, że w tym roku zamiast bombek na choince zawisnę ja i nazwałem ten ruch ostatnim ukąszeniem szydercy bezlitosnego hihihi https://iili.io/Kbhwo1s.jpg Edytowano 3 godziny temu przez Puchаczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 11 Napisano 3 godziny temu Znowu...serio myślisz że ktoś się zesrå z zazdrości o Grażynkę stojaca tyłem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puchаczu 3 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Znowu...serio myślisz że ktoś się zesrå z zazdrości o Grażynkę stojaca tyłem? Na boga, wstaw sobie lepiej jakieś fejkowe zdjęcie w awatar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Puchаczu napisał: Na boga, wstaw sobie lepiej jakieś fejkowe zdjęcie w awatar. Nie podobam Ci się? Makaron był zachwycony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 432 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Nie podobam Ci się? Makaron był zachwycony Co jest na tym zdjęciu między nogami? Bo nie widać nawet po powiększeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 57 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Co jest na tym zdjęciu między nogami? Bo nie widać nawet po powiększeniu. Właśnie nad tym samym oczy wytrzeszczam. Może to lepiej, że nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 11 Napisano 3 godziny temu Kochane to jest niespodzianka ale tylko dla ukochanego. Wy się musicie zadowolić domyslami i widokiem czerwonej podomki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 11 Napisano 3 godziny temu Aj si red tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 396 Napisano 3 godziny temu Puchaczu to Moon latający za facetami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 432 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Właśnie nad tym samym oczy wytrzeszczam. Może to lepiej, że nie widać Może i lepiej bo co się zobaczyło to już się nieodzobaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 11 Napisano 3 godziny temu Magda rozwalona jak ropucha na łóżku to jest coś czego nieodzobacze. Kobieta z klasom pamiętamy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 8 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Właśnie nad tym samym oczy wytrzeszczam. Może to lepiej, że nie widać 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: Może i lepiej bo co się zobaczyło to już się nieodzobaczy. To jest peenis glizda w klatce zwanej męskim pasem cnoty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 11 Napisano 3 godziny temu Tak se myślę że to w sumie musi być smutne gdy jedyne czym baba potrafi zainteresować chlopa to wywalone wprost bezwstydnie i prymitywnie cielsko w pozie która ma udawac seksowną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu 48 minut temu, Puchаczu napisał: Na boga, wstaw sobie lepiej jakieś fejkowe zdjęcie w awatar. Srun nikt ci nie zazdrości tanich prostytut z krainy U Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 30 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, big buuu napisał: Srun nikt ci nie zazdrości tanich prostytut z krainy U Tu nikt niczego nikomu nie zazdrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 396 Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Magda rozwalona jak ropucha na łóżku to jest coś czego nieodzobacze. Kobieta z klasom pamiętamy xD Nigdy nie będziesz stała przy mnie z moją klasą, choćbyś na głowie stanęła i szpagat zrobiła Jesteś marną prowokatorką, która po alkoholu nie pamięta co pisze. Nawet to, że nie ma gdzie mieszkać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie będziesz stała przy mnie z moją klasą, choćbyś na głowie stanęła i szpagat zrobiła Jesteś marną prowokatorką, która po alkoholu nie pamięta co pisze. Nawet to, że nie ma gdzie mieszkać No z twoja nie bede stała przy tobie bo jest twoja. Logiczne. Reszty nie skomentuje. Tak jak ty nie komentujesz tego jak latalas na priw do leszczy z kafeterii z gołymi cycami. Magdaleno. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 11 Napisano 2 godziny temu Oczywiście wyczuj sarkazm tam gdzie powinnaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu 45 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Magda rozwalona jak ropucha na łóżku to jest coś czego nieodzobacze. Kobieta z klasom pamiętamy xD Z klasom? Masz na myśli konto na naszej klasie kiedyś tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnowron 0 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Puchаczu napisał: W grudniu miną 2 lata odkąd Grażyna mnie opuściła Kącik poezji erotycznej. Grażyna - cud dziewczyna, pół wsi ją miało i wołało: mało, mało. Taka to była karyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 158 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Nie podobam Ci się? Makaron był zachwycony Masz siusiaka i waginę w jednym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 158 Napisano 2 godziny temu 31 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie będziesz stała przy mnie z moją klasą, choćbyś na głowie stanęła i szpagat zrobiła Jesteś marną prowokatorką, która po alkoholu nie pamięta co pisze. Nawet to, że nie ma gdzie mieszkać Ale ty klasy nie masz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnowron 0 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Ale ty klasy nie masz. Ma 8 klas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 396 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Ale ty klasy nie masz. Jak najbardziej mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 43 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Nie podobam Ci się? Makaron był zachwycony Boni, litości....bo zwrócę ogórkowom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 396 Napisano 2 godziny temu 37 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: No z twoja nie bede stała przy tobie bo jest twoja. Logiczne. Reszty nie skomentuje. Tak jak ty nie komentujesz tego jak latalas na priw do leszczy z kafeterii z gołymi cycami. Magdaleno. Nikt nigdy nie widział tu moich cyców, więc odbij ode mnie i weź się za owsika, bo pasujecie do sobie. To ty ciągle łazisz za ludźmi, obrażasz, zaczepiasz i szukasz sensacji czy owsik miał rację, że to ja na jakimś zdjęciu Jprd babo ty czytasz w ogóle siebie? Czy za mało alkoholu wjechało? Znowu dostaniesz bana i będzie jazgot, więc po co ci to. Tak samo te zaczepki Makarona i ciągle pisanie o Szynszyli. Co cię cudze cyce i staniki obchodzą? Masz kompleksy, czy ki diabeł? Nie pozdrawiam i troche mniej zazdrości babciu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 43 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Kochane to jest niespodzianka ale tylko dla ukochanego. Wy się musicie zadowolić domyslami i widokiem czerwonej podomki. To nie peniuar czasem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 432 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nikt nigdy nie widział tu moich cyców, więc odbij ode mnie i weź się za owsika, bo pasujecie do sobie. To ty ciągle łazisz za ludźmi, obrażasz, zaczepiasz i szukasz sensacji czy owsik miał rację, że to ja na jakimś zdjęciu Jprd babo ty czytasz w ogóle siebie? Czy za mało alkoholu wjechało? Znowu dostaniesz bana i będzie jazgot, więc po co ci to. Tak samo te zaczepki Makarona i ciągle pisanie o Szynszyli. Co cię cudze cyce i staniki obchodzą? Masz kompleksy, czy ki diabeł? Nie pozdrawiam i troche mniej zazdrości babciu W twoim przypadku to nawet hipokrytką cię trudno nazwać bo jesteś idjotką do kwadratu. Jakoś cie moje obchodziły i wypisywalaś o nich radośnie głównie do koleżanki giny. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 158 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jak najbardziej mam Jesteś prostą babką ze wsi bez klasy. Klasą na forum nie piszą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 459 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: W twoim przypadku to nawet hipokrytką cię trudno nazwać bo jesteś idjotką do kwadratu. Jakoś cie moje obchodziły i wypisywalaś o nich radośnie głównie do koleżanki giny. Przecież ona pisze totalnie bezmyślnie, jakby na pamięć recytowała instrukcję obsługi młotka ciągle klepie te same frazy jak zacięta płyta, grama sensu ani polotu w tym nie uświadczysz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach