Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaza2234ee

Test Quick View i cień II rózowej krechy. Pomóżcie

Polecane posty

Gość ....ktosia.....
mam nadzieje ze powie prawde...zrobie jutro rano.. moze dostane prezent na urodziny;-) dzieki za odpowiedzi bo poprostu chwilam poplatac sie mozna ile ludzi tyle opinii:-/

autorka moze i nie przeczyta, ale inne nakrecajace sie ciaza laski jak najbardziej. Pamietaj ze ten temat jest zawsze aktualny.

Gość gdzie sie takie glupie baby
ktosia dlatego nie nakrecaj sie. po stosunku nawet tydzien moze dojsc do zaplodnienia, bo plemniki sie gniezdza tam i jak jest stosunek to nie zawsze jest od razu zaplodnienie. w ciaze nie jest wcale tak latwo zajsc jak sie niektorym zdaje. ja zrobilam test naet przed miesiaczka, nie czekalam i mi wykrylo. jak jestes w ciazy to ci wykryje. a jak wyjdzie negatywny to na wszelki wypadek zrob za jakis tydzien. lepiej zrobic dwa dla pewnosci

Gość ....ktosia.....
juz zrobilam jeden tydzien temu ale uwazam ze to bylo za wczesnie i wyszedl negatywny...:( w kazdym badz razie jutro zrobie bo tak jakby ma obawy czuje sie zle mam powiekszone i bolace piersi (choc przed okresem mnie nie bola) nie przejmuje sie bardzo i nie nakrecam ale wiem ze jest ryzyko ze moze jednak jestem...

Gość karola199
czesc dziewczyny mam 24 lata własnie 2 tyg temu wyszłam za mąz i zaczynamy starac sie o dzidzie ;) czy to możliwe ze jestem po okresie w dni płodne po 4 dniach bolą mnie strasznie sutki ale chyba tak sybko w objawów nie wida moa wyobraznia ale naprawde bola i sa powiekszone a okres dopiero za okolo 14 dni poradzcie kiedy mam zrobic test ;)chociaz wiem ze pewnie nic nie bedzie bo to nasza pierwsza proba

Nie można miec objawów po 4 dniach :/ Zapłodniona komórka z całą pewnością jeszcze nawet nie dotarła na miejsce zagnieżdżenia. Test najlepiej wykonać NAJWCZEŚNIEJ w terminie spodziewanej @.

Ech... Jak tak czytam te opinie to aż mi się słabo robi... Ja przez swoją nieuwagę chyba będę miała \\\"dzidzię\\\" robiłam chłopakowi dobrze (bez stosunku) Później poprawiałam bieliznę, byłam w toalecie, a potem kąpałam... Do testu zostało mi parę dni.. Są to najgorsze dni w moim życiu. Od wczoraj nie mogę spać.. Do tego bolący brzuch... I inne stresy. Wszystko kojarzy mi się z ciążą. Jak myślicie czy w ogóle mam się czym przejmować ? Mogło zajść do zapłodnienia ? Pozdrawiam

Gość akinoma
Baaaaaaaardzo mało prawdopodobne. \"Robiłam mojemu chłopakowi dobrze\" - ale nie precyzujesz jak. Przepraszam, ale są jeszcze kobiety, które wierzą, że można zajść w ciążę przez połknięcie plemników (!!!!!) Odp: NIE, NIE MOŻNA. A jesli robiłaś to ręką i plemniki pozostały na niej, a następnie poprawaijąc bieliznę, jak piszesz, \"smarnęłaś\" się tymi plemniczkami po pisi, to musiałabyś być żyzna i płodna jak Matka-Ziemia, żeby przez taki kontakt zajść w ciążę!!!!!! Szansa tak nikła, że nie do określenia w cyfrach!!! Nie rozumiem tego korzystania z toalety (co tam mogło spowodować zajście?) Podcierasz się ręką, przepraszam....? :-) Do tego służy papier. Poza tym wyluzuj dziewczyno, jestem pewna, że nie jesteś w ciąży, jeśli plemniczki nie trysnęły tam gdzie trzeba, czyli do środka. To tyle. Stres będzie opóźniał Twój okres, a strach ma wielkie oczy.... No i na koniec.... Nie skupiaj się tylko na przyjemności chłopaka (w obawie przed ciążą pewnie). Można cieszyć się seksem i nie zajść. Pigułka nie jest przestępstwem- idź do lekarza po nią i niech Twój chłopak też Tobie zrobi dobrze czasem.... :-))))

Ok. Akurat o tym wiem, że przez połknięcie plemników nie można zajśc w ciążę. :) Tego uczyli w SP :P No a co do zajścia w ciąże to gdzieś czytałam o takim przypadku. I stąd mój obaw. Wiem nie powinnam o tym w ogóle myśleć.. Ale taka już moja natura. :P I nie skupiam się nad jego przyjemnościami :) Fakt. Bardzo byśmy nie chcieli dziecka ale to nie jest tak, że nic nie robimy :) No ale dla pewności sprawdzę. Bo żeby po 3 miesiącach się nie okazało, że będę mieć bobasa :)

Gość karina21
Ok. Akurat o tym wiem, że przez połknięcie plemników nie można zajśc w ciążę. Tego uczyli w SP No a co do zajścia w ciąże to gdzieś czytałam o takim przypadku. I stąd mój obaw. Wiem nie powinnam o tym w ogóle myśleć.. Ale taka już moja natura. I nie skupiam się nad jego przyjemnościami Fakt. Bardzo byśmy nie chcieli dziecka ale to nie jest tak, że nic nie robimy No ale dla pewności sprawdzę. Bo żeby po 3 miesiącach się nie okazało, że będę mieć bobasa I co Ci wyszlo? bo ja mam teraz taka sama sytuacje i sie martwie odpisz jak mozesz