Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zniesmaczona i smutna

Facet to świnia

Polecane posty

Nie wiem może ja jestem jakas nie normalna ale mam pecha do facetów. Już drugi raz mi sie to przytrafiło najpierw mąż mnie zostawił dla innej kobiety,ale to nie jest najgorsze tylko to ze zmieszał mnie z blotem potraktowała jak szmate zmieszal mnie z błotem chociaż ja nigdy go nie zdradzilam i nie skrzywdziłam. Poznałam faceta był miłu czuły spokojny róznie bywało jak to w związku ale zaczoł wywierać na mnie presje i chciał żebym robiła co jemu odpowiada wiązało sie to też z seksem właściwie głownie z tym. Ja nie chciałam zaczełam sie buntować to sie dowiedziałam takich rzeczy że poprostu byłam w szoku to co on mi powiedział i jak mnie ranił pisząc smsy to nie mieści sie w głowie I za co za to że go kochałam? Może ja mam jakas wade sama już ie wiem co myśleć pomóżcie mi!!

Gość nie ubliżaj świniom
to fajne zwierzątka ;)

Z całego serca ci współczuję. Ja od czterech tat jestem mężatką, a od siedmiu lat jesteśmy razem. Róznie to bywa jak w każdym małżeństwie. Ja nadal go bardzo kocham, tak samo jak na początku i zrobiłabym dla niego wszystko, wystarczy tylko jego jedno słowo. Szczerze powiem ,że nie wyobrażam sobie życia bez nieg. Jednak z drugiej strony widzę jego całkowity brak zaangażowania w nasz związek a momentami nawet całkowity brak zainteresowanie moją osoba. I to chyba nie dla tego, że przestałam dbać o siebie (ponoć jestem postrzegana jako osoba atrakcyjna, kosmetyczka, pełna depilacja, i inne zabiegi upiększające na co dzień). Nie wiem chyba faceci już tacy są, jak zdobędą to czego pragną to odpuszczają sobie. A nasza rola to tęsknić za idealną miłością. Banał- chyba szara codzienność!!!

Gość a co ci kazal robic
?? i co ci powiedzial? w zasadzie to sie zgadzam ze faceci to szmaty

Gość jakizapach
z facetami tak bywa nie odzywaj sie do niego traktuj go tak samo jak on ciebie

ech , dziewczyny. dlaczego zawsze tylko źle o facetach. ? a druga strona? tzn święte krowy ( skoro faceci to świnie?) w małzeństwie zwane kobietami? Potraficie tylko narzekać. A tak naprawdę może popatrzyłybyście na to jakie wy jesteście? Wieczne ksieżniczki. Panowie dla was to niewolnicy. ... i tak mógłbym jeszcze długo. Nie twierdze ,że tak jest zawsze. O nie. Ale często. Wina jest czesto po dwóch stronach. Tak to bywa. W sumie moznaby twierdzić ,że to jest odwieczny problem całej ludzkości.

Gość roznie to jest
ale....jestem z facetem juz 17 lat,zlego slowa na siebie nie powiemy.Grunt ,to sie dobrze dobrac i nie stworzyc w zwiazku rutyny. Seks jest wazny ale nie najwazniejszy...Naprawde.....