Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelllllllllla

Ja 18 on 27 lat. Czy nam sie uda?

Polecane posty

Gość nelllllllllla

Czy nie za dużo róznica wieku? On już pracuje , ja właśnie napisałam maturę. Czasem traktuje mnei jak dziecko.

Gość A skąd mogę
wiedzieć ? Nie jestem wróżką.

Gość nelllllllllla
ale moze ktos miał podobnie?

Gość ciekawska_ala
wykorzysta i rzuci

Gość A skąd mogę
i myślisz, że jak ktoś miał podobnie, to ty będziesz wiedzieć więcej ?

Gość nelllllllllla
dlaczego tak uważasz? miałaś kiedyś takiego dorosłego faceta tyle lat starszego? gdzie możemy sie rozminac?

Gość nelllllllllla
Do tej pory miał dziewczynę o 3 lata młodsza od niego, był z nią bardzo długo - podobno sie dogadywali. Troche sie obawiam, że mnei bedzie traktował jak dziecko, jestem młodsza nawet od jego młodziutkiej siostry, którą nie raz przy mnie pouczał.

Gość A skąd mogę
Wiesz co, to już horoskop więcej da ci wskazówek, niż ty nam. Tzn. Różnicz wieku między nami wynosi 9 lat. Czy nam się uda ?

Gość nelllllllllla
Chodzi mi o to , czy takie związki mają siłę przetrwać. Czy p oczasie nie za dużo dzieli niż łaczy, czy nie zaczynaja przeszkadzać pewne rzeczy?

Gość nelllllllllla
Nikt z was nie mał tyle starszego partnera? Mógłby mi ktos podpowiedzieć co nieco :).

Gość tak wiem
ja mam 19 - on prawie 27 - czyli 7- 8 lat roznicy i jestesmy razem juz 1,5 roku :) czy to Ci jakos pomoze?

Gość anuteczka
moj maz lat 28 mial 6 miesieczny romans z 18latka - doszedl do wniosku ze zbyt duzo dzieli...........nie chcial do niej odejsc choc go wyganialam ....stwierdzil ze jezeli sie rozejdziemy on i tak nie bedzie z nia.....niestety - Dla tak mlodej dzwczyny zycie zaczyna dopiero nabierac rumiencow - zaczna sie studia , szalenstwa....facet przed trzydziestka juz ma inny system myslenia... dziewczyno nie rób sobie krzywdy - korzystaj z zycia, pozniej bedziesz zalowac ze zmarnowalas napiekniejsze lata... ja wiaac sie z moim podlym M na studiach (majac 22 lata) wiele stracilam, za szybko weszlam w doroslosc tracac koncowke dziecinstwa. Zaczely sie problemy dnia codziennego (mieszkalismy razem) - zbyt szybko wzielam na siebie obowiazki doroslej kobiety...teraz zal mi tych straconych lat tym bardziej ze moj m okazal sie ............ehhh pozdrawiam

Gość nelllllllllla
No to mnie nie pocieszyłyście... :( chociaż czasem mysle ,ze on juz swoje szaleństwa ma za sobą a ja jeszcze nie zrobiłam tak wielu rzeczy. Czasem mnie to boli ,ze robił to z inną dziewczyną, ze był z inną z którą przeżył sowje młodzieńcze lata. Ael czy przez to nie dogadamy sie teraz kiedy jesteśmy razem...

ha, i ja znam taka pare. lepiej znajdz sobie kogos w swojej kategorii wiekowej.

Gość nelllllllllla
ale dlaczego ... :( czy tej parze sie nie udało, jesli ja kocham swojego misia czy miłość nei zwycięży wszystkiego? Co sie stało z tamta parą i ile byli razem ?

Gość dziewczyna z sasiedztwa
Jesli Cię to pocieszy Ja mam 23 a on ma 31 i jestesmy chyba najszczesliwsza para pod sloncem. Jestesmy ze soba 9 lata. Jestm traktowana jak krolewna, jestem kochana i sama bardzo mocno kocham. Hmm czy czuje roznice wieku?? Nie! Planujemy slub a na wiosne wspolna przeprowadzke do innego miasta. Jestem szczesliwa, mam to czego chce i czego porzebuje najbardziej, daje mi poczucie bezpieczenstwa a to chyba najwazniejsze no i oczywiscie milosc co jest jeszcze wazniejsze.

Gość dziewczyna z sasiedztwa
4 lata jestesmy ze soba sorki

Gość NIE UDA SIĘ
:O

Gość nelllllllllla
E tam nie z tej samej bajki :) chociaż bym teZ pomyślała, po pierwsze ja mojego faceta nie odbiłam nikomu.

Gość nelllllllllla
a dlaczego tw. zdaniem nie uda na m sie ? wiem ,ze na początku zawsze wszystko wychodzi łatwiej , prościej z czasem bywa różnie, dlatego chodzi mi o to z czasem, wszelkie dobre i złe przykład bedą dla mnie przydatne. Może was interesować dlaczego tak bardzo sie tym interesuje. Mam kolege, starszy ode mnie o 2 lata i wiem ,ze jest mną zainteresowany, też mi sie podoba, ale jednak ciagnie mnie do tego z którym jestem. Troszke sie jednak boje ,ze nam nie wyjdzie... a w sumei ten koleka jest fajny.

Gość tak wiem
to poprostu sprobuj !! :) ja sprobowalam i nie zaluje :):)

Gość nelllllllllla
Już w sumie podjelam sie próby :), czase mjednak zauważyłam, ze traktuje mnie jak tą swoja młodsza siostrę. Czy moze zwyczajnie jestem przewrażliwiona? Bo wiekszość znajomych mówi mi ,ze to bez sensu, że jest za stary...

Aja ci powiem kochana że od 12-stu lat jestem szczęśliwą mężatką z facetem starszym ode mnie o 10 lat JEST WSPANIALE bo miłość nie zależy od różnicy wieku tylko od dwojga ludzi,którzy chcą stworzyć dobry związek Życzę powodzenia:)

Gość nelllllllllla
:)

Gość nelllllllllla
No to w sumie fajnie ,ze sie układa w takich związkach. A ile miałaś lat jak sie poznaliście?

miałam 16 lat jak się poznaliśmy a on 26 za mąśż wyszłam jak miałam 21

Gość nelllllllllla
No to mnei pocieszyłaś :). Narazie nei myśle o ślubie ale może kiedyś. Wcześniech chciałabym jeszcze troszke pożyćna wolno. Czy twój maz czasem traktuje cie jak dzicko albo nastolatkę czy raczej liczy sie z twoim zdaniem?

powiem ci że po tylu latach to już bardziej liczy się z moim zdaniem ale jeszcze kilka lat temu byłam malutką dziewczynką noszoną dosłownie na rączkach nie mówię że przestał ale teraz jak już jestem po 30-stce to mówi że stałam się dorosłą kobietą hihi

Gość Denis26
Jejjj nie rozumiem nad czym tu myslec i tak NIKT CI NIE MOZE ZAGWARANTOWC CZY WAM SIE UDA CZY NIE... Nie rozumiem ludzi,ktorzy nad wszystkim prowadza takie glupie kalkulacje, ktore do niczego nie prowadza.. Bo co myslisz ze jakies glupie rozwazania ci odpowiedza na twoje watpliwosci->>> NIE .. Prote jak drut CZAS POKAZE I TYLE ...nie ma co myslec tylko cieszyc sie szczesciem.. ZASTANOW SIE MOZE NAD TYM>. pozatym 100 osob napisze ci ze NIE i gówno to bedzie prawda bo moze wam sie udac JAKO JEDYNYM... NIE SUGERUJ SIE MASOWYMI ODPOWIEDZIAMI... bo to IDIOTYCZNE!! Ps: Sam mam laske o 7 lat mlodsza.. i nie mysle Czy UDA SIE CZY NIE UDA?? Do dupy takie rozwazania.. DZIEWCZYNO ZYJ I CIESZ SIE ZYCIEM !!!! Ja podchodze do tego tak: -> porazki wzbogacaja -> sukcesy wzbogacaja..