Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoszka

kto sie wlaczy do nas?

Polecane posty

Gość antoszka

tutaj mozesz o wszystko zapytac , poradzimy, doradzimy, opwiadamy o smiesznych i smutnych rzeczach, a nawet plotkujemy przylacz sie do nas. Witam wszystkich w nowym roku i pozdrawiam antoszka.

Gość antoszka
a o czm bys chciala? kochaninka?

Gość antoszka
podaj jakis temat i juz leci jak woda z nieba.

a jeszcze nie wiem, moze napisz cos o sobie:) ja np. mam do wykonania bardzo ważną sprawę ale wszystko mnie od niej odciąga. chociażby teraz kafeteria...;)

Gość antoszka
napisz o jaka wazna sprawe chodzi moze wspolnie cos poradzimy.

Gość antoszka
napiosz jakiej plci jestes i ile masz lat z jakiego regionu polski pochodzisz? ja odpowiem szczerze.

Gość antoszka
nauzykaa dlaczego myslisz ze go zgubisz?

chowam w ulubione ;) jesli o mnie idzie to jestem babolem :P i dzisiaj mam takiego wku* na ten absurdalny swiat...ze odezwe sie pozniej...

Gość antoszka
ja jestem tez babolem mam 25 lat i komunikuje sie z wami z Hamburga uwielbiuam ta strone naprawde mam na imie Angelika. Jeszcze raz szczerze zapraszam do tego clubu wszystkich.

Gość antoszka
od 20 lat, a ty z jakiego miasta jestes?

Gość antoszka
ja urodzilam sie w szczecinie to wspaniale miasto tak slyszalam chyba kiedys je odwiedze.

Cześć koleżaneczki:) Pozdrawiam wszystkie krajowe i te zagraniczne;) Przeokrutnie sie nudze więc z niejaką radością do was sie przyłączam.Czy ktos jeszcze oprócz mnie siedzi teraz w pracy?Nie chcę czuć sie wyalienowana;)

Gość antoszka
Sopot mowisz cos slyszalam o muzyce ja bylam tylko raz w polsce w zakopane i bylo wspaniale poznalam tam kogos. Wspanialy facet ale kontakt sie zgubil. obecnie chcialabym poznac sympatycznego polaka co ty na to?

hejka, ja tyez sie przyłącze jesli mozna:)........... koniczyneczka tak jak ty też pisze prace mgr i nie moge sie za to zabrać :( pozdrówka

Gość antoszka
Czesc asega fajnie ze sie do nas przylaczylas. nie nie tylko ty jestes w pracy ja tez ale moja praca polega na obserwowaniu i kontrolowaniu internetu dlatego mam mozliwosc na polska strone dojcie i mage sobie porozmawiac no wiesz przyjemne z porzytecznym

no tak. mam za soba pierwszy rozdział i musze pisac nastepny a tu zero motywacji...............

Gość antoszka
kochani jak fajnie nawiazac kontakt z polakami nawet sobie sprawy nie zdajecie bardzo milo ze przylaczacie sie do nas P.s. ja nie moge juz do polski emigrowac jezeli to masz na misli ja mam obywateltwo niemieckie staram sie rowniez o polskie ale nie wiem czy soc z tego wyjdzie.

Gość antoszka
polskiego uczylam sie od mamy a i kolezanki mam z ktorymi mam kontakt tak naprawde czuje sie tez polka wiec wstyd polkiego nie znac.

Gość antoszka
do wszystkich ktorzy misza prace magisterska uczcie sie bo to nie rzarty to wasz wspaniala przyszlosc zycze wam wszystkim polamania dlogopisow ja mam to za soba.